Hmmm, według mnie to możliwe.... Emilie niedawno podjęła decyzję o separacji ze swoim dotychczasowym mężem. Może zrobiła to właśnie przez ten romans z Josh'em?
PS. Tytuł tematu jest troszkę nieodpowiedni, bo o niczym nam nie mówi...
_________________ ...when The Good meets The Evil,
apocalypse starts...
Emilie niedawno podjęła decyzję o separacji ze swoim dotychczasowym mężem. Może zrobiła to właśnie przez ten romans z Josh'em?
a Josh nie miał narzyczonej??? Chyba nie...
ps. nie Haloway tylko HOLLOWAY... haloway to jak hallowen wygląda (jak popełniłem błąd w hallowen to sorry)
Oj, ten HOOLLOWAY to tak z przyzwyczajenia fonetycznego.. poza tym ja dyslektyk jestem, to mnie wolno popełniać błędy..
temat jest jak najbardziej mówiący, bo jest w temacie związki i ma zainteresować do czytania i komentowania
z wikipedi
Cytat:
On January 1, 2005, de Ravin became engaged to actor Josh Janowicz while visiting her family in Australia. They married in a small ceremony on June 19, 2006 in Melbourne, Australia. She currently resides in Los Angeles, California with Josh[7], and spends most of the year commuting back and forth between Oahu, Hawaii where Lost is filmed. [8]
Friday, April 14, 2006
Josh Holloway Dreams of Being Single
By James Joyner
“Lost” hearthrob Josh Holloway is apparently not all that different than the character he plays, according to an interview with the New York Post:
Josh Holloway, who’s in ABC’s hit “Lost,” admits he considered dumping his fiancée when his star began to rise. “There’s a Hugh Hefner that lives in all men,” happily married Holloway tells Men’s Health. “So when ‘Lost’ took off, part of me thought, ‘Do I cut and run?’ I still like to look around, but respectfully and with no intentions. ‘Married, not buried,’ I always say.” Still, he can’t help fantasize about bachelorhood. “If I were single?” Holloway muses. “Damn, I’d have one girl doing my laundry, one shaving me, one bringing me a cocktail and another one coming out of my tent all hung over.”
Todd thinks he might get his wish sooner rather than later. Minus half his loot, I would add.
Todd provides several photos of Holloway and his wife, (longtime love, Yessica) which provokes several comments about the wife’s skill set. I’ve shamelessly stolen a representative one, thumbnailed leftmost above. I’ve added two others found on the Web.
As to whether Holloway is a pig, an aspersion cast by several, I would note that 1) he is a man and 2) he is a rich, famous former model stuck in Hawaii for weeks at a time with Evangeline Lilly, Emilie de Ravin, Michelle Rodriguez, and, until recently, Maggie Grace. If he’s not cheating on Yessica now, he never will.
Apropos of nothing in particular, I nonetheless find it amusing that Holloway’s IMDB profile informs, “His first job was picking up dead chickens at a farm.”
Romans na tym polega, że można mieć żonę/męża i zdradza się go/ją z kimś innym
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2007-01-06, 18:01
Lościk, dobrze wiem co to znaczy romans, ale czytałem gdzieś właśnie o pokusach Holloway'a związanego z jego sławą i licznymi fankami. I on się wtedy wypowiedział coś o swojej narzeczonej/żonie, że żadne inne baby go nie obchodzą bla bla. Co jak co, ale ja mu w to wierze...
A tak serio to ja w ten romans nie wierzę.Według mnie to jest zwykła plotka jakich pełno w świecie amerykańskich gwiazd
Też tak myślę. Media szukają sensacji... i wybrały wielką gwiazdę LOST!!! Trochę też wykorzystali jego postać Sawyera, on tam bardzo lubi pożartwować z kobitkami-w tym jego "biedroneczka" czy jak tam, czyli Kate... Wykorzystali to i zrobili wielkie zamieszanie... W końcu USA to kolebka największych gwiazd i filmów... Ech...
hej ! ja uważam że to czysta plotka , robią szum jeszcze skopią związek Jesici z Joshem wrr... ile to juz przez takie plotki związków sie rozpadło wśród gwiazd ?szukają sensacji i dziury w całym ....Emilie mi przypomina tak nawiasem moją znienawidzona nauczycielke panią a-DacH od angielskiego do której pyskuje i sie wykucam na lekcjach ..
Świat filmu plotką żyje. Gawiedź żadna jest sensacji, kto z kim i z czyimi plecami Dlatego takie informacje często są fabrykowane przez ekipę, celem stworzenia większego szumu wokól produkcji.
Holloway ma zone i deklaruje, ze jest jej wierny. Nie widze powodu, żeby mu nie wierzyć, tym bardziej, ze jest sliczna
Lościk napisał/a:
Romans na tym polega, że można mieć żonę/męża i zdradza się go/ją z kimś innym
Odsyłam Cię do sjp. Tam się dowiesz, co to romans , bo to o czym Ty mówisz, to po prostu zdrada
_________________ Z każdym dniem rosnie liczba osób, które moga pocałowac mnie w d*pę. Stan na dziś- 9 osób
Jestem pewna że to chwyt marketingowy, ale skoro LOST musi mieć taki marketing to cos ttu mi nie gra, a może ktoś robi wszystkim Lostowiczom krecia robotę?
_________________ 'How 'bout you put your mango's where your mouth is?''
movie_luvver from lost-media.com thanks for your awesome siggy
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum