No właśnie to miałem na myśli...Za dużo i potem nikt nic nie wie co i kiedy się dzieje...w dodatku pełno powtórek co mnie wkurzało...w tamtych czasach wolalem panujące Pokemony
Jak byłam mała to raczej tego nie oglądałam, wolałam "Super świnke" haha!! nie interesowały mnie ajkieś takie historie których praktycznie nie rozumiałam.. ^^
No właśnie o tym mówię. Nie było w tym jakiegoś głównego wątku. Co 10 odcinków (bo tak długo trwały niekiedy jedne sceny), nowa sprawa do roboty i już nikt nic nie wie co było. Denerwują mnie takie bajki
W sumie tak, nie było ich tam bardzo dużo. Ale jak "skończyli" z jednym, zabierali się za drugiego, a z tego co przypominam sobie ten pierwszy już jakoś ewaluował na jakiś wyższy, silniejszy poziom. Więc lali tam tylko jedynch i tych samych, tylko w innych "poziomach" tych przeciwników. Ogólnie bajka nie była aż taka zła, ale trochę monotonna była.
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-08-21, 23:05
o tak...pamietam DB...suuuper pamietam ze moi bracia to oglądali wtedy mielismy jeszcze tylko jeden teelewizor i na poczatku oglądałam to z nudów po pewnym czasie wciagnęlo mnie to i oglądałam codziennie....najbardziej lubianą postacia przeze mnie był ... Songo(czy jak mu tam było) lubiłą BUBU ale jak był dobry, pamietam ze śmieszny był ten stary dzaidek chyba miał żółwia skorupe na plecach( czy cos w tym stylu) wiem ze nielubiłam vegety
_________________ Bóg mnie stworzył a szatan opętał...
Na zawsze będę święta i przeklęta...
Zdradliwa i wierna...
Kochana i wredna...
Ehh i tak najlepsze jest Naruto ^^ Nie tak jak w DB...walka(songo wygrywa)...3 lata spokoju i kolejny atak, songo wygrywa...i za każdym razem Smocze kule na końcu...raz obejżałem wszyskie serie ale ostatnio przy Buu Saga już mnie to znudziło....
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-11-23, 12:37
DB to moje ulubione anime. Świetny serial. Szkoda, że już go nie emitują.
Moje ulubione postacie to:
picolo
trunks
W ogóle to podoba mi się prawie każde anime, czasami próbuję narysować jakąś mangę, ale nie idzie mi to najlepiej
Greena - SUPER SUPER PIIIIIIIIIG - to tez jest anime..
Ohh-- DB , Db DB ! Wszystko od DB się zaczęęłooo.
zanim się rozgadam to wtrące - po przeczytaniu całego tematu;
AF - to raczej "ściema". a GT [dla niedoinformowanych xD] jest fanowskie.
Najbardziej rozśmieszyło mnie jak się dowiedziałam ,że za Goku gada 'baba'.
no i ponętny Herki xDD Nigdy nie zapomnę jak w odcinku było pokazane jak mężnie pokonał komórczaka LOL w mieście puścili jakieś tam kukiełki xDD.. Ahh.. 7:00-7:30.. co dzień przed szkołą.. wraz z mamą i siostrą - wlepione w ekran xD . A przy okazji.. Miał ktoś[za dawnych czasów] filmik - Herki PRÓBUJE drasnąć CELA. ? . I taki przyśpieczony głosik.. ahh.. nie umiem nikogo olsnić.. I pamiętam jak z siostrą robiłyśmy gazetki Dragon Balla xDD <smiech na sali> Jak to na naszą tradycję przystało.
A co do Sailor moon - na jakimś niemieckim rtlu.. na balkonie[6 piętro^^] z siostrą pisałyśmy listu do Minako i Bunny CUkino O_O. Jej wyrwał wiatr - i myslałyśmy ,że to przeznaczeeenieee xDDDDDDDDD Lol.. M&A - cUd miÓd i orzeszki ^^
Pozdrawiam^^
// choynka
_________________ >.::KliK::.< www.oversoul.pl >.::KliK::.<
Niezawsze działa Otwiera się strona tylko - wybranym. Mwahaha xDD
Vejita jest chyba najciekawszą postacią w DB właśnie przez to, że nie jest jednoznacznie dobry czy zły. A czy jest takim indywidualistą? Kilka razy poświęca się dla innych, trudno go więc jednoznacznie zaszufladkować.
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-12-08, 22:52
Na tym wlasnie polega to, ze interesuje (zreszta widze, ze nie tylko mnie). Cos na ksztalt John'a Locke'a, chociaz moze nie jest to najtrafniejsze porownanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum