Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-04-04, 18:43
Desmond_Dharma napisał/a:
no tak. Ale czy będą się powtarzać??
Szczerze mówiąc nie widzieliśmy w jakich sytuacjach i dlaczego w samolocie znaleźli się ludzie z tylnej części samolotu Ale faktycznie zalatywałoby to brakiem innego pomysłu.
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-04-04, 19:02
A ja myślę, że przypłynie statek z wielkim logiem "Dharma" a other"siki wysypią się z pokładu Może faktycznie to trochę bez sensu gadać teraz o ostatnim odcinku. Skoro nawet nie znamy tytyłu Poza tym wolę na razie nie myśleć, że w maju już koniec
Genesis=Księga Rodzaju. Nie myślicie, że to się wszystko łączy ? W ostatnich odcinkach sezonu mają wybierać się do "?" z mapy którą widział Locke. Poodkrywają jakieś nowe bunkry. Widocznie zacznie się wszystko wyjaśniać. Tytuł przynosi mi na myśl, że retrospekcje mogą być z punktu widzenia Wyspy, czyli od samego początku badań Dharmy itd... mi to się wydaje bardzo prawdopodobne. No i chyba producenci mówili, że dowiemy się kto rysował mapkę w bunkrze
Może dojdzie do tego, że Locke zdecyduje się powiedzieć Eko o mapie i razem z nim zdecydują się zebrać ekipę, która wyruszy so innego bunkra by dowiedzieć się czegoś o początku DHARMY i stąd tytuł Genesis... Założe sie że II sezon zakończy się tak złośliwie jak pierwszy sezon na jakimś kluczowym momencie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum