Ok. Do rzeczy. Udomowiłam neta w związku z tym sesja ruszy jeśli wszyscy zainteresowani rozgrywką gracze podeślą kartę postaci wraz ze statystykami. na razie mam kartę Muminka i PH -a (wybacz skrót ) Podeślijcie jeszcze statsy. Na pozostałych czekam do końca stycznia. Mile widziani nowi gracze. Uprzedzam, mizernie napisane karty postaci dyskfalifikują ewentualnych przyszłych graczy
Cholera jaki entuzjazm
ok. polukłam po forum. Mam swoich faworytów, którzy otrzymają na pw zaproszenie do sesji. Jeśli skorzystają będzie mi miło, jeśli nie cóż, hmmm... pewnie nie za diabła jasnego nie ruszy
Na dzień dzisiejszy ze starej ekipy udział brać będą Nomos, Muminek, PH, Xav. Muminka i PH dotyczą uwagi powyżej. Nomos - cała karta . Xav się byczy, jego ocalała
Mam tez kartę Pabla do oddania w dobrze piszące ręce
_________________ Droga mamo, wszystko w porządku. Jestem na wyspie i idą do nas ci od czarnego dymu. Moc całusków...
Hej wszystkim, znowu przyszłam Allisha, ja jednak nie mam tej karty, a nic z niej nie pamiętam...co mam zrobić, bo chce grać, tylko właśnie wyniknął ten problem z kartą...
_________________ You say on me...
B - [beautifull]
I - [ideal]
T- [talented]
C- [competence]
H- [honey]
...
Yes, I am Bitch
Ślijcie karty i nie będzie problemu
Ja ze swojej strony przepraszam, ale mnie hurtem choróbska podopadały wiec w związku z tym nie bywałam na forum.
Wiem, ze wynikły pewne problemy miedzy hmmm userami. Nie wnikam. Problem tylko w tym, że jeśli Nomos nie będzie grać, to marnie widzę tą sesję. Przykro mi, ale tak jest prawda.
Tym czasem dla wszystkich chętnych podaję linka do forum, gdzie będzie się toczyć sesja dark fantasy. Mistrzyni wymagająca jest, w związku z tym osoby kiepsko piszące mogą się nie fatygować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum