al nie w filmie tylko tak naprawde:D...mniejsza o około 2 głowy...a o wadze to sie niewypowiem....dobrała sobie faceta:D<co by nie było...ona jet chuda:D>
Mam pytanko, jakim cudem charlie znalazł sie żywy na wyspie skoro: zostawił dragi w łazience przy kabinie pilotów, i potem usiadł na pierwsze wolne miejsce (tak mi się wydaje) a wiadomo że z przedniej częsci nikt nie przeżył ?
on usiadl w czesci w ktorej byla wiekszosc rozbitkow z 1 sezonu a dragi znalazl jak maszerowal z jackiem i kate w przedniej czesci samolotu...i tu jest blad bo w przedniej czesci tez ktos przezyl...tym kims byl pilot
wiem że pilot przeżył, ale zobaczcie:
Jak szedł do łazienki przeszedł kilka pomieszczeń (siedział razem z Jackiem, kate, lockiem itd) po drodze przeszedł koło boona i wszedł w jeszcze jedno pomieszczenie i dopiero za tym pomieszczeniem była łazienka. W trakcie turbulenci wyszedł i wydaje sie ze zajął pierwsze lepsze wolne miejsce a nie szedł długo więc wydaje mi sie ze zajął miejsce w przedniej częsci, blisko tej łazienki do której potem wrócił z Kate i Jackiem.
Moze jestem jakiś nie kumaty albo ślepy, nie wiem ;p
Pamiętacie jak ta francuzka gadała że jej załoga rozbiła się na statku i wylądowała na wyspie ? Pod koniec wczorajszego odcinka była pokazana ta klapa w ziemi a potem coś jakby wystający z ziemi kadłub statku z wybitymi numerami 4 8 15 16 23 42. Może ta klapa to wejście do tego statku. Pozdr.
Wiek: 19 Dołączyła: 14 Gru 2005 Posty: 49 Skąd: from island
Wysłany: 2005-12-31, 14:53
Ja się specjalnie nad tym nie zastanawiam - jak na razie Póki jakoś się koło tej czarnej skały akcja nie toczy to o tym nie myślę
Co nie zmienia faktu, że zagadka czarnej skały też jest ciekawa
_________________ Are you sure that this is where you want to be...
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum