No nie wiem - ja o tym nie słyszałem, ale mam nadzieje, że jednak okaze się, że poprostu miał jakis wypadek, albo cos w tym stylu... Bo jeżeli okaze się że naprawde wmówił sobie że nie może chodzic - to byłoby już przegięcie nie na 10, ale na 100000 stronę....
PS
Nie we wszystkie spoilery trzeba wierzyc.... Może ten, kto dodawał ten spoiler wmówił sobie że kalectwo Locka jest na podłożu psychicznym do tego stopnia, że sam w to uwierzył
Oglądaliście już obydwa trailery odcinka 3go?? Szit zapowiada się chyba jeden z lepszych odcinków.......!!
Ale te przerywniki...... to nie wiem co mam powiedzieć- sami oceńcie po obrazkach......
Pewnie znowu śnią się rzeczy ale......no cóż- Boone jako Zombie i jakiś obraz??
No i Locke znowu jako HUNTER idzie na ratunek Eko'wi = BOMBA.
Heh co do tekstu : "Hatch blew off your underwear" -No COmment
_________________ "Aby nie oszaleć,nieraz musimy udawać szaleńców"
ok... Hurley is back. Śmieszna ta scena z Desmondem. Ale zauważyliście co jest za Desem ? Czy to nie ten safe button na kluczyk który spowodował rozładowanie w ostatnim odcinku 2 sezonu ? Czemu jest na... zewnątrz ?
Ciekawe o co chodzi z Eko... widać że coś mu się chyba stało, jakby go coś raniło. A podobno w stopklatkach widać, że Locke'a i Charliego gania misiek polarny. Też nie mogę się doczekać odcinka... skoro Locke odzyskał wiarę w Wyspę to widać idzie po DALSZE INSTRUKCJE
Oni wszyscy są na zewnątrz....tylko ciekawe czemu. Czyżby powstała jakaś anomalia i ich teleportowała????
Możemy się domyślić,że EKo jest gdzieś w środku wyspy, Locke niedaleko obozu bo budzi się w dżungli a Desmond......a kto by to wiedział-może też blisko obozu.
A ten motyw z misiem to wogóle extra
_________________ "Aby nie oszaleć,nieraz musimy udawać szaleńców"
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-10-13, 14:19
Odcinek naprawdę może być bardzo fajny- nie zdziwię się jeżeli to będzie najlepszy jaki dotychczas obejrzałem, bo sądząc po zapowiedziach to .. odcinek po prostu verry good. .. Ciekaw jestem o co dokładniej chodzi z tymi przerywnikami. (Zdjęcia które dał poprzednik)
Co do tych przerywników, to ten obraz kojarzy mi sie ze zwidami Charliego w którymś z odcinków 2-giej serii, a te dwa inne obrazki ze snem Locke'a, gdzie Boone był cały we krwi... Trailerów nie oglądałem, więc się nic więcej nie wypowiem co do odcinka
_________________ ...when The Good meets The Evil,
apocalypse starts...
Oni wszyscy są na zewnątrz....tylko ciekawe czemu. Czyżby powstała jakaś anomalia i ich teleportowała????
Możemy się domyślić,że EKo jest gdzieś w środku wyspy, Locke niedaleko obozu bo budzi się w dżungli a Desmond......a kto by to wiedział-może też blisko obozu.
A ten motyw z misiem to wogóle extra
ale z przyciskiem autodestrukcji by ich teleportowalo ? to bardziej mi się kojarzy z tym że cały hatch wy******** i została jedna stacyjka na kluczyk
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-10-18, 19:18
no fajnie że to już dziś:D a co do Locka to w 2 serii było pokazane jak chciał popełnić samobójstwo jechał samochodem i w cos przywalił...potem był sparaliżowany
no fajnie że to już dziś:D a co do Locka to w 2 serii było pokazane jak chciał popełnić samobójstwo jechał samochodem i w cos przywalił...potem był sparaliżowany
Oj chyba Ci się pomyliło z jakims innym serialem.... . Oglądałem obie serie po 3 razy i nie pamiętam czegos takiego... .
No, no, wreszcie jakiś odcinek gdzie będzie sporo ciekawych, nowych rzeczy, a nie jakieś pierdoły tak jak w dwóch pierwszych. Co do miśka...to zauważyliście, że ma dziwne zęby ? tzn. misie takich nie mają
_________________ -L--lubie
-O--oglądać
-S--serial
-T--ten
by Matashow ®
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum