No... może w końcu ten odcinek będzie bardziej... żywy "do you love him ?! do you love him ?!" czyżby to Henry bił Sawyera w klatce ? ciekawe co zobaczył jak go zabrali na spacer
zapowiada się ciekawie...ale ciekawie się zapowiadały też poprzednie a niestety do ciekawych nienalezaly...mam nadzieję że w końcu się coś rozkręci ten film. widać że Jack odzyskał siły no i Kate mów ...I love him... ale nie wiem czy ona to mówi że naprawde tak czuje czy tylko dlatego żeby zostawili Sawyera w spokoju...licze że wkońcu LOST będzie na takim poziomie na jaki wszyscy czekamy...POZDRO
Ten zwiastun to jakiś sadystyczny był O_O . Pyta się czy go kocha, Ben bije go pałką teleskopową (taka do walki, chyba ). Potem Jack sobie patrzy na to w "Hydra". Ten z tą sztrzykawką, krzyk .... Bosh.. xD Czekam na 3x4 ;p
Myślę, że odcinek zaczyna się od przyniesienia umierającej Collen. Picket wkurzony idzie do klatek gdzie bije Sawyera i Pyta się Kate czy go kocha. Ona mówi że tak. I rzeczywiście pod koniec zwiastuna przez ułamek sekundy w dolnym prawym rogu widać włosy Sawyera przy twarzy Kate.
Z ruchu warg widać że Kate mówi "I love him" tylko dźwięk jest przesunięty. Później Juliet prowadzi Jacka z workiem na głowie i to wtedy Kate krzyczy do niego przez kraty: "Jack!". Zresztą Sawyer też będzie go wołał. Później przychodzi Ben znów tłucze Sawyera i zabierają go do sali "tortur". Jack przechodzi z Juliet obok tej sali i widzi przez szybę akcję z Sawyerem i sie pyta "Co oni zrobią z Sawyerem". Juliet albo daje mu ultimatum albo go uspokoi że nic takiego. Później pokaże mu rentgeny Coleen i doktorek jej pomoże. Sawyer krzyczy "wait" przed tym zastrzykiem. Może nic mu nie zrobią bo on się zgodzi zrobić co mu każą. Czyli pójść z nimi na tą górę. Sawyer wraca do klatki. Kate uwalnia się i próbuje jego uwonić ale nie daje rady. Sawyer każe jej uciekać. Kate ucieka. Sawyera Inni zabierają na to wzgórze i pokazują mu że złapali Kate. tych co uważają, że mają dośc tematu trójkąta miłosnego, sądzę, że to jest jeden z głównych aspektów zainteresowania innych Jackiem, Kate i Sawyerem. Dlaczego? Nie mam pojęcia.
zapowiada się ciekawie...ale ciekawie się zapowiadały też poprzednie a niestety do ciekawych nienalezaly...mam nadzieję że w końcu się coś rozkręci ten film. widać że Jack odzyskał siły no i Kate mów ...I love him... ale nie wiem czy ona to mówi że naprawde tak czuje czy tylko dlatego żeby zostawili Sawyera w spokoju...licze że wkońcu LOST będzie na takim poziomie na jaki wszyscy czekamy...POZDRO
Moim zdaniem Kate kiedy powiedziała: "I love him", chciała powiedzieć, że czuje coś do niego. A po za tym w zapowiedzi 3 sezonu było powiedziane, że Kate wybierze w końcu albo Jacka, albo Sawyera. Mam nadzieję, że to będzie Sawyer
hej Sayer chyba sostanie skrzywdzony przez innych w tym odcinku bo go dzies zabiora i wrzyka mu jakas strzykawke,czy cos 3x04 "Every Man F or Himself" ten odcinek
Ta wypowiedź była bardzo ee... mądra. TO gdzieś to jest stacja "Hydra". Każdy chyba wie jak się ten odcinek nazywa =_="
P.S. Co do mnie, to ja myślę, że oni sobie zrobią z niego krulika doświadczalnego/kolejny eksperyment psychologiczny. Może wcale mu nic nie zrobią tylko chcą zaobaczyć reakcje Kate, co powie, jak się zachowa. Mam nadzieję, że ten odcinek będzie lepszy od poprzednich. Jak narazie to dla mnie 3x1 narazie nie został przwyższony jakością w III sezonie.
TO ja macie tu link bardzo sie denerwuje wiec prosze odpisujcie co wiecie na temat naszej trójki czyli chodzi mi Sayera pozro http://www.zagubieni-lost.yoyo.pl/news.php
_________________ Podoba mi sie forum i witam wszystkich He He
w tym 3 chyba jest ucięte ,,him'' jak z poprzedniego. To będzie '' Jakc, I Love him .. '' Ale to mozna rozumieć dwojako - albo mówi, że kocha Jacka, albo mówi do Jacka, że kocha Sawyera
Mi sie tez wydaje że Kate krzyczy "Jack I love you". Ale sie porobilo. Juz nie moge doczekać sie tego odcinka - zapowiada sie bardzo ciekawie i strasznie mnie ciekawi co nowego dowiemy sie o moim ulubionej postaci - Sawyerze.
_________________ 'How 'bout you put your mango's where your mouth is?''
movie_luvver from lost-media.com thanks for your awesome siggy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum