Ja oglądałem tylko czwartą część - Wakacje. Chciałem ściągnąć pozostałe może ktoś ma linki ftp albo dobry torrent ale bardzo dobry. Film mi się podobał całkiem zabawna komedia ale podobno wczesniejsze czesci sa lepsze. Jak ktoś oglądał to niech coś skrobnie o filmie.[/fade]
Czwarta część byla wydana tylko na rynek video i mimo, że nawet była nie najgorsza to daleko jej do poprzednich części.
Ja osobiście nie uważam żeby części 2 i 3 były do bani. Na wszystkich porządnie się uśmiałem
raczej kiepskie są filmy z tej serii. obejrzałem pierwsze dwa i prawie nic z nich nie pamiętam. lubię filmy, które pozostaną w mojej pamięci na dłużej i skłonią do jakieś refleksji.
ale zaczyna się ogórkowy sezon, więc wiele wymagać nie trzeba od filmów.
Ja już obejrzałem wszystkie... 1 i 2 najlepsze i ciezko powiedziec ktora jest numer jeden. 4 tez fajna. Najmniej mi sie podobala 3-wesele ale scena - Stifler tańczący w klubie gejowskim wymiata. Nieźle sie przy tym uśmiałem
Hehe ten film rządzi. Tzn. na pewno spodoba się praktycznie wszystkim nastolatkom (normalnym nastolatkom:P). Ale w sumie wszystko kręci się wokół seksu. No ale naprawdę śmiechu jest co nie miara moim zdaniem. Niestety nie widziałem 2-jej części, bo nigdzie nie umiem jej skołować ;(. Moim zdaniem 1 część rządzi. 4 chyba najsłabsza, bo brat Stiflera miał jakieś uczucia, a nie tak jak ten bezlitosny starszy brat:D Stifi rządzi
_________________ -L--lubie
-O--oglądać
-S--serial
-T--ten
by Matashow ®
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-09-22, 20:15
Świetny film. Uśmiałam się na nim do łez!!
_________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada,
lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma,
lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
Nio ja tez ogladałam wszystkie czesci i chociaz zalatuje seksem wszedzie to cholernie mis ie podobało:D Edne z najbardziej zabawnych filmów jakie oglądałam;)
_________________ "All we need is just a little patience".
Wiem temat stary ale niedawno zrobiłem sobie maraton American Pie (od 1 do 5)
Wybieramy najlepszą część!!
Mi sie 4 najbardziej podobała.
1 i 2 jako klasyki też dobre.
Co do 3 to nie trawie tego chociaż na pewno trzyma poziom trylogii (1-3). Najbardziej urzekła mnie cześć czwarta: dość dobra fabuła, podtrzymuje idee American Pie (chamsko ale śmiesznie) no może jeśli chodzi o get laid to nie do końca. Generalnie zabieg zmiany klimatu (ze studenckiego na licealny) i wymiany obsady wyszedł tej części na dobre, kontynuowanie dalszych losów Jima-Stiflera & reszty nie było by już tak śmieszne i ciekawe. Pozytywnie oceniam tą część. Co nie można powiedzieć o 5, która jest najgorsza z całej serii kolejna zmiana obsady nie przyniosła spodziewanego efektu ze względu na słaby wątek i kiepską gre aktorską.
Fajny film. Bardzo śmieszny. Ale jest zboczony. I jest tak beznadziejnie głupi, przez co jest baardzo śmieszny. tak dla pooglądania ze znajomymi. suuper.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum