Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-04-22, 21:11
- Hmm, a tak z ciekawości. On nie płynął statkiem co ? Tęsknisz za nim ?
_________________ Under the bridge downtown Is where I drew some blood
Under the bridge downtown I could not get enough
Under the bridge downtown Forgot about my love
Under the bridge downtown I gave my life away
Wysłany: 2006-04-22, 21:16
Spóściłem głowę, wiedziałem, że już nigdy do niego nie wróci, ale nie mogłem jej tego powiedzieć...
- Nie martw się, jeszcze będziecie razem. Wszystko będzie dobrze. Jesteś głodna ? Bo ja tu to za dużo nie mam, pare owoców, a miałem iść dzisiaj, żeby coś upolować.
-Nie, dziękuję - uśmiechnełam się i powiedziałam - Kostka troche mniej boli...nie zrozum mnie źle, ale potrzebuję jakiegoś kija, to jakoś dojdziemy do tego obozu
_________________ You say on me...
B - [beautifull]
I - [ideal]
T- [talented]
C- [competence]
H- [honey]
...
Yes, I am Bitch
Wysłany: 2006-04-22, 21:25
- Dobra, pójdę poszukać jakiegoś. Pamiętaj, ufam ci.
Poszedłem więc po kija, znalazłem pierwszy lepszy krzew, wziąłem nóż i poobcinałem gałęzie i gotowe ! Wziąłem się w drogę powrotną. Po krótkim czasie wróciłem.
- No czas się zbierać !
Po tych słowach podałem dziewczynie kija.
Wysłany: 2006-04-23, 17:25
- Nie ma sprawy.
Wyszliśmy z mojego szałasu, zacząłem rozglądać się dokoła.
- Obóz macie na plaży, prawda ? A więc to powinno być gdzieś tam.
Wskazałem ręką w lewą stronę, i powolnym krokiem ruszyliśmy w drogę.
Podparłam się jego ramienia i zaczęliśmy iść we wskazanym kierunku. Mijaliśmy trawska i różne inne rzeczy, jednak zręcznie udawało mi się je odgarniać kijem. Miałam nieco dość nużącej drogi ale szłam dalej, byle szybciej znależć się w naszym obozie...
(Do MG: Jak dalej potoczyły się nasze losy ?)
[od MG - doszliscie do plaży, jednak nie jest to miejsce, którego oczekwiwalisci. Znasz je Rebekasa. Wyleźliście prosto na dymiacy wciaż stos pogrzebowy. Smród przyprawia was o mdłości, a fala goraca niemal zwala z nóg.]
[ Dodano: 2006-04-24, 18:07 ]
-O nie... - szepnełam i zatkałam szybko nos - Wynośmy się stąd... - wskazałam kierunek, gdzie powinien być obóz. Wiedziałam gdzie iśc, bo akurat stąd wyruszaliśmy...
-Ehh...to w tamtą stronę - pociągnęłam go lekko i poszliśmy w stronę, gdzie były nawet ślady ludzkich stóp. Poszliśmy...ja z bolącą kostką prawie nie dawałam rady, ale myśl o kąpieli w jeziorze poprostu mnie zmobilizowała.
(Do MG: Czy w czasie wędrówki stało się coś szczególnego?)
_________________ You say on me...
B - [beautifull]
I - [ideal]
T- [talented]
C- [competence]
H- [honey]
...
Yes, I am Bitch
bez przeszkód dochodzicie do obozu. Widzicie , że jest nie co opustoszały. Zagadniety Anaru informuje Cię Rebekasa, że gdy odkryto Twoja nieobecnosć, niemal wszyscy rzucili się na poszukiwania.
Pozostali w obozie pichcą coś, tudzież odpoczywają. Scotty drzemie przy panu Franciszku. A Anaru nieufnie spoglada na twojego towarzysza, po czym wzrusza ramionami.
_________________ Droga mamo, wszystko w porządku. Jestem na wyspie i idą do nas ci od czarnego dymu. Moc całusków...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum