Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-06-01, 13:34
mi się ten film podoba. Zarówno 1 jak i druga część. Ostatnio u mnie w szkole odbyło się przedstawienie pt shrek (odbiegało trochę od filmu)
Ja grałam w nim osiołka
Wysłany: 2006-06-01, 15:11
Gwalchjuni napisał/a:
Wszyscy napruci gonili za Toba z ogonem i krzyczeli "PRZYBIJAJ, PRZYBIJAJ!"?
chyba ci się bajki pomyliły, b o ja nie grałam kłapouchego z kubusia puchatka
tylko osła ze shreka, a tam nic nie było o przybijaniu ogonka
Najpierw film oglądnij a potem pisz głupoty
Wysłany: 2006-06-01, 15:43
Oglądałem zarówno I jak i II i ostra brechtawa była. Jednak bardziej podobała mi się II, kot w butach był miażdżący A tak pozatym to teksty osła rozbrajają.
_________________ Under the bridge downtown Is where I drew some blood
Under the bridge downtown I could not get enough
Under the bridge downtown Forgot about my love
Under the bridge downtown I gave my life away
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-06-01, 15:58
Uwielbiam Shreka a J.Stuhr był po prostu boski. Nawet nie wiem ile razy oglądałam ten film, ale za każdym razem bawiłam sie wyśmienicie "latać każdy może ..." No i "niech mnie ktos przytuli" na stałe weszło do mojego słownictwa Serio serio
Chyba jak kazdy muszę sie przyznać, ze Shreka pasjami uwielbiam. o ile jedynka była zaskocaeniem niejakim biorac pod uwage ówczesne Disneyowskie papy. O tyle dwójka niezą kontynuacją. I o dziwo nic nie spieprzyli Dwójka dorównuje jedynce. Anty bajka, anty bohater. Zero słodkich, całuśnych bohaterów. Zamiast żaby ogrzyca zaklęta w królewna, zamist królewicza ogr A ksiażę z bajki - jeden wredny karzeł, drugi głupi narcyz. I ta ironia na Hollywood i show biznes w II. Miodzio
_________________ Droga mamo, wszystko w porządku. Jestem na wyspie i idą do nas ci od czarnego dymu. Moc całusków...
Ostatnio zmieniony przez Allisha 2006-06-01, 17:58, w całości zmieniany 1 raz
Jeden z moich ulubionych flimów tego typu, ale zdecydowanie jednak I bije II o głowę-nawet oczy kota tego nie zmienią Genialne tłumaczenie, rewelacyjny dubbing-obsada na 6 i , co nie bez znaczenia, nie wystepuje Cezary Pazura
_________________ Z każdym dniem rosnie liczba osób, które moga pocałowac mnie w d*pę. Stan na dziś- 9 osób
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wiek: 16 Dołączył: 11 Sty 2006 Posty: 185 Skąd: oni maja prąd ?
Wysłany: 2006-06-01, 19:35
specjalnie dla fanow shreka umieszczam film krótkometrażowy
produkcja: USA
gatunek: Animacja, Komedia, Krótkometrażowy
data premiery: 2004-11-10 (Polska) , 2003-05-23 (Świat)
reżyseria Simon J. Smith
scenariusz David Lipman (II)
muzyka Stephen Barton
na podstawie: książki Williama Steiga
czas trwania: 12
Shrek, Fiona i Osioł wyruszają w podróż do Hotelu Nowożeńców. Podczas postoju nagle z ciemnego lasu nadjeżdża Teloniusz i porywa Fionę. Po co? Otóż okazało się, że Lord Farquaad odrodził się jako duch i ma już nowy plan, jak sprawić, by zielona królewna była z nim... na zawsze. Shrek, Osioł i Smoczyca muszą szybko działać, aby uratować Fionę od śmierci oraz posłać Farquaada "do diabła".
Stopien uzależnienia: Widz
Wysłany: 2006-06-01, 19:54
shannon123 napisał/a:
chyba ci się bajki pomyliły, b o ja nie grałam kłapouchego z kubusia puchatka
tylko osła ze shreka, a tam nic nie było o przybijaniu ogonka
Najpierw film oglądnij a potem pisz głupoty
To moze Ty wpierw OGLADNIJ Shreka... A potem mow mi, co tam jest, a czego nie ma. Wierzbieta wykorzystal wlasnie w/w cytat z "Magicznych Przygod" w czesci 2. filmu.
widziałem już zapowiedź Shreka 3. Konczy się on jak Shrek sti nad.... DZIECECYM WÓZKIEM z którego wydobywają się ogromne wymioty. Dziecko=duuużo śmiechu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum