Stopien uzależnienia: Fan
Wiek: 20 Dołączył: 31 Sty 2006 Posty: 161 Skąd: New Sacz City
Wysłany: 2006-04-11, 17:38
Czyli co, oficjalna data rozpoczęcia "przerwy świątecznej w RPG" to ==> Czwartek 13.04.06 ?
A kiedy koniec, żebym wiedział w jaki dzień wbijać na forum?
_________________ Remember: A tricky time never stops...
Hmm, mnie nie ma od czwartku przez tydzien. Jesli wchodzicie we wtorek, to mnie chyba musicie zemdlic
[ Dodano: 2006-04-13, 00:34 ]
Jako, że nie było wczesniej okazji, życzę Wam wszytskim Wesołych Świąt.
Gdy będziecie czytali te słowa, mnie już pewnie nie będzie między Wami
Papa, zaopiekujcie się Nomos
_________________ Z każdym dniem rosnie liczba osób, które moga pocałowac mnie w d*pę. Stan na dziś- 9 osób
Się nieco usprawiedliwić muszę. Otóz okolicznosci wymagają ode mnie dyspozycyjnosci, w zwiazku z tym sesja nie bedzie parła z kopyta do przodu. Owszem postram się co dzień zajrzeć, ale cudów nie oczekujecie.
_________________ Droga mamo, wszystko w porządku. Jestem na wyspie i idą do nas ci od czarnego dymu. Moc całusków...
Niestety mam wyjazd 28 kwietnia - 1 maj. Watpie bym mial tam dostep do neta, ale w akcie desperacji postaram sie wejsc moze 29 lub 30. Zobaczymy, na razie mowie, ze mnie nie ma
_________________ - I have no idea... He said something about store and pack of cigarettes
Niestety przez najbliższy tydzień raczej mnie nie będzie; sporadycznie moge się pojaiwać jeszcze do środy. Mam nadzieję, że nieobecność się nie przedłuży, ale gdyby się tak zdażyło, to nie czekajcie na mnie z rpg-iem
_________________ Z każdym dniem rosnie liczba osób, które moga pocałowac mnie w d*pę. Stan na dziś- 9 osób
Piszę w imieniu naszego MG. Allisha sie przeprowadza i w związku z tym nie będzie miała dostępu do kompa, dlatego jest zmuszona zawiesic sesję na czas nieokreslony. Mam nadzieję i myslę, że nie tylko ja, że jej nieobecnośc potrwa jak najkrócej
Czekamy na Ciebie Alli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum