Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-04-13, 12:01 Komedie romantyczne
eLo! : )
Jak zapewne wielu z Was zgromadzonych tutaj lubicie ogladac amerykanskie swinstewka - komedie romantyczne. No i zwracam sie do Was z prosba o podanie mi tytułów takich wypasionych filmów jak te..^^ Ale żeby było coś z motywem:
- studia
- collegue (koledż, nie wiem jak to sie pisze:P)
- dziewczyny
- glupie teksty itd.
- imprezy
Dajcie tytuły, które Wam się baaaaaardzo podobały, oprócz tych:
- American Pie 1,2,3,4
- Scary Movie 1,2,3,4
- Szkoła Uwodzenia 1,2,3
- Kocurki
- 100 dziewczyn i ja
- Dziewczyna z sąsiedztwa
- 50 pierwszych randek
- 40 dni i 40 nocy
- Van Vilder
- Mrówki w gaciach 1,2
- Statek Miłości
- Euro Trip
- To nie kolejna komedia dla idiotów/kretynów (nie pamietam jak to bylo:P)
Polecam wszystkie, i piszcie jakie ogladaliscie i Wam się podobały ^^
pzdro:)
ja polecam ci też film "Komedia Romantyczna"- poprostu...
"Rzymskie wakacje"
"Moje wielkie greckie wesele"
W zasadzie "zakręcony piątek" też można podkręcić pod to
_________________ MÓJ SPOSÓB MYŚLENIA OSIĄGA GORZKI KONIEC...
WSZYSTKIE MOJE UCZUCIA SIĘ ODKLEJAJA.... !!!
The Wedding Crashers - Polowanie na druhny
First Daughter - Córka prezydenta
Cloud Nine - W siódmym niebie
The 40 Year Old Virgin - 40-letni prawiczek
Legally Blonde
Legally Blonde 2
Road Trip - Ostra jazda
Ali G Indahouse
Saving Silverman - Twarda laska
Dude Where's My Car? - Stary Gdzie Jest Moja Bryka
Van Wilder - Wieczny student
Boat Trip - Statek miłości
hmma najlepsza komedia romantyczna to jaką widziałm "Love Actually ". O ile z atym agtunkiem nie przepadam , o tyle ten własnie film bardzo mi przypadł do gustu. Nie powiela klisz, wyłamuje sie ze schematu, jest autentycznie zabawny. Film zrobiony z kasą. Amerykańskie odpowiedniki tematyczne pozostawia daleko w tyle
_________________ Droga mamo, wszystko w porządku. Jestem na wyspie i idą do nas ci od czarnego dymu. Moc całusków...
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-04-14, 20:23
Allisha napisał/a:
hmma najlepsza komedia romantyczna to jaką widziałm "Love Actually ". O ile z atym agtunkiem nie przepadam , o tyle ten własnie film bardzo mi przypadł do gustu. Nie powiela klisz, wyłamuje sie ze schematu, jest autentycznie zabawny. Film zrobiony z kasą. Amerykańskie odpowiedniki tematyczne pozostawia daleko w tyle
Ta dziewczyna w tym filmie .. to było w tym jakiś motyw, że ona miała cieżkie uda, bo chyba kojarze ten film.. albo myle, a na końcu filmu on podjeżdża na ulice w której mieszka i biega od domu do domu w poszukiwaniu jej? dobrze kojarze?
No to ja polecam "Hotel w kurorcie". Film z 1985 roku z młodziudkim Johnny'm Depp'em. Zarąbista komedia. Ostatnio wyciągnąłem starą kasetę z tym filmem i muszę powiedzieć, że dawno się tak nie uśmiałem
Ta dziewczyna w tym filmie .. to było w tym jakiś motyw, że ona miała cieżkie uda, bo chyba kojarze ten film.. albo myle, a na końcu filmu on podjeżdża na ulice w której mieszka i biega od domu do domu w poszukiwaniu jej? dobrze kojarze?
Hmm nie wiem czy o tym samym myslisz, faktycznie koleś szukał laski, ale nie na końcu. Koniec był na lotnisku
_________________ Droga mamo, wszystko w porządku. Jestem na wyspie i idą do nas ci od czarnego dymu. Moc całusków...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum