Wysłany: 2006-08-23, 06:59 3x04 "Every Man For Himself"
Kolejne informacje o następnym odcinku 3 sezonu. Secretagentman z forum TWOP, podał tytuł i opis czwartego odcinka.
3x04 "Every Man For Himself"
Flashbacki: Desmond.
Będzie to odcinek, w którym zobaczymy Desmonda w czasie, kiedy przebywał w więzieniu. Poznamy tam naczelnika Harrisa - paskudnego faceta, który będzie nienawidził Desa. Zobaczymy również osobę o pseudonimie 'Munson' - 30-letniego zmanierowanego biurokratę z urzędu, który pokaże swoją złą stronę, kiedy dowie się, że został zdradzony przez żonę.
Z każdym Twoim postem zastanawiam się czy przy każdej klawiaturze są "Alt" i "Shift". No chyba, że przez przypadek Ci ta "1" wpadła przed "4" w wieku
A tak na marginesie to nieważne skąd to wziął, bo nie o to tutaj chodzi.
Co do odcinka hmmm...flashbacki Desmonda - myśle, że to dużo mówi, jak na razie "Jego" odcinki były chyba najlepsze, no ale to też na pewno zasługa tego, że pojawiał się w kluczowych momentach. No i wiadomo, na pewno na wyspie oprócz poznawania Innych i losów naszej trójcy, flashbacki z udziałem Desa wskazywałyby na to, że będziemy także oglądać co porabia reszta rozbitków - może będą dyskutować / badać Perłę ?! Zobaczymy..
_________________ -L--lubie
-O--oglądać
-S--serial
-T--ten
by Matashow ®
Aaaa....no tak, macie racje nie przyjrzałem się dokładnie, bo troche zmylił mnie brak "w" w
John Lock napisał/a:
Moze to być Sayer
i jakoś tak mi się pokręciło
Hmmm, a co do tego czy Sawyer siedział ? Na pewno kilka powodów by się znalazło - choćby i nawet zabójstwo, oszustwa. Ale nie wiem skąd te info. Nigdzie w spojlerach tego nie było, więc wątpie.
-O--oglądać
-S--serial
-T--ten
by Matashow ®
Matashow tylko co Sawyer robiłby w Szkockim więzienu? Bo Des był chyba w Szkockim więzienu nie? No nie wiem mogę się mylić ale tak mi się wydaje...No i jeszcze jedno. Przecież Sawyer poznałby Desmonda gdyby go znał. Tak samo w drugą stronę. Więc myślę że Sawyera w tych retrospekcjach nie będzie.
_________________ "Powaga zabija powoli" JM
Pozdrówki!!!
Matashow tylko co Sawyer robiłby w Szkockim więzienu? Bo Des był chyba w Szkockim więzienu nie? No nie wiem mogę się mylić ale tak mi się wydaje...No i jeszcze jedno. Przecież Sawyer poznałby Desmonda gdyby go znał. Tak samo w drugą stronę. Więc myślę że Sawyera w tych retrospekcjach nie będzie.
Po pierwsze chyba w Brytyjskim, a nie w Szkockim (tak mi się zdaje). Po drugie źle to zrozumiałaś. Przeczytaj wszystkie posty to się dowiesz. Po prostu ktoś wcześniej pomylił mi Sawyera z Sayidem, jakiś zamyślony byłem i dlatego napisałem jakieś głupoty. Ale też nie pisałem nigdzie, że Sawyer siedział z Desem.
-O--oglądać
-S--serial
-T--ten
by Matashow ®
Sayid był więziony a nie Sayer drogiemu koledze Matashow się pomyliło. A poza tym w tym odcinku zobaczymy jak Desmond był więziony.Ten odcinek już bedzie 24 października(środa) na ABC.
Sayid był więziony a nie Sayer drogiemu koledze Matashow się pomyliło. A poza tym w tym odcinku zobaczymy jak Desmond był więziony.Ten odcinek już bedzie 24 października(środa) na ABC.
Rozchodzi mi się o to, że być może Sawyer był w więzieniu jak sugeruje użytkownik "John Locke". Nic mi się nie pomyliło oprócz imion w jednym z postów.
-O--oglądać
-S--serial
-T--ten
by Matashow ®
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum