Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-10-26, 19:26
dupa nie wstrzasna, pewnie kolejna łodź sobie przypłynie, a w niej na pół zjedzony przez rekiny Dharmy jeszcze zyjacy Michael.., a Walt - caly obsrany ze strachu xD
mam jedno pytanie co do tego zwiastunu...na końcu jak są w perle i patrza w ten monitor widzą coś jakby ufo??prosze powiedzcie mi że to nie było ufo...bo jeśli niestety to było ufo to ten serial....stracilby w moich oczach bardzo dużo...czekam na odpowiedź;p
Wysłany: 2006-10-26, 20:21
Mi się wydaje, że jak byli w perle to zobaczyli dłoń, która zapewne dążyła do zasłonięcia kamery. Ale nie jestem pewny.
_________________ Under the bridge downtown Is where I drew some blood
Under the bridge downtown I could not get enough
Under the bridge downtown Forgot about my love
Under the bridge downtown I gave my life away
mam jedno pytanie co do tego zwiastunu...na końcu jak są w perle i patrza w ten monitor widzą coś jakby ufo??prosze powiedzcie mi że to nie było ufo...bo jeśli niestety to było ufo to ten serial....stracilby w moich oczach bardzo dużo...czekam na odpowiedź;p
Nie, to nie był Niezidentyfikowany Obiekt Latający Był to człowiek z opaską na oku, który zasłonił ręką kamerę.
_________________ Najnowszy krzyk techniki - latarka słoneczna. Nie potrzebuje baterii. Świeci wtedy, gdy jest światło.
Well, wg mnie ponieważ wyspa szaleje(islands' gone wild) to na monitorkach ukazały się obrazy z przeszłości=> To może być Razdzinski albo znowu ten Koreańczyk(doktorek z filmików instruktażowych).
Ciekawe za to jest to:
Eko obrywa maczetą zrobioną własnoręcznie=> Eko ginie , czy to znowu jakieś sny itp??
_________________ "Aby nie oszaleć,nieraz musimy udawać szaleńców"
Wysłany: 2006-10-26, 20:31
Na tej fotce to nie dokońca wygląda na to, że Eko oberwał siekierą, jak na mój gust ona trafiła w drzewo tuż obok mr. Eko.
_________________ Under the bridge downtown Is where I drew some blood
Under the bridge downtown I could not get enough
Under the bridge downtown Forgot about my love
Under the bridge downtown I gave my life away
Też uważam, że ta siekiera trafiła w drzewo, które było za Ekiem - a jemu nic się nie stało. Zwiastun ciekawy - akcja wreszcie nabiera tempa! Pierwsze 3 odcinki były słabe - 4 był naprawde dobry - mam nadzieje że 2 pozostałe będą równie dobre. Możliwe że to Henry ma tego guza. Bo rozmawiają o czyms z Jackiem. Ciekawe co się stanie - czuje że to będzie świetny odcinek!
_________________ Życie jest jak pudełko czekoladek - nigdy nie wiadomo na co się trafi...
Nie mogę sie doczekać tego odcinka bo wreszcie zacznie się coś dziać
I wytłumaczcie mi jeszcze jedno. Nie kminie jak wyspa może szaleć Czy ktoś mi to wytłumaczy Na czym to ma polegać Jak wy to rozumiecie
Nie kminie jak wyspa może szaleć Czy ktoś mi to wytłumaczy Na czym to ma polegać Jak wy to rozumiecie
Mi się zdaje, że po przekręceniu kluczyka wyspa będzie miała dziwne właściwości. Zresztą sami producenci to mówili. Jedno jest już prawie pewne: może one przenosić w przeszłość. Podobno ma się też zmienić klimat i zachowanie zwierząt, możliwe są też jakieś paranormalne zdolności (np. podnoszenie przedmiotów [toporek] i rzucanie nimi w ludzi [Eko] ).
_________________ ...when The Good meets The Evil,
apocalypse starts...
Ktos 100% zginie! taka informacje podano na stronie otg lost, a moje zdanie takie ze to eko zginie z rak Locka:) Zobaczymy jak bedzie! Ale patrzac na zwiastun mozna tak wywnioskowac!
To po to Lock ratował Eko z rąk krwiozerczych, groźnych, rozszalałych, wściekłych, głodnych misów Yogi, żeby teraz go zabijać? Coś mi sie tutaj kupy nie trzyma... .
_________________ Życie jest jak pudełko czekoladek - nigdy nie wiadomo na co się trafi...
Hmm, na trailerze widać, że Sayid i Locke oraz Eko gdzieś idą. Pewnie na poszukiwania naszej 3-ki, albo po prostu do Perły. Poza tym ciekawi mnie te ujęcie, które zobaczyli w Perle Oprócz tego Jack mówi do Bena "That's going to kill U" więc, pewnie mówi o tym guzie z 4 odcinka. Na dodatek odcinek nazywa się "Koszt przeżycia / życia" tak mi się zdaje, więc możliwe, że Jack będzie musiał wybrać ("U have to choose") : Czy zoperuje Bena i Kate oraz Sawyer przeżyją, czy Ben umrze tak jak nasza 3-ka, w przypadku nie wykonania polecenia.
_________________ -L--lubie
-O--oglądać
-S--serial
-T--ten
by Matashow ®
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum