Witam, w dniach 14-20 sierpnia organizujemy zlot fanow serialu lost
wiecej informacji znajdziecie na stronie www.zlotlost.ovh.org
miejsce dobrane jest doskonale do najblizszej malutkiej wioski prawie 2 km. obszar na ktorym przewidziana jest impreza to 45h czyli miejsca jest sporo (zdjecia przedstawiajace to miejsce mozna obejrzec na stronie www.alaska.babel.pl do jeziora jest bardzo blisko a wiec wodowanie i budowa tratwy oczywiscie musi byc
wiecej informacji, plan imprezy oraz wszystkie informacje ktore beda potrzebne aby sie zarejestrowac znajdziecie na stronie. zapraszam i polecam wszystkim to wydarzenie jesli jeszcze nie maja planow na polowe sierpnia
------
Paweł
NIezłe!! Tylko niestety ja zbytnio nie mam jak pojechać. Ja np. w LOST'a bawię się z grupką 20 osóbek ^^. Nazbieramy się pod lasem (tzn. to są tylko znajomi, bo połowa wioski już 2 sezon oglądała) i sie dzielimi na Othersów i rozbitków. I tak latamy po tym lesie . A, że jest taki stary poniemiecki bunkier , to wsadziliśmy do niego starą klawiaturę (moją co się kawą zalała) i budzik, nastawiamy go na 108 minut, jak widzimy, że już czas to wpisujemy i od owa nastawiamy. Fajnie się bawi. Teren u mnie jest dość górzysty, lasy są, nawet jeziorko (no baaa xD). I się bawimy tak nawet przez kilka tygodniu (oczywiście wracamy do domu wieczorem ). Bo jak już ktoś wygra, tzn. dostanie się do obozu przeciwnika i obejmie dowodzenie to koneic zabawy . I od nowa ^^.
P.S. Biedne psy, w tym mój pełnią rolę dzików (naniby je zabiajmy, musimy je złapać bo po pszenicy latają i je łapiemy) , a pootem je zabijamy (tzn. wypuszczamy i znów łapiemy) . Grupa Othersów ma o tyle dobrze, że oni muszą tylko rozbitków łapać, bo się wybiera 3 szpiegów od Othersów i się wciska do rozbitków i oni nie wiedzą, że ktoś z innych jest . Bo wszyscy losują karteczki .
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-09-12, 19:44
Temat już jest troszkę nieaktualny, więc nie pozostaje mi nic innego jak go zamknąć. Jesli ktoś był na zlocie i chce się z nami podzielić wrażeniami niech pisze na PW a temat otworzę.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum