Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-01-24, 20:50
OMG
to nie jest bajka... to anime pokemony sa do dupy, DB zadzi... jak ktos sie nie zna w temacie niech nie ocenia "po okladce"...
_________________ SPOILERY !!!
Jezeli piszesz spiler pisz go mala czcionka [ size=3] tekst [ /size]
przyklad:aby przeczytac spoiler skopiuj tekst i wklej do notatnika, albo jeśli masz opere powieksz stronę aby przeczytac spoiler skopiuj tekst i wklej do notatnika, albo jeśli masz opere powieksz stronę
DB rulez
Gdyby nie "niesprzyjajace okolicznosci" ogladalbym to do dzisiaj. Ludzie przeciez to wymiata, mam nawet kilka odcinkow na kompie, a moja ulubiona postac to Vegeta xD. Pamietam jeszcze jak to ogladalem w TV to starszy ogladal razem ze mna
to nie jest bajka... to anime pokemony sa do dupy, DB zadzi... jak ktos sie nie zna w temacie niech nie ocenia "po okladce"...
Wiesz nie oglądam tego za dużo dla mnie bajka to bajka, a Pokemony to żarcik...
Pozatym Songho wymiata??
Dobra, ale ja mam pytanie wyjdzie AF??? Jak myślicie. GT fani spoko nawet zrobili
ogladaliscie inne anime niz pokemony czy DB ?? "Animatrix" cos wam mowi ??
jesli ktos naprawde jest zafascynowany "animkami" to nie oglada tego shit'a co w TV puszczaja tylko delektuje sie prawdziwa animacja ;] .. przynajmnej tak mi sie wydaje
Wysłany: 2006-01-25, 13:53
jak bym mial wymieniac ile juz anime obejrzalem i ile mang przeczytalem to by wam sie odechcialo czytac
wymienie tylko najlepsze
Fullmetal Alchemist
Neon Genesis Evangelion
Naruto
DB
Hellsing
Cowboy Bebop
Dr. Slump
Mononoke Hime
i wiele wiele wiecej
_________________ SPOILERY !!!
Jezeli piszesz spiler pisz go mala czcionka [ size=3] tekst [ /size]
przyklad:aby przeczytac spoiler skopiuj tekst i wklej do notatnika, albo jeśli masz opere powieksz stronę aby przeczytac spoiler skopiuj tekst i wklej do notatnika, albo jeśli masz opere powieksz stronę
Mam swoje lata i jestem za stary na oglądanie bajek bądź granie na konsoli w nie.No ale drzemie we mnie jeszcze chyba dziecko i kupiłem sobie przedwczoraj konsole PS2 SLIM, mam mistrzowską gierke Dragon Ball Taiheiki normalnie wypas.Grafa jak na bajce i generalnie całość jest cudne.Wszyscy którzy maja konsole i chcą gierke to pisac do mnie to coś wykombinujemy
To opowiadało o grupie czarodziejek:D Pamiętam że jedna miała takie długie dwa żółte kuzyki do kostek, druga z Marsa miała czarne włosy, z Jowisza była wysoką brunetką z kuzykiem, z Wenus miała blond włosy długie a z Merkurego miała krótkie niebieskie:P czy ktoś kojarzy:P???:D
_________________ You say on me...
B - [beautifull]
I - [ideal]
T- [talented]
C- [competence]
H- [honey]
...
Yes, I am Bitch
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum