łoż dżizees... jak ujrzałem temat, to musiałem zajrzeć.
Nie lubię, nie trawię, nie cierpię tego serialu.. zresztą żadna telenowela - polska czy zagraniczna, mnie nie kręci.. wręcz przeciwnie... kto na przykład ogląda jeszcze Modę na Sukces??! 3695 odcinek... lol
Jak dla mnie wszystkie takie seriale są nudne i nieciekawe... naciąganie fabuły, każdy jest z każdym i nigdy nie wiadomo o co chodzi! ech...
_________________ I can disappear. Do U Believe Me?
A ja już tego serialu nie oglądam od trzech miesięcy. Wkurza mnie jego monotonność, np. Paweł jest z Teresą, chce przez nią popełnić samobójstwo, a później znów jest z Teresą. Podobnie było z Madzią i Kamilem, na początku byli razem, potem się nienawidzili, a potem znów się zakochali. Serial zszedł na psy (zresztą tak samo jak Klan ,którego nie oglądam już od kilku lat [a kiedyś oglądałem każdy odcinek]).
_________________ ...when The Good meets The Evil,
apocalypse starts...
Właśnie wręcz przeciwnie! Kiedybyś nie włączył, obejrzysz odcinek i streszczą ci serial na kilka miesięcy
LOL
Z Twego 'opisu' wynika, że powinienem zacząć oglądać takie seriale, ale tak co dwa miesiące i będę wszystko wiedzieć...?! hahaha...
MG napisał/a:
Wkurza mnie jego monotonność, np. Paweł jest z Teresą, chce przez nią popełnić samobójstwo, a później znów jest z Teresą. Podobnie było z Madzią i Kamilem, na początku byli razem, potem się nienawidzili, a potem znów się zakochali. Serial zszedł na psy (zresztą tak samo jak Klan ,którego nie oglądam już od kilku lat [a kiedyś oglądałem każdy odcinek]).
O to mi właśnie chodziło... że każdy jest z kimś, a potem go zdradza i w ogóle... Klan podchodzi już pod MnS.. Ponad 1000 odcinków już puszczonych ale i tak Maciuś tam wymiata!!
_________________ I can disappear. Do U Believe Me?
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-11-29, 06:44
NoBoDy_RoCK napisał/a:
łoż dżizees... jak ujrzałem temat, to musiałem zajrzeć.
Nie lubię, nie trawię, nie cierpię tego serialu.. zresztą żadna telenowela - polska czy zagraniczna, mnie nie kręci.. wręcz przeciwnie... kto na przykład ogląda jeszcze Modę na Sukces??! 3695 odcinek... lol
Moja babcia ogląda modę na sukces!
Telenowele to straszna rzecz...uzależnia.
Lost też uzależnia ale od tego warto jest być uzależnionym!
Nie wiem jaką radość można czerpać oglądajac Modę na Sukces.
Nie zmienili aktorów od lat, więc emocjonowanie się zdradzającymi się
staruszkami jest dla mnie paranormalną sprawą.
_________________ Oświatlaj swą drogę w ciemnościach ogniem płonących heretyków
Wysłany: 2006-11-29, 15:37
Jak mozna przyrownywac "m jak mydlo" do LOST? Przeciez budzet dwoch odcinkow tego drugiego jest w stanie zaspokoic roczne potrzeby polskiego serialu. A skoro mowa o takich tasiemcach to nie, nie lubie.
Wysłany: 2006-11-29, 20:08
Kalemusz napisał/a:
Jak mozna przyrownywac "m jak mydlo" do LOST? Przeciez budzet dwoch odcinkow tego drugiego jest w stanie zaspokoic roczne potrzeby polskiego serialu. A skoro mowa o takich tasiemcach to nie, nie lubie.
O tym czy serial jest dobry nie świadczą pieniądze jakie są dawane na ów serial.
Ech, moja wypowiedź była żartem, ale została potraktowana poważnie, więc czuję się w obowiązku odpowiedzieć
Kalemusz napisał/a:
Jak mozna przyrownywac "m jak mydlo" do LOST?
Gwarantuję Ci, ze są ludzie na tym świecie, dla których "Lost" nie jest wart oglądania. I są ludzie, dla których "M jak miłość"jest rewelacyjnym serialem. Nie chcę się tutaj rozwodzić nad wyższością któregoś z nich, bo de gustibus... Ja wolę "Lost", ale akceptuję fakt, ze ktoś czeka z utęsknieniem na kolejny odcinek MjM.
Kalemusz napisał/a:
Przeciez budzet dwoch odcinkow tego drugiego jest w stanie zaspokoic roczne potrzeby polskiego serialu.
W pełni popieram PH3N-x'a. O wartości jakiejkolwiek produkcji nie świadczy ilość poczynionych na nią nakładów. Chyba, ze ma to być film demonstrujący wyłacznie efekty specjalne.
Nelth napisał/a:
Nomos, LOST jest innym typem serialu niż telenowela...
Dlatego jestem pewien, że nie będzie 20 sezonów.
Ech, tu już byłam pewna, ze nikt nie potraktuje tego fragmentu poważnie Zapewniam, że dostrzegam róznicę miedzy tymi typami seriali i nie traktuję "Lost", jak kolejnego potencjalnego tasiemca.
_________________ Z każdym dniem rosnie liczba osób, które moga pocałowac mnie w d*pę. Stan na dziś- 9 osób
Kiedyś lubiłam m jak miłość nawet bardzo , ale szybko mi sie znusziło bo nudne to jak flaki w oleju i wogóle rzygać mi sie chce tymi wszystkimi hankami,natalkami, itp itd!!
_________________ "All we need is just a little patience".
Wysłany: 2006-11-29, 21:44
Droga Nomos! Doskonale zrozumialem, ze zartujesz. Odnosilem sie do wypowiedzi tego, ktory serio Twoje slowa potraktowal. PH3N-x, czym mozesz poprzec slowa? Losci robieni sa pod pospolstwo, nie oszukujmy sie- amerykanskie. Wspaniala realizacje zapewniaja PIENIADZE, doskonalych aktorow zapewniaja PIENIADZE, skale produkcji zapewniaja PIENIADZE. Nie bawmy sie w teorie, ze nie daja szczescia- serialom przynosza ogromne.
Ja nie PH3n-x, ale pozwolę sobie odpowiedzieć. Nie bedę wymieniać tutaj filmów z "wysokopółkowego" kina amerykańskiego, bo pewnie znalazłyby swoich zwolenników. Oprę się na kinie polskim. Oczywiście, budżet jest tutaj nieporównywalny, ale popatrzmy na rodzime najdroższe produkcje, choćby "Quo vadis?" z przepięknymi dorysówkami Rzymu, a raczej ewidentnie papierowym miastem w tle; "Ogniem i mieczem" czy żenującego "Wiedźmina" z gumowym smokiem. Więcej przykładów można znaleźć tutaj A to lista najdroższych filmów . Też parę kwiatków by się znalazło.
_________________ Z każdym dniem rosnie liczba osób, które moga pocałowac mnie w d*pę. Stan na dziś- 9 osób
Wysłany: 2006-11-30, 06:50
Wspanieła realizacja filmu nie tylko zależy od kasy tylko od pomysłości reżysera i scenarzystów oraz od dobrego scenariusza. Zobacz jak mało kasy poszło na Blair Witch Project a zobacz ile ten film zarobił i jaką ogladalność w USA zdobył.
_________________ Oświatlaj swą drogę w ciemnościach ogniem płonących heretyków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum