Strona Główna  SERWIS  Szukaj Profil  Nie masz wiadomości   Zaloguj  Rejestracja
FAQ  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Chat
Google

Informacje: Nowy na forum? Przywitaj się! [Tutaj]
Zegary:

Kontakt:
MG
Wyślij email
Fantasta
Wyślij email

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: choynka
2006-10-26, 07:54
3x04 "Every Man For Himself"
Autor Wiadomość
viloran 
Paranoid Android

Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-10-19, 16:50   

zwiastuny oczywiście na http://chaotic.blox.pl

No... może w końcu ten odcinek będzie bardziej... żywy :D "do you love him ?! do you love him ?!" :lol: czyżby to Henry bił Sawyera w klatce ? ciekawe co zobaczył jak go zabrali na spacer :D

xeL 
m0ps!k

Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-10-19, 21:20   

bedzie fajny :D
a sawyer pewnie zobaczyl.... ORŁA CIEŃ :DDDDD

viloran 
Paranoid Android

Wysłany: 2006-10-19, 21:50   

A orzeł krzyczał imię Hurleya :P

bong 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2006-10-19, 22:16   

zapowiada się ciekawie...ale ciekawie się zapowiadały też poprzednie a niestety do ciekawych nienalezaly...mam nadzieję że w końcu się coś rozkręci ten film. widać że Jack odzyskał siły no i Kate mów ...I love him... ale nie wiem czy ona to mówi że naprawde tak czuje czy tylko dlatego żeby zostawili Sawyera w spokoju...licze że wkońcu LOST będzie na takim poziomie na jaki wszyscy czekamy...POZDRO :mrgreen:

Kuaxam Enixlman 
Guu-chan :P

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2006-10-20, 10:01   

Ten zwiastun to jakiś sadystyczny był O_O . Pyta się czy go kocha, Ben bije go pałką teleskopową (taka do walki, chyba :P ). Potem Jack sobie patrzy na to w "Hydra". Ten z tą sztrzykawką, krzyk .... Bosh.. xD Czekam na 3x4 ;p

alvar1 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2006-10-21, 16:26   

Myślę, że odcinek zaczyna się od przyniesienia umierającej Collen. Picket wkurzony idzie do klatek gdzie bije Sawyera i Pyta się Kate czy go kocha. Ona mówi że tak. I rzeczywiście pod koniec zwiastuna przez ułamek sekundy w dolnym prawym rogu widać włosy Sawyera przy twarzy Kate.

Z ruchu warg widać że Kate mówi "I love him" tylko dźwięk jest przesunięty. Później Juliet prowadzi Jacka z workiem na głowie i to wtedy Kate krzyczy do niego przez kraty: "Jack!". Zresztą Sawyer też będzie go wołał. Później przychodzi Ben znów tłucze Sawyera i zabierają go do sali "tortur". Jack przechodzi z Juliet obok tej sali i widzi przez szybę akcję z Sawyerem i sie pyta "Co oni zrobią z Sawyerem". Juliet albo daje mu ultimatum albo go uspokoi że nic takiego. Później pokaże mu rentgeny Coleen i doktorek jej pomoże. Sawyer krzyczy "wait" przed tym zastrzykiem. Może nic mu nie zrobią bo on się zgodzi zrobić co mu każą. Czyli pójść z nimi na tą górę. Sawyer wraca do klatki. Kate uwalnia się i próbuje jego uwonić ale nie daje rady. Sawyer każe jej uciekać. Kate ucieka. Sawyera Inni zabierają na to wzgórze i pokazują mu że złapali Kate. tych co uważają, że mają dośc tematu trójkąta miłosnego, sądzę, że to jest jeden z głównych aspektów zainteresowania innych Jackiem, Kate i Sawyerem. Dlaczego? Nie mam pojęcia.

Olusia92 

Wysłany: 2006-10-21, 16:49   

alvar1 napisał/a:
zapowiada się ciekawie...ale ciekawie się zapowiadały też poprzednie a niestety do ciekawych nienalezaly...mam nadzieję że w końcu się coś rozkręci ten film. widać że Jack odzyskał siły no i Kate mów ...I love him... ale nie wiem czy ona to mówi że naprawde tak czuje czy tylko dlatego żeby zostawili Sawyera w spokoju...licze że wkońcu LOST będzie na takim poziomie na jaki wszyscy czekamy...POZDRO

Moim zdaniem Kate kiedy powiedziała: "I love him", chciała powiedzieć, że czuje coś do niego. A po za tym w zapowiedzi 3 sezonu było powiedziane, że Kate wybierze w końcu albo Jacka, albo Sawyera. Mam nadzieję, że to będzie Sawyer :razz: :mrgreen:

Kuaxam Enixlman 
Guu-chan :P

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2006-10-22, 20:34   

Mr_Bartek napisał/a:
hej Sayer chyba sostanie skrzywdzony przez innych w tym odcinku bo go dzies zabiora i wrzyka mu jakas strzykawke,czy cos 3x04 "Every Man F or Himself" ten odcinek :-?

Ta wypowiedź była bardzo ee... mądra. TO gdzieś to jest stacja "Hydra". Każdy chyba wie jak się ten odcinek nazywa =_="

P.S. Co do mnie, to ja myślę, że oni sobie zrobią z niego krulika doświadczalnego/kolejny eksperyment psychologiczny. Może wcale mu nic nie zrobią tylko chcą zaobaczyć reakcje Kate, co powie, jak się zachowa. Mam nadzieję, że ten odcinek będzie lepszy od poprzednich. Jak narazie to dla mnie 3x1 narazie nie został przwyższony jakością w III sezonie.

Mr_Bartek 

Stopien uzależnienia: Widz
Wysłany: 2006-10-22, 21:59   

TO ja macie tu link bardzo sie denerwuje wiec prosze odpisujcie co wiecie na temat naszej trójki czyli chodzi mi Sayera pozro :-? :mad: http://www.zagubieni-lost.yoyo.pl/news.php

alvar1 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2006-10-22, 23:11   

trailer 3

http://www.youtube.com/wa...VhyTgYKls&eurl=

Lolo 
Maniak

Wysłany: 2006-10-23, 13:36   

Czyzby Kate krzyknęła "Jack I Love You"? Bo tak mi sie zdjae, ale nie da sie do końca zrozumieć w czasie tak szybkich zmian klatek...

Love Sawyer 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2006-10-23, 14:14   

w tym 3 chyba jest ucięte ,,him'' jak z poprzedniego. To będzie '' Jakc, I Love him .. '' Ale to mozna rozumieć dwojako - albo mówi, że kocha Jacka, albo mówi do Jacka, że kocha Sawyera :-?

spunsugar 

Wysłany: 2006-10-23, 19:01   

Mi sie tez wydaje że Kate krzyczy "Jack I love you". Ale sie porobilo. Juz nie moge doczekać sie tego odcinka - zapowiada sie bardzo ciekawie i strasznie mnie ciekawi co nowego dowiemy sie o moim ulubionej postaci - Sawyerze.

Pazdzioch 

Wysłany: 2006-10-23, 19:04   

Mogli by juz pokazac Walta i Mika tych portugalczykow co wylapali jakis tam sygnal no i te panne Desmonda bo mnie to ciekawi !

Mr_Bartek 

Wysłany: 2006-10-23, 21:27   

mnie tez to ciekawi he he :-?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi