Strona Główna  SERWIS  Szukaj Profil  Nie masz wiadomości   Zaloguj  Rejestracja
FAQ  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Chat
Google

Informacje: Nowy na forum? Przywitaj się! [Tutaj]
Zegary:

Kontakt:
MG
Wyślij email
Fantasta
Wyślij email

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Zink
2006-05-26, 21:41
2x23, 2x24- "Live together, die alone"
Autor Wiadomość
Lesiu 
Dumny user forum :)

Stopien uzależnienia: Uzależniony
Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2006-04-05, 20:55   

Obstawiam spotkanie twarzą w twarz z naukowcami i wyjasnienie wiele z przeszlosci Dharmy i Wyspy. Tylko nasuwa sie od razu pytania co wtedy by bylo w III sezonie?

SAuron 

Wysłany: 2006-04-05, 23:28   

według mnie - zakładając iżtytuł genesis jest prawdziwy i wiarygodny to dowiemy sie czegoś o powstaniu wyspy/eksperymentu/dharmy/bunkrów - nie potrzebne skreślic. czemu tak sadze? genesis to ksiega rodzaju w której w bibli podany jest opis tworzenia swiata itp. ostatnie odcinki 1 sezonu to były exodus czyli ksiega wyjscia - jednym słowem jak mojżesz spierdala z egiptu a w odcinkach mieliśmy motyw z tratwa. możemy wiec zakładac żę motyw z ksiegami starego testamentu bedzie kontynuowany... o ile tak jak mówiłem przyjmiemy że tytuł genesis jest prawdziwy

viloran 
Paranoid Android

Wysłany: 2006-04-06, 06:34   

Lesiu napisał/a:
Obstawiam spotkanie twarzą w twarz z naukowcami i wyjasnienie wiele z przeszlosci Dharmy i Wyspy. Tylko nasuwa sie od razu pytania co wtedy by bylo w III sezonie?

Pewnie zrobią tak, że będzie cliffhanger i w finale sezonu odkryją coś szokującego a to wyjaśni się dopiero w 3 sezonie. No i w 3 sezonie pewnie będą walczyć o Walta i Michaela, będą próbowali zamknąć projekt Dharma i będą próbowali uciec z wyspy :P

stachu 
Lost is The Best

Wysłany: 2006-04-07, 14:18   

A ja obstawiam przybycie zmienników do bunkra, co o tym sądzicie :?: :?:

M4TIZ 
Man of Science

Wysłany: 2006-04-07, 15:23   

Mogą poznać więcej o przeszłości wyspy i projektu (geneza projektu Dharma :wink: )
Można też przypuszczać, że dzięki dkryciu Locke'a odnajdą nowy bunkier, ale napewno nie dojdą jeszcze do Centralnego bunkru wyspy.

Muszą jeszce wyciągnąć jakieś informacje od "Henry'ego".

A co do szokującej tajemnicy możemy spodziewać się, że np. niespodziewanie Michael wróci z Jungli, powie im, ze uciekł od innych i przekaże jakąś straszną tajemnice na temat zamiarów "othersów".

BENITO 

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2006-04-07, 15:24   

J obstawiam że ktoś zginie, dowiemy sie co tak naprawde kryje wyspa i tez to że ci szaleni naukowcy pokaza tak naprawde gdzie maja swoja siedzibę i opowiedza dokładnie o cop chodzi z tym bunkrem i 108..... itak sie skończy sezon II , sezon III będzie zapewne opowiadął o tym że lostowicze którzy odkryja zagadke mapy odkryja też tajemniczy bunkier z którego bedzie można nadac sygnał sos, podejżewam że w 3 sezonie tez ktos zginie raczej nikt nowy sie nie pojawi :wink:

Lesiu 

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2006-04-07, 17:13   

Ja mysle ze z tym kodem co 108 min Henry mowil prawde. Ze nic sie nie dzieje ze to tylko taki pic. Musimy sie czegos dowiedziec od Henrego! W koncu wiemy ze to One of Them a te jego odpowiedzi na pytania Locke'a... Niezłe szkoda ze zadnego z tematow ON, ilu ich jest, gdzie sa bunkry i ta kpina z ich bunkra nie rozwinął :(

alik 
Kot Prezydeneta

Wysłany: 2006-04-07, 18:28   

A ja obstawiam za tym że "othersi"zaatakują rozbitków przy tym zabijając 4 z nich. A owi rozbitkowie będą musieli prowadzić tryb koczowniczy. A poza tym okaże sie że pod wyspą jest aktywny wulkan który wybuchnie w najmniej oczekiwanym momencie zabijając 4 rozbitków. Pózniej reszte porwie ufo mieszkające na wyspie :wink:

Lesiu 

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2006-04-07, 20:16   

Bez sensu a poza tym owi 4 rozbitkowie co maja prowadzic koczowniczy tryb zycia to ci ktorych w ataku zabija inni tak? A ufo wyrośnie tak jak na Wojnie Światów hę? weeeeeź

Nina 
DH

Wysłany: 2006-04-07, 21:01   

Lesiu napisał/a:
Bez sensu a poza tym owi 4 rozbitkowie co maja prowadzic koczowniczy tryb zycia to ci ktorych w ataku zabija inni tak?

Tak, a wtedy LOSt zmieni się w świt żywych trupów. Zastanów się nad tym co piszesz, jak ktos kogo juz zabili moze prowadzić koczowniczy tryb zycia? :D
alik napisał/a:
A ja obstawiam za tym że "othersi"zaatakują rozbitków przy tym zabijając 4 z nich. A owi rozbitkowie będą musieli prowadzić tryb koczowniczy. A poza tym okaże sie że pod wyspą jest aktywny wulkan który wybuchnie w najmniej oczekiwanym momencie zabijając 4 rozbitków. Pózniej reszte porwie ufo mieszkające na wyspie

Alik zdecydowanie za dużo filmów ogladasz :P

scarlett

Dante 

Wysłany: 2006-04-08, 10:16   

Ja mam nadzieje że w III sezonie już się nikt nie dołączy do rozbitków (to by było troche bezsensu). Co do tego czy ktoś zginie ? Chyba nie (moje zdanie). A jak już to szczerze mówiąc nie wiem kto mógłby zginąć.

xeL 
m0ps!k

Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-04-08, 17:03   

A ja uwazam ze w III sezonie beda pokazywac rozwiazania wszystkich zagadek rozpoczetych w I i II sezonie, by wkońcu zakonczyć tą 'mode na sukces' XD

---Boone--- 
Lost is the best

Wysłany: 2006-04-08, 21:02   

xeL napisał/a:
A ja uwazam ze w III sezonie beda pokazywac rozwiazania wszystkich zagadek rozpoczetych w I i II sezonie, by wkońcu zakonczyć tą 'mode na sukces' XD

Może wyjaśnią dużo, ale jestem prawie zupełnie pewien, że nigdy nie dowiemy się co oznaczają liczby 4 8 15 16 23 42 :D

viloran 
Paranoid Android

Wysłany: 2006-04-08, 21:45   

W 2x18 Henry powiedział, że Bóg nie widzi Wyspy :P "Ksiega Rodzaju" mówi o stworzeniu świata przez Boga... można więc wywnioskować, że poznamy prawdziwą genezę wyspy od zarania dziejów :lol:

gąski do domu 
maniaczka

Wysłany: 2006-04-10, 22:07   

viloran napisał/a:
W 2x18 Henry powiedział, że Bóg nie widzi Wyspy :P "Ksiega Rodzaju" mówi o stworzeniu świata przez Boga... można więc wywnioskować, że poznamy prawdziwą genezę wyspy od zarania dziejów :lol:

A co ma piernik do wiatraka? :shock:

Rozwinąłbyś? :roll:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi