nie ze starości a na raka żołądka ciekawe jak zrobią jej odejście (moja babcia strasznie to przeżywa) zauważcie,że w TV puszczają odcinki z 2000 roku a do 2000 roku nakręcili 4000 odcinków i podobno jeszcze to kręcą czyli serial zakończy się razem z końcem świata ??
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2007-02-11, 19:13
Niech ktoś powie ilu aktorów się nie zmieniło od początku tego beznadziejnej telenoweli?? Tam każdy co chwilę odchodzi bo przecież ile można kręcić jedną telenowelę?? Jak dla mnie to to jest jedna z największych porażek kinematografii .
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2007-02-11, 21:58
Powiem Wam szczerze, ze kiedys to ogladałam i nawet łapałam o co chodzi. Ale to było naprawdę bardzo dawno to były chyba pierwsze jak sie nie myle odciniki, bodajże pierwsz 300. Ale teraz...szkoda gadac. Przecież w tym to byłoby się ciężko połapać kto jest z kim, kto ma romans itp itd.
iekawa jestem jakie państwa emituja jeszcze ten beznadziejny serial. Może tylko Polska ma takie pomysły? Nie no, chociaz wątpie
_________________ Bóg mnie stworzył a szatan opętał...
Na zawsze będę święta i przeklęta...
Zdradliwa i wierna...
Kochana i wredna...
Przecież ten serial jest nadal kręcony.... Puszczają go na pewno w USA, kiedyś widziałem we Włoszech... Na pewno sporo państw go emituje, bo to jest kultowy serial... Tylko po prostu nie każdemu się podoba
_________________ ...when The Good meets The Evil,
apocalypse starts...
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2007-02-11, 22:12
MG napisał/a:
Przecież ten serial jest nadal kręcony....
O, to ja chyba jestem troche zacofana . USA napewno go emituje, skoro go kręcą to przecież nie kręcili by go ot tak sobie bo im sie podoba . Bardziej mi chodziło o kraje z Europy (jakoś nie napisałam tego). Ale jesłi mówisz, ze widziałeś, ze we Włoszech (och ta moja ojczyzna tez schodzi na psy) tez go emitują to chyba nie jest az tak źle.
_________________ Bóg mnie stworzył a szatan opętał...
Na zawsze będę święta i przeklęta...
Zdradliwa i wierna...
Kochana i wredna...
Na ZDF (niemcy) natknąłem sie na MNS a rozpoznałem ten serial po tych głównych bohaterach takich jak ta blondynka (Bruck?) i ten Ridge. Na niemieckiej stacji podejrzewam lecą odcinki najnowsze ok 5000 pewnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum