Przesada... hmmm..
Uwielbiam WM, ale wydaje mi się, że podbój Europy nie jest wskazany.
Po pierwsze - co już zostało zawarte w komentarzach - w innych krajach nie będzie to już takie śmieszne i tak odbierane jak w naszym kraju.
Spójrzcie na takie "Radyjko Babci" z podtestami na temat moherowych beretów (może powinienem napisać to z dużych liter, że niby nazwa własna...). Ogólnie ten odcinek skupia się na znanym nam radiu i wymienionych wcześniej mb.
To że śmieszy polskie społeczeństwo, nie znaczy, że tak będzie poza granicami naszego kraju.
Ja wolałbym, aby Włatcy królowały tylko nam i nigdzie się nie 'przenosiły'...
_________________ I can disappear. Do U Believe Me?
Hmmm...Też myślę, że to przesada...Przecież "Włatcy Móch" są robione pod Polskie realia, i parodiują to co się dzieje w Polsce, i jest dla Polaków...Za granicą po prostu może to nikogo nie śmieszyć, bo nie załapią żartu... Tak samo jak jest z tłumaczeniami filmów... Po angielsku są pewne gry słów jako teksty, odnoszenie się do tego co znają np. Anglicy...I ludzie z innych krajów często nie łapią o co kaman.... No więc myślę, że Włatcy w Polsce tak, ale za granicą..hmm..nie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Możesz zmieniać swoje posty Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum