hehehehehhe...ja tak samo...jeszcze eurotrip i american pie<jak pisałam wczesniej>alg gtez fajny...ja oszukac przeznaczenie 1 i 2..jedynka to katastrofa lotnicza ..takjak ukoffany LOST a 2 to kraksa samochodowa:)..nie wiem co lepsze:)
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Zaproszone osoby: 10
Wiek: 17 Dołączyła: 29 Gru 2005 Posty: 532 Skąd: Upper East Side
Wysłany: 2006-01-01, 01:36
ja tez podobnie tylko nie lubie wojennych....;) pamietam kiedys ogladałam filmze tez sie rozbili samolotem ale w jakis duzych górach troche przysypiałam ale pamietam scenke kiedy nie mieli ci wszyscy zywi ludzie jeść to zaczeli jeść osoby zmarłe yyy...
_________________ Szczycę się sarkastycznym podejściem do życia.
o takiej typce co zabijała ludzi dzieliła ich na czesci i uszyła sobie przyjaciela<z tych czesci>ale tez w jakoes szmatki go ubrała:D..na koncu sie drze zeby sie ruszył<oxczy ma lalki>:D..i podchodzi do lustra i sobie oko wydłubuje....<blee>kładzie je na tym "czlowieku" i sama sie koło tego swojego "przyjaciela" kładzie...wykrwawai sie..i na koncu jest jak ten przyjaciel podnosi reke i ją glaszcze.....;P<to znaczy fabuła jest dłuzsza..jak ona szuka takich ludzi cojej czescisie beda podobac ale to najciekawsze>:D
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Zaproszone osoby: 10
Wysłany: 2006-01-01, 15:21
nom teksanska masakre ogladałam nawet fajna ale ja wole takie horrory psychologiczne gdzie jest mniej "rzeźni" niz w masakrze chociaz "droga bez powrotu" tez troche rzeźnia bardzo mi sie podobała
Wysłany: 2006-01-01, 15:26
no fajny fajny;) hehe opowiada o tym ze tam kilka osob szuakło pomocy bo sie zdrzeyli na jakiejs małej drodze w lesie...no i jak szukaja tej pomocy to trafiaja na opuszczony dom...okazuje sie ze to jama kanibalów;D tzn. takie jakies postacie zmutowane które zabijaja osoby i je jedza bleee....:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum