W 2x18 Henry powiedział, że Bóg nie widzi Wyspy "Ksiega Rodzaju" mówi o stworzeniu świata przez Boga... można więc wywnioskować, że poznamy prawdziwą genezę wyspy od zarania dziejów
A co ma piernik do wiatraka?
Rozwinąłbyś?
nic oprócz tego, że zwykle tytuł ma ścisły związek z odcinkiem
Ja obstawiam odnalezienie bunkra w którym będą znajdowali sie projektanci Dharmy, a wśród nich będzie znany chińczyk z projekcji. Póżniej okaże sie że należą oni do innych, a inni zaczną atakować i zabijać rozbitków pod pretekstem porwania ich przełożonych orza wtargnięcia do ich terenu.
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-04-14, 12:15
A ja bym chciał, żeby te dwa odcinki były z retrospekcjami: Henrego, Danielle(jej córki też), Zeke, i tej babki co spotkali sie z Majkel'em na tratwie na morzu..
Kojarzycie, nie?;]
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-04-14, 20:26
Przed Adamem i Ewą był Chuck Norris potem był chaos, no i być może DHARMA powstała:D
Ale nie no, ciekawy pomysł, chociaż nie wydaje mi sie troche realny ;d
Wysłany: 2006-04-16, 10:04
Znalazłem w necie taką informacje o 2x23
2x23 - The episode will feature two foreign computer technicans working in a remote drilling station.
Zostaną przedstawione jakieś dwie nowe postacie (technicy komputerowi?) z jakiejś odległej stacji wiercenia
Może ktośby to przetłumaczył, bo nie wiem czy dobrze myśle
Wysłany: 2006-04-16, 18:27
ania2liz napisał/a:
Martin88 skąd masz te informacje?
Eeee, kurde znowu nie pamiętam skąd wiem tylko że polska strona to nie była Poszukam jeszcze raz i podam adres Pozdrowienia
EDIT
O już znalazłem tą strone Nie ma to jak Historia
oto ona : http://www.spoilerfix.com/lost.php
Może ktośby przetłumaczył co oznacza ten spoiler (wkleje jeszcze raz)
The episode will feature two foreign computer technicans working in a remote drilling station.
Epizod będzie cechował (przedstawiał) dwa obce komputery techniczne pracujące w odległym wierceniu stacji (miejsca). ja tak przetłumaczyłem tylko coś mi nie pasuje z tym wierceniem
Tytuł odcinka Live Together, Die Alone.
SPOILER
In flashback that is set in 2000 in L.A., Libby buys Desmond coffee and offers him her boat. Charlie and Eko enter the hatch to get dynamite. Rose and Locke have a chat. Later in the episode, we see Desmond lying on the beach shore, waking up, being caried to the hatch, and Desmond and Kelvin walking through the jungle. While in prison (not sure if it's on island or flashback), Windmore tells Desmond off. There will be one scene of Desmond in the stadium. Dr. Candle will appear.
Poza tym polecam:
http://www.thetailsection...finale.php#more
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum