Skoro wychodzi z wody, to pod nią jest zródło zasilania. Logiczne
A niedzwiedź.. Heh nalezało by zwrócić uwagę na komiks, który czytał najpierw Lock potem walt, może to nie podpowiedź, ale do myślenia daje
_________________ Droga mamo, wszystko w porządku. Jestem na wyspie i idą do nas ci od czarnego dymu. Moc całusków...
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Zaproszone osoby: 10
Wiek: 17 Dołączyła: 29 Gru 2005 Posty: 532 Skąd: Upper East Side
Wysłany: 2005-12-29, 18:02
witam ja tu jestem nowym uzytkownikiem...:) "zagubionych" ogladam dopiero od niedawna i nie wszystko widzialam jak do tej pory tzn. zagubionych ogladam tak jak leci w tvp1 wiec mogłby mi ktos pare rzeczy wyjasnic bo widze ze niektórzy to juz nieźle do przodu sa a więc tak...jak to było z tą francuzka i Sayidem jak on do niej tam dotarl i co z tym kablem z wody...? skąd na tej wyspie wziął się niedźwiedź polarny..?? czy ten komiks co czytał Walt a który potem został spalony ma związek cos z ta wyspa:P bo widziałam w tym komiksie niedźwiedzia polarnego na wyspie:P hehe...czy Loocke i ten drugi jak on tam chyba Bonne (z gory nie przyciagajcie zbytnio uwagi na moja pisownie bo u mnnie z angielskim kiepsko:P) otwarza w koncu ten właz i co tam bedzie? no i to chyba wszystko..:) aaaaaa...interesi mnie ta Kate czy bedzie ona może z Jackiem czy Sawyerem albo sama :P hehe Pozdrawiam
_________________ Szczycę się sarkastycznym podejściem do życia.
Wysłany: 2005-12-29, 19:06
Mumin napisał/a:
jak to było z tą francuzka i Sayidem jak on do niej tam dotarl i co z tym kablem z wody...
Witam. Nie ogladalas tego odcinka? Nie będę ci pisać co w nim było, znajdź sobie streszczenie. Co do kabla wychodzącego z wody - no wlasnie nie wiadomo, ale cos tam jest pod ta woda, jakies zrodlo zasilania. Wkurzylo mnie w ogole, ze jak ostatnio na tvp1 Ethan wyszedl z wody to nikt tam nie wskoczyl albo cus
Mumin napisał/a:
skąd na tej wyspie wziął się niedźwiedź polarny..??
Nie mam pojecia. wiadomo tylko ze to ma zwiazek z tym komiksem. Na pewno przypominasz sobie ta kukulke czy co to bylo z odcinka o walcie i michaelu. To jest cos w tym rodzaju.
Mumin napisał/a:
czy ten komiks co czytał Walt a który potem został spalony ma związek cos z ta wyspa:P bo widziałam w tym komiksie niedźwiedzia polarnego na wyspie:P
No to jest właśnie to, Walt potrafi materializowac (?) swiat nierzeczywisty. Co do tego ze wyspa i kosmici z komiksu walta są wlasnie ta wyspa, na ktorej rozbil sie samolot, krazyly takie teorie. Ze niby kosmici opanowali ta cala wyspe. No nie wiem, powatpiewam. Wszystko sie okaze.
Mumin napisał/a:
czy Loocke i ten drugi jak on tam chyba Bonne (z gory nie przyciagajcie zbytnio uwagi na moja pisownie bo u mnnie z angielskim kiepsko:P) otwarza w koncu ten właz i co tam bedzie?
Tego i nie zdradze i sama tego nie wyszukalam w spoilerach, bo stracisz cala przyjemnosc ogladania.. Powiem tak; Otworza. I ktos nawet zginie.
PS. Błagam, nie robmy z tego forum spoilera. Jak ktoś jest w połowie 1 sezonu i nie chce wiedziec co dalej, to nie piszmy w rubryce, ktora nie nazywa sie "2 sezon", kto umrze i kiedy albo co sie stanie..
Mumin napisał/a:
bedzie ona może z Jackiem czy Sawyerem
O tym jest dyskusja na temacie "Związki" a potem "Jack vs. Sawyer". Możesz podyskutować, ale z kim ona będzie - nikt nie wie.
Mam nadzieje, że pomogłam
I zmykać mi do telewizora, bo dzisiaj ważny odcinek
_________________ | 4 - 8 - 15 - 16 - 23 - 42!! |
v Charlie.. Aaron needs U.. v
nie chce tu dawac spoilerow ale cos mi sie wydaje ze ona bedzie z sawyerem
ten kabel rzeczywiscie jest dziwny...zastanawiam sie gdzie on na oceanie prowadzi...a raczej dokad...czyzby jakis jeszcze bunkier znajdowal sie pod woda ? i musze sie zgodzic ze od pytan "co bedzie wtedy gdy" jest specjalnie przygotowany temat sezon 2
Wysłany: 2005-12-30, 11:01
Skąd wiesz ćczy ten bunkier który oni odkopują nie ejst tak długi żeby się kończyć gdzieś pod wodą?
PS. ja nie wiem co jest w środku więc mnie nie krytykuj
_________________ | 4 - 8 - 15 - 16 - 23 - 42!! |
v Charlie.. Aaron needs U.. v
Zaproszone osoby: 10
Wiek: 17 Dołączyła: 29 Gru 2005 Posty: 532 Skąd: Upper East Side
Wysłany: 2005-12-30, 11:27
hehe....dzieki za odpowiedzi....:) ale po oglądnieciu wczorajszego odcinka na tvp1 poprostu padłam jush prawie nic nie wiem hehehe...ale nie tak powaznie to ci wszyscy co wymyslali scenariusz do tego serialu musza miec niezła wyobraznie:D aaa...i te liczby o których jeszcze wczoraj przed 20:20 praktycznie nic nie wiedziałam :P hehe po ogladnieciu tych 2 odcinków na 1 zaczełam...hehe sama w swoim zyciu doszukiwac sie ich:P no i troche sie przestraszyłam bo duzo mi ich wyszło hehe Pozdrawiam
_________________ Szczycę się sarkastycznym podejściem do życia.
A zauwazyliscie w retrospekcji wczoraj (29.12) tego skosnooka:)? Jak wchodzil to Ministra Ochrony Środowiska na ekranie telewizora, ktory ogladala dziewczynka byl Hurley. A wiec kazdy (albo prawie kazdy) spotkal sie z jakas osoba z wyspy wczesniej. Albo np z ojcem itp (wiecie o co mo chodzi):P
_________________ Now, what do you own the world?
How do you own disorder, disorder...
Now somewhere between the sacred silence
Sacred silence and sleep
Somewhere, between the sacred silence and sleep
DISORDER, DISORDER, DISORDER
bez obrazy dla niego ale Hurley nalezy do ludzi ktorych rozpoznalbym z kilometra:D
_________________ Now, what do you own the world?
How do you own disorder, disorder...
Now somewhere between the sacred silence
Sacred silence and sleep
Somewhere, between the sacred silence and sleep
DISORDER, DISORDER, DISORDER
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum