Z powodu tego że na temacie o serialach zaczeła sie rozmowa o filmch pomyślałam żeby załozyc taki temat ( mam nadzieje ze dobra kategoria)
No wiec ja lubie
Szkoła Uczuć
Dirty Dancing 1 i 2
Pretty Woman
Poznaj moich rodziców
Underworld
hmm no nie wiec co jeszcze piszcie co wy lubie i komentujcie
Ja lubię wszelkiego rodzaju horrory;P No i komedie<ale tylko dobre>;)Np:
Smakosz cz.1 i 2
Piła
Teksńska Masakra
jeszcze:
Śnieżne psy
statek miłosci:)
no i fajny był za szybcy za wsciekli
a ja nie lbuie horroró tzn nie moge ich oglądać bo sie strasznie boje pozniej chyba mam za bardzo wybujala wyobraznie :\
statek miłosci super film swietna komedia hiehiehie za szybcy za wściekli tez
wez... Ja bym tak nie mogła potem chodze po całym domu i sprawdzam wszystkie zakamarki lol
a tak poza tym to chyba teraz głównie my piszemy na tym forum nie??
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Zaproszone osoby: 10
Wiek: 17 Dołączyła: 29 Gru 2005 Posty: 531 Skąd: Upper East Side
Wysłany: 2005-12-31, 13:43
ej ej.....a ja??:D kto wczoraj sie udzielał w "nigdy" hehehe;) a co do tych filmow...ja tez uwielbiam ogladac horrory chociaz potem tak samo sprawdzam wszystkie zakamarki i w ogole nie moge spac ;);) statek miłosci dobry co do komedii dodałabym jeszcze "The Hot Chick" suuper...:D no i legalne blondynki:P obie czesci...a horrory to te co wczesniej wymieniłyscie i dalabym jeszcze "droga bez powrotu" "świt żywych trupów" "dom woskowych ciał"...a inne filmy które mi sie podobaja to "efekt motyla" (chyba najlepszy film jaki ogladałam" "szkoła uczuc" "miejsce na ziemi"
_________________ Szczycę się sarkastycznym podejściem do życia.
na temat horrorów sie nie wypowiem bo bardzo niewiele widziałam
za to Pianista fajny wstrząsający ale fajny film
...chyba najlepszy z horrorow jaki oglądałam narazie;)..alepodobno niebedzie 3 bo zmarł tez rezyse..czy tezn kto wymyslił<jakos tak;)>pozdrawiam;];];];
...chyba najlepszy z horrorow jaki oglądałam narazie;)..alepodobno niebedzie 3 bo zmarł tez rezyse..czy tezn kto wymyslił<jakos tak;)>pozdrawiam;];];];
Teraz dużo ludzi uważa ten film za bardziej psychologiczny niz straszny
Z horrorów najbardziej lubie The Thing (coś) film z 1982
straszne?...a własnie wiekszosc horrorów...niszczy psychike....
co do ringa 1 czesc denna 2 taka sobie...oglądałes?..
a piła...te zadania<blee>co mu musiała np rozciąc brzuch i wziąc klucz...a on zywy<ble..>czy przepadkiem nie pomysliłam filmów?:P
straszne?...a własnie wiekszosc horrorów...niszczy psychike....
co do ringa 1 czesc denna 2 taka sobie...oglądałes?..
a piła...te zadania<blee>co mu musiała np rozciąc brzuch i wziąc klucz...a on zywy<ble..>czy przepadkiem nie pomysliłam filmów?:P
Nie, nie pomyliłaś Co do Ringów to masz racje są z lekka denne Teraz nie robia dobrych horrorów Niszczą psychike, ale nie u każdego ja lubie sobie obejrzeć horror w nocy najlepsze efekty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum