Strona Główna  SERWIS  Szukaj Profil  Nie masz wiadomości   Zaloguj  Rejestracja
FAQ  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Chat
Google

Informacje: Nowy na forum? Przywitaj się! [Tutaj]
Zegary:

Kontakt:
MG
Wyślij email
Fantasta
Wyślij email

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: XavierSS
2007-02-03, 22:51
Romansik czy plotka
Autor Wiadomość
Lościk 

Wysłany: 2007-01-06, 17:26   Romansik czy plotka

Wydało się! Haloway całował sie podczes przerwy z Emily de Ravin. Dowiedzieliśmy się tego od operatora z planu.

Sądzicie, że to plotka dla rozpowszechniania serialu czy coś więcej??

MG 
The Joker

Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2007-01-06, 17:37   

Hmmm, według mnie to możliwe.... Emilie niedawno podjęła decyzję o separacji ze swoim dotychczasowym mężem. Może zrobiła to właśnie przez ten romans z Josh'em?

PS. Tytuł tematu jest troszkę nieodpowiedni, bo o niczym nam nie mówi...

mr.OTHER 
ZNAWCA Lost!
Native

Wysłany: 2007-01-06, 17:43   

MG napisał/a:
Emilie niedawno podjęła decyzję o separacji ze swoim dotychczasowym mężem. Może zrobiła to właśnie przez ten romans z Josh'em?
a Josh nie miał narzyczonej??? Chyba nie...
ps. nie Haloway tylko HOLLOWAY... :roll: haloway to jak hallowen wygląda :P (jak popełniłem błąd w hallowen to sorry)

PH3N-x 
...to próba wiary...

Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2007-01-06, 17:47   

Przecież serialowy Sawyer - Holloway ma żonę/narzeczoną, więc to chyba plotka...

Lościk 

Wysłany: 2007-01-06, 17:58   

Oj, ten HOOLLOWAY to tak z przyzwyczajenia fonetycznego.. poza tym ja dyslektyk jestem, to mnie wolno popełniać błędy..

temat jest jak najbardziej mówiący, bo jest w temacie związki i ma zainteresować do czytania i komentowania ;)

z wikipedi
Cytat:

On January 1, 2005, de Ravin became engaged to actor Josh Janowicz while visiting her family in Australia. They married in a small ceremony on June 19, 2006 in Melbourne, Australia. She currently resides in Los Angeles, California with Josh[7], and spends most of the year commuting back and forth between Oahu, Hawaii where Lost is filmed. [8]

http://hollywood.outsidet.../josh-holloway/
Cytat:

Friday, April 14, 2006
Josh Holloway Dreams of Being Single
By James Joyner
“Lost” hearthrob Josh Holloway is apparently not all that different than the character he plays, according to an interview with the New York Post:
Josh Holloway, who’s in ABC’s hit “Lost,” admits he considered dumping his fiancée when his star began to rise. “There’s a Hugh Hefner that lives in all men,” happily married Holloway tells Men’s Health. “So when ‘Lost’ took off, part of me thought, ‘Do I cut and run?’ I still like to look around, but respectfully and with no intentions. ‘Married, not buried,’ I always say.” Still, he can’t help fantasize about bachelorhood. “If I were single?” Holloway muses. “Damn, I’d have one girl doing my laundry, one shaving me, one bringing me a cocktail and another one coming out of my tent all hung over.”
Todd thinks he might get his wish sooner rather than later. Minus half his loot, I would add.
Todd provides several photos of Holloway and his wife, (longtime love, Yessica) which provokes several comments about the wife’s skill set. I’ve shamelessly stolen a representative one, thumbnailed leftmost above. I’ve added two others found on the Web.
As to whether Holloway is a pig, an aspersion cast by several, I would note that 1) he is a man and 2) he is a rich, famous former model stuck in Hawaii for weeks at a time with Evangeline Lilly, Emilie de Ravin, Michelle Rodriguez, and, until recently, Maggie Grace. If he’s not cheating on Yessica now, he never will.
Apropos of nothing in particular, I nonetheless find it amusing that Holloway’s IMDB profile informs, “His first job was picking up dead chickens at a farm.”

Romans na tym polega, że można mieć żonę/męża i zdradza się go/ją z kimś innym

PH3N-x 
...to próba wiary...

Wysłany: 2007-01-06, 18:01   

Lościk, dobrze wiem co to znaczy romans, ale czytałem gdzieś właśnie o pokusach Holloway'a związanego z jego sławą i licznymi fankami. I on się wtedy wypowiedział coś o swojej narzeczonej/żonie, że żadne inne baby go nie obchodzą bla bla. Co jak co, ale ja mu w to wierze...

Lościk 

Wysłany: 2007-01-06, 18:14   

A co miał powiedzieć??

Jestem pies na baby, lubię wszystko co na drzewo nie ucieka, więc wiecie fanki- mój nr tel to .....??

Tworzy wizerunek, więc trudno, żeby się okazał draniem

PH3N-x 
...to próba wiary...

Wysłany: 2007-01-06, 18:18   

Ok, ty mu nie wierzysz, ja mu wierze... To wolny kraj.

Lościk 

Wysłany: 2007-01-06, 18:27   

Spieram się na argumenty :)

też uważam, że to plotka, ale mimo wszystko warto poznać opinię innych.. nie gniewaj się już :)

zgoda??

El Jacko 

Wysłany: 2007-01-06, 18:42   

Przecież ona jest z Charlim, a Sawyera porwali to jak mogą mieć romans?? :D :D :D

A tak serio to ja w ten romans nie wierzę.Według mnie to jest zwykła plotka jakich pełno w świecie amerykańskich gwiazd :P

pablo5556

mr.OTHER 
ZNAWCA Lost!
Native

Wysłany: 2007-01-06, 20:43   

El Jacko napisał/a:
A tak serio to ja w ten romans nie wierzę.Według mnie to jest zwykła plotka jakich pełno w świecie amerykańskich gwiazd :P
Też tak myślę. Media szukają sensacji... i wybrały wielką gwiazdę LOST!!! Trochę też wykorzystali jego postać Sawyera, on tam bardzo lubi pożartwować z kobitkami-w tym jego "biedroneczka" czy jak tam, czyli Kate... Wykorzystali to i zrobili wielkie zamieszanie... W końcu USA to kolebka największych gwiazd i filmów... Ech... :roll:

Love Sawyer 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2007-01-06, 23:51   

hej ! ja uważam że to czysta plotka , robią szum jeszcze skopią związek Jesici z Joshem :/ wrr... ile to juz przez takie plotki związków sie rozpadło wśród gwiazd ?szukają sensacji i dziury w całym ....Emilie mi przypomina tak nawiasem moją znienawidzona nauczycielke panią a-DacH od angielskiego do której pyskuje i sie wykucam na lekcjach ..

mrofcia 

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2007-01-07, 13:51   

hehe tez mysle ze to plotka szukaja tylko sensacji i tyle . a tak w ogole to Josh ma chyba zone co nie ?;/

Nomos 
mroczny user

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2007-01-08, 21:41   

Świat filmu plotką żyje. Gawiedź żadna jest sensacji, kto z kim i z czyimi plecami :razz: Dlatego takie informacje często są fabrykowane przez ekipę, celem stworzenia większego szumu wokól produkcji.
Holloway ma zone i deklaruje, ze jest jej wierny. Nie widze powodu, żeby mu nie wierzyć, tym bardziej, ze jest sliczna :wink:

Lościk napisał/a:
Romans na tym polega, że można mieć żonę/męża i zdradza się go/ją z kimś innym

Odsyłam Cię do sjp. Tam się dowiesz, co to romans , bo to o czym Ty mówisz, to po prostu zdrada

spunsugar 

Stopien uzależnienia: Widz
Wysłany: 2007-01-09, 22:51   

Jestem pewna że to chwyt marketingowy, ale skoro LOST musi mieć taki marketing to cos ttu mi nie gra, a może ktoś robi wszystkim Lostowiczom krecia robotę?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi