Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-06-25, 12:06
Raphael a jaki to bohater? Charlie? Eko a może Ana?
Ja zagłosowałam na Hugo moja sympatia do tej postaci nie zmieniła sie od samego początku A nie moge tego powiedzieć o innych bohaterach. Rozbraja mnie jego poczucie humoru, jego niezaradność i miłe usposobienie. I tej własnie postaci byłoby mi najbardziej żal, gdyby została uśmiercona ( ale liczę na to, że tak się nie stanie )
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-06-29, 11:49
Choynko! Właśnie o to chodzi, że i Charlie, i Eko. Taka wybiórcza ankieta to draństwo:) Ktoś o tak szerokich kompetencjach jak Ty powinien coś z tym zrobić
Nie no, ja się nie zgadzam !! W ankiecie można zagłosować na np. Boone i Shannon, których nie ma już w serialu, a nie ma np. Eko, Charliego i Desmonda. Jako, że Boona można za coś lubieć co pokazał wcześniej o tyle nie rozumiem tutaj obecności Shannon, nie dość, że nie ma jej w serialu to sorry, ale nie wiem za co można ją lubieć.
_________________ -L--lubie
-O--oglądać
-S--serial
-T--ten
by Matashow ®
Wysłany: 2006-06-29, 21:12
Przecież brakuje w tej ankiecie głównej postaci, czyli Aaraona ! Jak to możliwe, że go nie umieszczono w ankiecie ?!
_________________ Under the bridge downtown Is where I drew some blood
Under the bridge downtown I could not get enough
Under the bridge downtown Forgot about my love
Under the bridge downtown I gave my life away
Wysłany: 2006-06-29, 23:57
Mata519 napisał/a:
Shannon, nie dość, że nie ma jej w serialu to sorry, ale nie wiem za co można ją lubieć.
Nie jest istotne czy jest za co, czy nie ma za co lubić Shannon. Ważne jest, że mamy taki wybór i powiniśmy go mieć nawet gdyby nie zagłosowała na nią ani jedna osoba.
Mi osobiście była ona obojętna. Niemniej jednak potrafię wskazać cechy za które można ją cenić. Poza urodą jest autentyczna. Bardziej autentyczna, niż wiekszość z postaci, które nieraz zachowują sie sztucznie i zbyt przewidywalnie. Taka postać w serialu jest potrzebna chociażby dla kontrastu. Ostatecznie nie tylko herosi latają samolotami. Jest słaba i dramatyczna, co dla niektórych jest bardziej interesujące, niż taki Jack, który i tak wiadomo, że niczym Chock Norris zawsze zwycięży. Poza tym miejscami potrafiła być sympatyczna i nawet na tym forum widziałem jej fanów.
Wysłany: 2006-07-01, 22:25
A czy nie dałoby się po prostu zamknąć tego tematu i zrobić Ankietę na ulubionego bohatera nr 2? Dodawanie kilku nowych postaci po kilku miesiącach czynnego istnienia ankiety rodzi prędzej zamieszanie, niż realny obraz sytuacji. Ponadto zmieniają się zdania, a także odchodzą co niektórzy forumowicze. Skoro zrobiono Czarne Skały 2 to może i ta ankieta wymaga odświeżenia? Co mi zrobisz Choynko jeżeli takową nową ankietę założę:)?
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum