Widziałeś kiedyś strzelanine w amerykańskim filmie? Tam idą tony ołowiu, strzelają wyszkoleni żołnierze i nie potrafią trafić gościa z dwudziestu metrów
Ta, tylko, że jak Ty to sobie wyobrażasz ? Lostowicze postrzelają troche z Othersami, a potem powiedzą "Musimy spadać wcisnąć przycisk" ?? Poza tym jak możesz porównywać Lost z jakimś kiczowatym amerykańskim filmem ;p
_________________ -L--lubie
-O--oglądać
-S--serial
-T--ten
by Matashow ®
a co do tego dlateczego spadł samolot.. moja teoria jest taka :
Na wyspie jest wielki magnes - [dlatego przyciaga tam w bunkrze łańcuszek Eko, dlatego (to chyba było w s01e02) Sayidowi nawala kompas i dlatego Henry powiedział, że wyspsy nikt nie widzi.. nie widzi bo może przez ten magnes wszelkie radary nie są wstanie wykryć tej wyspy] - no i ten magnesik przyciagnął samolot i się rozbili.. ale poczekamy do czwartku to wszytsko się wyjaśni
_________________ "czasami mówi się, że w chwili śmierci wszytsko staje się jasne... "
Wiesz, ten magnes chyba nie jest az taki mocny żeby przyciągnąć samolot. Wtedy cały metal poszedłby w jego stronę. a ja widzimy, wzystki odłamki samolotu czy broń leżą na jednym miejscu.
Chociarz kto wie...
Magnes nie moze byc powodem dla którego nikt nie widzi wyspy. Przecież jest cos takiego jak SATELITA (szpiegowski nie meteorologiczny ) która potrafi bez problemu odczytac rejestracje samochodu więc jak mogłaby nie zobaczyć wyspy przez jakis magnes? Albo Henry kłamał albo tu jest jakiś inny powód.
Może to albo miś polarny -Rex albo jakiś dinozaur.......
Dobra koniec żartów. To znowu ten dymek- podobne dźwięki wydawał jak chciał Locke'a zabrać w ziemię w 1 sezonie
_________________ "Aby nie oszaleć,nieraz musimy udawać szaleńców"
Tylko troche głupie po co Jack i spółka mieliby strzelać w DYM?
Trąba powietrzna chwyta mnóstwo rzeczy - ciężarówki, stodoły, blaszane dachy, bydło, a i tak nie powiedziałabym, że jest materialna. Zgadzam się z Lesiem - to nieco głupie strzelać do dymu. Chociaż, kto wie, co człowiekowi przychodzi do głowy w obliczu takiego czegoś...
EDIT
re down
Desmond_Dharma napisał/a:
ale czy trąba powietrza lub inna chwyta cię za nogi i ciągnie w głąb ziemi wykunując taki dziwny mechaniczny dźwięk????
Tak czy siak dym nie jest materialny, jakichkolwiek zwariowanych czynności by nie wykonywał. Może jest jakieś lepsze słowo na to? Mniejsza o to, i tak wiem o co Ci chodzi i po części się zgadzam, wszak nie jest to zwykły dym tylko taki jakby... nie wiem... żywy?
Pozdrawiam ciepło.
Ostatnio zmieniony przez gąski do domu 2006-05-22, 18:09, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum