Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2007-08-23, 14:21 Najgorszy serial
Jaki jest dla was najgorszy serial? Dla mnie Moda na Sukces
_________________ "Może znajdziesz kogoś kto zrobi to za ciebie, John" - Richard do Johna 3x19 The Brig.
Richard is my fauvorite person in Lost!
The Barrack's is my faouvorite Dharma station's.
Dla mnie najgorszy jest KLAN... O ile w "Plebani" aktorzy grają w miarę naturalnie, to w "KLANie" grają po prostu beznadziejnie... "Ryśku, o "posze", ty masz podbite oko!" Czy coś w tym stylu...
_________________ ...when The Good meets The Evil,
apocalypse starts...
Drogi Inny_Richardzie
Czy ty w ogóle oglądasz bądż ogladałeś Modę na sukces( z tym samym zwracam się do innych ktorzy odpowiedzieli na ten temat). Wedlug mnie najgorszy serial to Samo życie. No, i może jeszcze Na wspólnej. W obu przypadkach widziałem około 40- 50 odcinków.
Jaki jest dla was najgorszy serial? Dla mnie Moda na Sukces
Bardzo mądra, długa, wiele wnosząca i wyczerpująco yntelygentna wypowiedź. Rysiek, gratuluję
Najgorszy serial taa ? To będzie coś z tych latynoskich/brazylijskich czy cuś takiego, czyli SOS MI VI DA, lub coś w tym stylu, to chyba na polskie szło "Jesteś moim życiem" w roli głównej z Natalią Oreiro ^^. Nienawidzę aktorki (Czy można ją nazwać aktorką ?!) za sztuczność, olewatorskie podejście do pracy, schematyczność, kolor włosów xD.
Ogólnie serial jest bardzo dupny, słaby, sam mógłbym taki z kolegą jedną kamerą zrobić, kartony-światło/karimaty-bibuła-kilku ludzi. Khem.
Najgorszy serial?
Dla mnie to Pierwsza miłość...Tak sztucznie grają,że masakra
_________________ KTOŚ POWIEDZIAŁBY - "WARIATKA"- MÓW SOBIE CO CHCESZ...
WIEDZ, ŻE GDYBYM BYŁA INNA NIE BYŁABYM SOBĄ...
ROBIĘ TO NA CO MAM OCHOTĘ...
I GDY CHCE MI SIĘ PŁAKAĆ, PŁACZĘ...
GDY CHCE MI SIĘ KRZYCZEĆ, KRZYCZĘ...
Jak dla mnie wszystkie seriale Polsatu + Moda na sukces (niezniszczalna - jak można wypuścić ponad 5 tysięcy odcinków :O ). Zresztą i tak mało oglądam tv ale to z tych co pamiętam
Dla mnie najgorszy serial-> Moda na sukces, a także Klan, Złotopolscy, M jak miłość, Samo życie i wszystkie brazylijskie seriale...W ogóle nie lubię takich telenowel, ciągnących się latami...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum