Strona Główna  SERWIS  Szukaj Profil  Nie masz wiadomości   Zaloguj  Rejestracja
FAQ  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Chat
Google

Informacje: Nowy na forum? Przywitaj się! [Tutaj]
Zegary:

Kontakt:
MG
Wyślij email
Fantasta
Wyślij email

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: XavierSS
2007-01-14, 15:58
4 sezony
Autor Wiadomość
Kacper 
...::LOST::...

Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-06-19, 20:41   4 sezony

W wywiadzie przeprowadzonym w "Casa del Cinema di Roma" we Włoszech. Damon Lindelof - (producent i scenarzysta serialu) powiedział, że razem z J.J. Abramsem mają rozplanowaną akcję serialu na 4 sezonu. Chcą wtedy końca serialu. Jednak gdy stacja ABC będzie chciała kontynuować "Zagubionych" na piąty sezon to Lindelof i Abrams opuszczą projekt i ABC będzie produkowała serial bez nich.

źródło: http://chaotic.blox.pl

meelkee 

Stopien uzależnienia: Widz
Wysłany: 2006-06-20, 11:31   

Ekipa "Prison Break" miała rozplanowaną akcje serialu na 13 odcinków. Zrobili już 22 i w planie kolejny sezon czyli razem już ponad czterdzieści.
Sądze, że jest to zagrywka, która pozwoli zwiększyć zarobki wymienionym panom po czwartym sezonie. Jest to normalna praktyka w świecie tak zwanego show biznesu. Tak poczynał sobie np. James Gandolfini z The Sopranos, ekipa aktorska z Friends itd.

Matashow 
Lost rox

Wysłany: 2006-06-20, 13:08   

Władca - nie wszyscy ludzie są tacy sami ;)
Mam nadzieje, że 4 sezony to juz maxymalne maximum =) A jakby ABC chciało kontynuować serie bez reżyserów to bym ich chyba zabił, bo wątpie aby ktokolwiek inny umiał ciekawie rozwiązać dalszy wątek.
-T--ten
by Matashow ®

PH3N-x 
...to próba wiary...

Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-06-20, 13:42   

Wladca, jak na mój gust to Rodzinka Soprano miała się skończyć na 6 sezonie.

Oby słowa tego kolesia były prawdziwe bo 5 sezonów to chyba przesada.

Kacper 

Wysłany: 2006-06-22, 19:02   

Jezeli Abrams odejdzie do Lost straci na wartosci, bo moim zdaniem telewizja ABC nie będzie miała tak świetnych pomysłów jak wyżej wymienieni panowie.
A po za tym, cztery sezony w pełni starczą ;)

Matashow 
Lost rox

Wysłany: 2006-06-23, 08:49   

Ja mam nadzieje, że ABC ani przez chwile nie pomyśli o tym aby kontynuować serial samemu - bez J.J Abramsa i tego drugiego (zawsze zapomniam nazwisko). Wątpie aby ktokolwiek miał tak ciekawe, zaskakujące pomysły, a na pewno nikt nie może dokończyć tego serialu w sposób jaki bym sobie życzył - (w sposób wytłumaczalny), myśle, że tylko J.J. Abrams może wymyśleć dobre zakończenie, bo jak wiadomo pracuje nad Lostem od początku, więc musi mieć jakiś pomysł jak to skończyć. Wątpie, aby ktokolwiek inny wpadł na podobny pomysł.
-T--ten
by Matashow ®

Raphael 

Wysłany: 2006-06-23, 12:34   

Kacper napisał/a:
Jezeli Abrams odejdzie do Lost straci na wartosci, bo moim zdaniem telewizja ABC nie będzie miała tak świetnych pomysłów jak wyżej wymienieni panowie.

Przecież uczestnictwo Abramsa już w drugim sezonie ograniczyło się do honorowego potronatu i nazwiska na zaczynaniu, ale z tego co wiem, nie brał udziału w pisaniu nowych scenariuszy. Abrams czynnie pisał tylko do pierwszego sezonu no i najprawdopodobniej nakreślił zarys zakończenia całego serialu, ale potem zajął się Mission Impossible 3 i w drugim sezonie praktycznie nic nie zrobił.

bong 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2006-06-26, 16:27   

ale prawdopodobnie 3 sezon znow bedzie przy duzym udziale Abramsa.tak przynajmniej gdzies slyszalem.

pozdro

Shann 
Like this..

Wysłany: 2006-06-30, 18:42   

Jak serial zakończy się na 4 sezonie to będe trochę za nim tęsknić ;) . Ale gdyby ABC ciągnęło by ten serial do 5 sezonu to na pewno był by nudny że hej! Jeszcze nie oglądaliśmy 3 sezonu. Ale wydaje mi się że będzie nudniejszy od 1 i 2. O czwartym to już szkoda gadać. Oczywiście, 2 sezon zakończył się tajemniczo i ciekawie. Oby tylko mieli pomysł na cały3 sezon, a także na 4.
Ten serial potrfafi zaskoczyć i zrobić dobre wrażenie. Oby tak było w kolejnych 2 sezonach
Lindelof i Abrams (wg. waszych postów) mają odejść po 4. Oby ABC głupio nie postąpiło i bez nich nie kręciło

PH3N-x 
...to próba wiary...

Wysłany: 2006-06-30, 21:18   

Jak na mój gust to 3 sezon może być najlepszym ze wszystkich, wkońcu poznajemy Othersów, choć może się on ludziom nie spodobać, ponieważ oni sobie inaczej tych Innych wyobrażali. Jednak nadal sądze, że będzie to najlepszy sezon.

Raphael 

Wysłany: 2006-07-01, 02:09   

"Naści panu pieniążek Panie Lindeloff" - powiedzą. Ciekawe ile bedą musieli mu zapłacić za pisanie do 5 sezonu. Albo - co gorsza - czy nie zaczną sobie radzić bez niego biorąc takiego, który się nie zawaha przed profanacją za walutę. Sorry, ale ja zwyczajnie w umiar ludzki nie wierzę.

Jeśli będziemy mieli szczęście dobrniemy do jakiegoś sensownego zakończenia obecnych przygód, a kolejne sezony będą się zwać np "Dharma Kontraatakuje", "Lost Again", "Powrót na wyspę Hanso" lub po prostu "The Others". Wtedy będziemy mogli sobie po prostu uczciwie dać spokój. Jeśli będziemy mieli pecha.... no cóż... juz widzę te coraz nowsze postacie, które powoli zastępują stare. Stare tymczasem będą stopniowo umierać, bo nie przedłużą umowy przerażone gwałtem na klimacie. Widzę też, że wyspa rozrasta się w archipelag i coraz bardziej kretyńskie tajemnice (Atlantyda - sic!). Taki już ze mnie czarnowidz:) ale życzę nam oczywiście czegoś innego.

Na zakończenie moich wywodów: był kiedyś taki serial "Sliders" o skoczkach, co skakali ze świata do świata szukając swojego własnego. Co prawda nie był tak wysoko budżetowy, ale miał swój klimat i oglądalność. Potem po kolei z sezonu na sezon odchodzili aktorzy, zastępowali przez coraz to nowych, a fabuła stawała się coraz bardziej infantylna. Szczęśliwie nie wyemitowali w Polsce sezonu, w którym odszedł aktor grający głównego bohatera, a twórcy zwyczajnie zmienili aktora, tłumacząc różnicę wyglądu paranoicznym rozdwojeniem jaźni. Niezłe wytłumaczenie, nie?Wyobraźcie sobie taki chwyt w "Lost". Śmiech na sali. Na szczęście to chyba nie ta liga, ale kto wie? A tak przy okazji, poza tematem - nie miałbym nic przeciwko temu, żeby Jack troszkę oszalał. Może bym go nawet polubił?

XavierSS 
THINK BEFORE POSTING

Zaproszone osoby: 23
Wysłany: 2006-07-01, 08:10   

mały OT:

Sliders to jeden z najlepszych seriali jakie oglądałem w życiu, oczywiście do wiadomego sezonu.

xavierss

Kacper 

Wysłany: 2006-07-02, 15:04   

Mam nadzieję, że nie dojdzie do tej czarnej wizji Raphael... Ale oczywiście, że tak może być. Serial miał przynieść $$$ i przyniósł...
Żeby tylko było tak, jak powiedzieli - odchodzą po 4 sezonie.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi