Strona Główna  SERWIS  Szukaj Profil  Nie masz wiadomości   Zaloguj  Rejestracja
FAQ  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Chat
Google

Informacje: Nowy na forum? Przywitaj się! [Tutaj]
Zegary:

Kontakt:
MG
Wyślij email
Fantasta
Wyślij email

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: XavierSS
2006-10-12, 16:10
3x02 "The Glass Ballerina"
Autor Wiadomość
dave 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2006-08-17, 20:00   3x02 "The Glass Ballerina"

Wyciekły kolejne informacje o następnym odcinku 3 sezonu. Secretagentman z forum TWOP, który od wielu miesięcy przekazuje pewne spoilery tym razem podał tylko tytuł trzeciego odcinka i bardzo mały jego opis. Nie podano konkretnie kto będzie bohaterem flashbacków. Na razie można się tylko domyślać.

Flashbacki: ?

Mini opis: Sun śni o swojej przyszłości, w której widzi 9 - letnią córkę.

źródło
chaotic.blox.pl

a teraz moje źródło
Retrospekcje:
Sun , Alex (prawdopodobnie)
Premiera w USA :
18 października 2006

Jack13 

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2006-08-30, 09:01   

Już wiemy że na 100% będą retrospekcje Sun.

"The Glass Ballerina"czyli "Szklana Balerina"

nie wiem
co to jest Balerina może jakaś osłona albo coś ale chyba sie dowiem coś o bunkrze może odkryją inny bunkier.

// choynka

Matashow 
Lost rox

Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-08-30, 12:11   

Balerina - jest to tancerka, solistka zespołu baletowego. Jednak nie wiem co to może oznaczać w połączeniu ze "szklana". Tym bardziej, że ma być to o Sun, jak mówi kolega Jack13. Shannon była nauczycielką baletu, ale co z nim związane ma Sun....a może podczas jej retro zobaczymy, że znała Shannon :o
-T--ten
by Matashow ®

zakrza 

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2006-08-30, 13:02   

Matashow, według mnie możesz mieć rację, przecież niedawno były spojlery o tym, że Shannon powróci w retrospekcjach. To może chodzić o ten właśnie odcinek. A dlaczego szklana?? Może chodzi o takie pozytywki z baletnicami na magnesie co grają, a te baletnice tańczą. One są chyba właśnie z jakiegoś materiału szklanopodobnego. Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi :lol:

Jack13 

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2006-08-30, 13:18   

Może rzeczywiście znała Shannon i może Sun się u niej uczyła tańczyć albo poznała ją na zawodach w balecie .

Kie 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2006-08-30, 15:21   

Ja tak sobie myślę...no bo mój brat jak przeczytał ten temat to wymyślił że może chodzić o tą pozytywkę którą Sayid naprawił dla Rousseau? Tylko czy ona była ze szkła? Sama nie wiem ale dziwne by było gdyby wróciły flashbacki Shannon szczególnie że nie ma na wyspie nikogo kto by ją wcześniej znał. Choć w Lostach wszystko jest możliwe.

Matashow 
Lost rox

Wysłany: 2006-08-30, 20:16   

Jack13 napisał/a:
Może rzeczywiście znała Shannon i może Sun się u niej uczyła tańczyć albo poznała ją na zawodach w balecie .

To napewno można wykluczyć. Jako, że np. załóżmy, że Sawyer wpadając na samochód, którym jechała Ana i ojciec Jacka, może nie pamiętać Any, to niewyobrażam sobie, żeby Sun nie pamiętała własnej nauczycielki tańca i odwrotnie.

Kie napisał/a:
Ja tak sobie myślę...no bo mój brat jak przeczytał ten temat to wymyślił że może chodzić o tą pozytywkę którą Sayid naprawił dla Rousseau? Tylko czy ona była ze szkła

Też właśnie mi się coś tak skojarzyło, ale także nie pamiętam czy była szklana ;) Ale tutaj raczej będzie coś z tą "Szklaną baleriną" chodziło wokół Sun, a nie Danielle.
-T--ten
by Matashow ®

Jack13 

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2006-08-30, 20:22   

Matashow widzisz Sayer nie pamieta tego jak ojciec Jacka i Anna lucia potrocili go
a potem na wyspie z sayerem i Anna doszło do czegoś więcej. A co do odcinka trzeba tylko czekać na jakieś spojlery .

Matashow 
Lost rox

Wysłany: 2006-08-30, 21:30   

Jack13 napisał/a:
Matashow widzisz Sayer nie pamieta tego jak ojciec Jacka i Anna lucia potrocili go
a potem na wyspie z sayerem i Anna doszło do czegoś więcej. A co do odcinka trzeba tylko czekać na jakieś spojlery .

Sorry, ale ideologia Twojej myśli nie upoważnia mnie do dalszej konwersacji z Tobą. Co Ty w ogóle gadasz człowieku ? Ja dałem taki przykład dlatego, że tego zdarzenia Sawyer nie zapamiętał, bo nawet nie przyjrzał się tym kto go potrącił. Ale jeżeli ktoś chodzi na kurs tańca to napewno pamiętał by swoją instruktore po rozbiciu się z nią na wyspie.
-T--ten
by Matashow ®

Jack13 

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2006-08-30, 21:32   

Rozumiem Cię ale Sun może byla na jakimś konkursie gdzie uczestniczyła Shannon i może jej nie pamiętać>

PH3N-x 
...to próba wiary...

Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-08-31, 13:50   

Jack13, błagam cie, przestań postować ! Piszesz takie pierdoły, chcesz się popisać czy co ?? Wszystko co wypisujesz to jedno-dwu zdaniowe posty, które w dodatku są, bez sensu, albo są w nich teorie, na które nie masz żadnych argumentów.

A co do tej pozytywki co Sajid naprawił dla Danniele, to wydaje mi się, że tam było coś typu para młoda na niej. Oczywiście, moge się mylić, nie mam sezonu I na kompie więc nie moge sprawdzić, ale jak ktoś miałby takową możliwość sprawdzenia tego to byłbym wdzięczny.
Under the bridge downtown I gave my life away

Shann 
Like this..

Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-09-01, 15:46   

Jack13 zgadzam się z PH3N-x.
Mam spoiler na temat tego odcinka;

W odcinku trzecim pojawi się Colleen, kobieta grubo po 30-tce, której wojsko nie jest obce. Ufa zaledwie kilku osobom na Wyspie, ale swoją wrażliwość ukazuje garstce z nich.

Damon Lindelof przyznał również, że Elizabeth Mitchell będzie się pojawiać na ekranie regularnie, podczas gdy Rodrigo Santoro i Kiele Sanchez zagrają jedynie drugoplanowe postacie, sporadycznie pojawiające się. Co więcej, Damon wyjawił, że Sawyer przetrzymywany będzie przez Innych na początku sezonu w klatce.

Amstaff 
Wisła Kraków

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2006-09-03, 21:43   

Proszę tylko nie retro Sun po prostu ich nie cierpie są najgorsze ze wszystkich. A tak serio to myśle że w tym odcinku będzie dUżo o Danielle i Alex.

// choynka

Lolekm1 
4 8 15 16 23 42

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2006-09-30, 07:40   

chaotic.blox.pl podaje że została zmieniona emisja pierwszych odcinków... Ten będzie wyemitowany 11 października (gdzie 3x03 "Further Instructions" - Locke - 18 października)

Opis:
Plan Sayida na znalezienie Jacka doprowadza do tego, że życie Sun i Jina znajduje się w niebezpieczeństwie. W międzyczasie Kate i Sawyer zostają zmuszeni przez swoich porywaczy do pracowania w ciężkich warunkach. Henry oferuje Jackowi kuszącą propozycję, którą ciężko będzie odrzucić.
Jak dlamnie bardzo ciekawy odcinek, ciekawe co Henry zaproponuję Jackowi :] I w jakim Sun/Jin znajdą się w niebezpieczeństwie :shock:

Może propozycją będzie wymiana Johna na S/J/K :?: chodź wątpie w to bo kusząca aż tak by nie była dla Jacka... Co sądzicie o tym?

viloran 
Paranoid Android

Wysłany: 2006-10-05, 15:14   

Na http://chaotic.blox.pl jest już zwiastun 2 odcinka ;)

ojj... mam dziwne wrażenie, że ktoś zginie choć niekonieczne Sun. W końcu Inni chcą przechwycić łódź i może się dziać :D znając amerykańską konwencję to Sun poroni :roll:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi