Poza tym nie czytałem "oficjalnego opisu", po drugie posta pisałem tuż przed wyjściem na autobus, w pośpiechu, więc mogłem się w czymś pomylić
Desmond_Dharma napisał/a:
Ale dziwny ten team- bo to są Desmond , Paolo i ta nowa babeczka, Sayid, Locke i Eko....
Też mnie to dziwi, ale to może element "wspaniałego" wprowadzenia nowych bohaterów...Nagle zjawiła się dwójka, która też chce pomagać i uczestniczyć w wyprawach...
_________________ -L--lubie
-O--oglądać
-S--serial
-T--ten
by Matashow ®
A propos kalectwa Locke'a. Paraliż mogą powodować uszkodzenia nerwów na różnym poziomie naszego ciała, mogą to być zarówno porażenia wiotkie i spastyczne są spowodowane przez urazy mech. Generalnie rzecz biorąc np. taki guz mózgu!:) wywierając ucisk na ośrodek nerwowy w korze ruchowej naszego mózgu również może spowodować paraliż:). Teoria nr 2 - Tanatomania, tutaj wpływ na ustrój ludzki ma jego psychika i stres jest to udowodnione naukowo na zwierzętach może skoro może to prowadzić do zawałówm, wrzodów żołądka to i do paraliżu.
A tak nawiasem mówiąc, ten kolo w "opasce" przypomina mi tego gościa z filmów instruktażowych.
Jeszcze jedno pytanko, jeśli się mylę to niech ktoś mnie poprawi - w obozie zostali ze znanych postaci tylko Claire, Sun, Jin, Bernard i Rose a nasza Francuzka sobie gdzieś lata po wyspie tak?
Na chwilę chciałbym jeszcze powrócić do zwiastunu. Mówicie, że to Ben ma guza prawdopodobnie bo tak jest w zwiastunie. Zauważcie zmiane światła bądź sam fakt, że byłoby to zaa proste. To są dwie różne sceny następujące bezpośrednio po sobie. Bena można wykluczyć z kręgu osoób mogących mięc guza
Bena można wykluczyć z kręgu osoób mogących mięc guza
No wreszcie ktoś, kto się zna na montażu trailerów. Gdyby Ben siedział w jednej scenie z Jackiem i byłoby ich widać obu naraz - możnaby sądzić, że Jack mówi do Bena. Ale tak nie jest.
Inna sprawa, że Jack może nie wiedzieć co mówi, bo nie wie kto naprawdę ma tego guza, nie?
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-10-28, 21:43
bong napisał/a:
mam jedno pytanie co do tego zwiastunu...na końcu jak są w perle i patrza w ten monitor widzą coś jakby ufo??prosze powiedzcie mi że to nie było ufo...bo jeśli niestety to było ufo to ten serial....stracilby w moich oczach bardzo dużo...czekam na odpowiedź;p
Według mojej skromnej opini wygląda mi to na zmutowanego człowieka ale znając reżyserów to okaże się że to coś innego
No teraz już też myśle, że Bena można wykluczyc z całą pewnością. Tego guza ma pewnie ktos, kogo jeszcze nie pokazywali i kogo jeszcze nie znamy. Wg mnie może to być ich prawdziwy przywódca... . Bo jestem prawie pewny, ze Ben komus podlega... .
_________________ Życie jest jak pudełko czekoladek - nigdy nie wiadomo na co się trafi...
No teraz już też myśle, że Bena można wykluczyc z całą pewnością. Tego guza ma pewnie ktos, kogo jeszcze nie pokazywali i kogo jeszcze nie znamy. Wg mnie może to być ich prawdziwy przywódca... . Bo jestem prawie pewny, ze Ben komus podlega... .
Teoria niczego sobie, ale jeszcze odnośnie samego trailera, ktoś zginie, oglądając go nasuwa się myśl, że będzie to Eco, z drugiej strony byłoby to zbyt oczywiste pokazując taką własnie scenę w trailerze. Wiemy tyle, co Jack powiedział "jestem ci potrzebny aby utrzymać cie przy zyciu", co więcej jest ktoś?? kto sam ma taka siłę, że sam może uratować przetrzymywaną trójkę w domyśle no i nasza pani od płodności, która nieustannie prosi o zaufanie. Robi się ciekawie
Wg mnie osobą która ma guza jest Mr Friendly...może mieć koło 40stki i w ogóle to by się zgadzało -wiecie, te trailery są tak pokręcone,że zazwyczaj w odcinku widzimy coś innego niż w trailerze (chyba o to mi chodziło)...
_________________ "Aby nie oszaleć,nieraz musimy udawać szaleńców"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum