Dziewczyna podeszła do mnie na odległość paru metrów...
No dobra Xavier a teraz najtrudniejsza część...
Słuchaj mnie uważnie , nie zrobię Ci krzywdy ani nikomu z was, ale musisz wrócić do reszty i wymyśleć przekonywującą historię by się na chwilę oddalić bez podejrzeń. - odetchnąłem, nabrałem powietrza, i ciągnąłem dalej patrząc cały czas na ręce dziewczyny lub an jej oczy..
Jeżeli Ci się to nie uda... -zawiesiłem głos Może to mieć poważne kosekwencje.. Mam nadzieję , że się rozumiemy, a teraz idź, i pamiętaj, że bedę Cię obserwował..
Spojrzałam przestraszona na faceta i odpowiedziałam błagającym tonem
-Ale moja noga...mam skręconą kostkę! Bez pomocy nie udam się nagle do obozu...pozatym kim właściwie jesteś, co? I czemu mi grozisz? - chociaż nagle zrobiłam się pewna siebie cały czas drżałam i bałam się...och gdyby mogła zawołać dziewczyny...
_________________ You say on me...
B - [beautifull]
I - [ideal]
T- [talented]
C- [competence]
H- [honey]
...
Yes, I am Bitch
Mierda - cholera nie zauważyłem, nie myślisz Xavier ,pilnuj się , ona nie wygląda na zwykłą dziewczynkę z sąsiedztwa, pamiętaj , takie ruchy skąds znasz..
A więc dobrze. Sama tego chciałaś, weź ze sobą koleżankę. - uśmiechnąłem się przez ściśnięte zęby. Powoli zmęczenie zaczynało nade mną tryumfować.
I pozwolisz że pytania na razie ja będę zadawał...
Byłam bezsilna...och koleżankę! Jaki miły...zrobiłam buntowniczą minę i powiedziałam do niego
-Jest nas troje...czy mam je zawołać? - zbaczyłam na twarzy faceta lekkie zirytowanie i zmęczenie...
_________________ You say on me...
B - [beautifull]
I - [ideal]
T- [talented]
C- [competence]
H- [honey]
...
Yes, I am Bitch
Ona śmie Cię zagadywać! Chce Cię rozluźnić , nie pozwól na to nie pozwól.....
Jestem zmęczony , ona o tym wie.....
Nie ważne co ona wie ,a czeg o nie wie, nie zapominaj do czego byłeś szkolony!!!
To teraz nie jest ważne....
Zawołać!?! Kpisz sobie ze mnie?!!? - cała moja frustracja ostatnich dni wypłnęła na powierzchnię.
Dobrze, zawołaj obie i nie nadużywaj mojej cierpliwości, lepiej nie zadawaj kolejnego pytania. - warknąłem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum