Wysłany: 2006-06-30, 17:40 Specjalne odcinki (pytanie laika)
Witam. Dopiero zaczynam swoją przygodę z Lost. Właśnie zdarłem cały pierwszy sezon (25 odcinków + specjalny) i napisy do niego. W związku z tym mam małe pytanko.
Chodzi o odcinek specjalny (Lost: The Journey). Wg Wikipedii ukazał się on między odcinkiem 20 a 21. Problem w tym, że nie wiem czy oglądnąć go na początku, po odcinku 20, czy na końcu. A może wcale go nie oglądać? Na jakimś forum widziałem dyskusję, gdzie ktośtam twierdził, że to tylko przypomnienie/streszczenue odcinków 1-20 i nie wnosi nic nowego, więc jak ktoś ogląda wszystkie odcinki po kolei, to ten sobie może darować. Gdzie indziej ktos pisał, że ten odcinek zawiera jednak pare nowych scen, których nigdzie nie było i warto go obejrzeć. Zdania podzielone a ja nie wiem co robić Pytam więc zaawansowanych i wtajemniczonych
To samo się tyczy trzech specjalnych odcinków, które ukazały się z sezonie 2 (Destination Lost, Lost: Revelation i Lost: Reckoning) - co prawda jeszcze nie ściągałem tamtego sezonu, ale nie chcę zakładać za jakiś czas nowego tematu.
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-06-30, 18:15
marcinxpl, ja ci na to pytanie dokładnie nie odpowiem bo 1 sezonu nie ściągałam. Ale wiem, że zarówno w 1 jak i w 2 sezonie były odcinki streszczające poprzednie odcinki. Jeśli masz jakieś braki albo chcesz sobie coś przypomnieć to warto ten odc. oglądnąć
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum