Zastanawia mnie jeszcze co tak naprawdę Dan chce osiągnąć poprzez 'podlizywanie' się do Karen. Może rzeczywiście się zmienił na lepsze ale jakoś tak dziwnie w tak krótkim czasie.
Może rzeczywiście przeszedł jakąś wewnętrzną przemianę, zrozumiał swoje błędy. Rozumiem, że jego 'poprawa' na dobre zaczęła się w czwartym sezonie więc wiele na ten temat nie powiem
Ale by była jazda gdyby Karen coś tam tego zakręciła z Danem na nowo.
Jestem ciekawa czy Keith pokaże się jeszcze w serialu. Może jakieś flashbacki puszczą.
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2008-02-10, 13:19
UuU to zdecydowanie za wolno xD A może powinieneś ściągnąć pojedynczo odcinki. Ja tak właśnie ściągam 4 serie. NIe musze czekać zbyt długo żeby obejrzeć nowy odcinek. Jest gitt
_________________ Bóg mnie stworzył a szatan opętał...
Na zawsze będę święta i przeklęta...
Zdradliwa i wierna...
Kochana i wredna...
No jak mi wrzucisz albo znajdziesz odcinki na serwerze innym niż rapidshare, to z chęcią skorzystam Szukałem krótki i nie widziałem innych linków prócz rapida
Stałe IP więc wiesz 1 part mogę kilka dni, jak ktoś z sieci zacznie pobierać na okrągło
[ Dodano: 2008-02-11, 00:42 ]
Dobra. Obejrzałem pilota i takie nawet, nawet Zobaczymy co się potem będzie działo.
Ta cała Hiley (chyba tak ) strasznie nawala. Bez napisów to nic bym nie zrozumiał
Denerwujące, bo słabo grają w kosza. Prócz tych rzutów z daleka, to w grze nic nie pokazują. Mogli mnie wziąć do serialu, jako nieślubny syn po spotkaniu z jakąś Polką na wymianie studenckiej, Wtedy bariera językowa miała by uzasadnienie Dobra no nie jestem aktorem, ale może kiedyś. Albo nie ble , ale serial nawet jak na razie Pozdro.
_________________ ...We was young, and we was dumb, but we had heart,
and in the dark when we survived through the bad parts,
Wysłany: 2008-02-12, 21:33
damian_ep11 napisał/a:
ale serial nawet jak na razie
Czy ja dobrze czytam? Nawet? Oj nie ładnie
Jak byś chciał zagrać, to pewnie wkręcenie Cię do serialu nie było by trudne. Dan pewnie w liceum miał wiele dziewczyn na jedną noc. (oczywiście nic nie sugeruje).
Ściągaj jak najszybciej I serial, chociaż kilka pierwszych odcinków, no przynajmniej jeden
Zdradliwa i wierna...
Kochana i wredna...
eee kobieto. Ściągam, ale z rapida mi powoli leci, a ściągam jeszcze Kyle XY (też polecam ) i inne, a tak w ogóle to mało czasu mam ostatnio. Ściągam od 23 do 2 w nocy i czasem rano przed szkołą coś zapuszczę, a tak to mnie nie ma w domu przeważnie
Gram w parku w kosza xD (no czasem gram) heh
No to jestem po 3 odcinkach i już prawie 4 mam
Wybacz Lajlaj, ale jakoś tak mi się 3 nie za bardzo podobał. No nie był zły, ale.. no czegoś brakowało(jak będą podobne do niego następne to pupa) . Cały sezon na pewno obejrzę a jeśli będzie coś trochę fajnego to i resztę serialu
Wysłany: 2008-02-15, 23:34
Czyli masz tak jak pisałam. Początek 'no dobry ale zawsze może być lepiej" Dopiero po pewnym czasie mnie wkręciło. A ogólnie nie ma za co przepraszać, każdy ma inny gust. teraz jest troche nudno, Nathan jest taki hmmm dziwny zły, jest razem z Payton a to mi się też nie podoba
Zdradliwa i wierna...
Kochana i wredna...
Hiley. Jak dla mnie dużo lepsza niż ta cała Peyton. Nie rozumiem czym się podniecają, znaczy kim. Nie żebym mówił, że jest brzydka, bo tak nie jest, ale widziałem ładniejsze hehe No ktoś ją musiał grać w serialu To,że Nathan jest z Peyton to kwestia czasu, nie wiem czy już na Twoim etapie Lucas jest z nią czy nie, ale po 3 odcinkach wnioskuję, żę musi tak się to skończyć: Peyton z Lucasem, a Nathan polubi brata, ale to pod koniec serialu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum