Hmmm, nie wiem jak zaczac , moze napisze prosto z mostu:)- od jakiegos czasu tworze gre komputerowa oparta na serialu "LOST", jest to typowa gra w stylu milionerzy, gdzie naszym zadaniem jest odpowiedzenie na jak najwieksza liczbe pytan w odpowiednim czasie
(oczywiescie pytania staja sie coraz trudniejsze)
Tu macie screen z wersji prealfa (gra jest wykonana w VB + True Vision 3D, a grafika w Photoshopie)
Jesli ktos mial by ochote troszke popracowac wraz ze mna , to jestem otwarty na wspolprace, przedewszystkim sa mi potrzebni ludzie wymyslajacy pytania oraz majcy jakas koncepcje co do muzyki:)
_________________ '...So why do you fill my sorrow,
With the words you've borrowed...
From the only place (that) you've known...
And why do you sing Hallelujah
If it means nothing to you...
Why do you sing with me at all?...'
No nie powiem. Pomysł bardzo dobry. Grafika przyszłej strony też niczego sobie. Życze powodzenia i znalezienia wielu chętnych osób do wspólpracy
heheh, to nie jest grafika ze strony , tak bedzie wygladac gra (bedzie wymagana rozdzielczosc 1024 x 768 )
Co do sound tracka, to calkiem dobry pomsyl, zastanawialem sie nad nim, ale doszedlem do wnioski iz lepsze bedzie cos bardziej stylowego - (cos ala winyle)
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum