DB to legenda, legenda anime która nigdy nie zginie...
Jestem fanem m&A (mangi i anime) i mogę szczerzę powiedzieć, że to najlepszy tytuł jaki oglądałem. A moją ulubioną postacią jest Gohan.
Pamiętam jak najpierw leciało tylko na niemieckim kanale. Musiał kumpel tłumaczyć..
Potem było w Polsce, jezu z liceum spieprzaliśmy do chaty aby to oglądać. To były czasy...
Ulubiony bohater: hm to to bym podzielił
najśmieszniejszy - Hercules (rulez)
najfajniejszy - Bubu
no i mistrzem oczywiście - Szatan Serduszko
Teraz to bym radził jak lubicie anime: Akire, Ghost in the Shell jak ktos jeszcze nie ogladal...
cyberpunkowe klimaty, no i ta kreska....
oglądałem trzy odcinki, z czego dwa na siłę - tylko dlatego, żeby się upewnić, jaka to kupa. Przypomina mi to serial brazylijski przeniesiony na grunt anime. PORAŻKA (mimo, że klasyka). Lepiej obejrzeć co innego.
_________________ Life it seems will fade away
Drifting further every day
Getting lost within myself
Nothing matters no one else
Heh z DB zacząłem mą przygodę z anime Było to moje ulubione Anime, wolałem to nawet zamiast Naruto . Ulubione postacie: Goku, Gohan, Trunks......a jak było GT to wszystko zepsuło....tylko nie ostatni odcinek
Stopien uzależnienia: Widz
Wiek: 16 Dołączyła: 07 Lip 2006 Posty: 3 Skąd: Konin city of love
Wysłany: 2006-07-08, 09:09
Ja kocham DB!! I pewno was zdziwie, ale moimi ulubionymi postaciami są Genialny Zółw i Bubu! XD Ale ten gruby bubu
Moja przygoda z Anime i Mangą w pewnym sensie tez zaczęła sie od DB
O i jeszcze Trunks. To chyab wszyscy
I love DB! Bubu ich liebe dich!! XD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum