Myślę że zobaczyny jej pierwsze dni pobytu na wyspie, to jak jej załoga zachorowała, jak ją wybiła retro skończy się na tym jak others zabierają Alex i Danielle zostaje sama na tajemniczej wyspie. A tak w ogóle to nie wiem czy w tym odcinku będą retro Danielle na innym forum czytałem ze 6 odcinek będzie o Jacku i będzie nosić tytuł ''Judas kiss''.
Mogłoby tak być ale nie zapominaj ,że jescze Michael i Walt odpłyneli łUdką być może też będą próbowali ich uwolnić.Ale myśle tak samo jak PH3N-x, że Danniele uwoli ich. A Hugo Sayid Jin i EKo pomogą jej w tym.
Już wiele osób cię zrypało a ty nadal mnie zaskakujesz. Twoja składnia zdania jest na poziomie przedszkolaka. A jeszcze w tym poście ŁUDKA to w ogóle jest tragedia. Chłopie zmień se profil bo nie masz 16 lat albo jesteś taki opóźniony. Ja ci daje maksimum 10 lat heh
Z lekcji francuskiego pamiętam że desole(jak wy robicie francuskie akcenty na polskiek klawiaturze?) znaczy hmm... no cos w rodzaju zmartwiony(Je suis desole - Jestem (czymś) zmartwiony). No ale pewnie jest więcej tłumaczeń których ja nie znam(ucze się francuskiego od 2 lat więc znam go dosyć słaba )
je suis desolee, znaczy bardziej 'jest mi przykro'
_________________ "Tygrys nie zmienia swoich pręg..."
To kogo w końcu mają być te retro bo trochę nie łapę??? Jesli o Francuzce to myslę, że to będzie bardzo ciekawy odcinek, który sporo może nam wyjaśnić i równocześnie dołożyć kolejne pytania. Nie mogę się już doczekać.
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-10-19, 13:37
Olusia92 napisał/a:
To kogo w końcu mają być te retro bo trochę nie łapę??? Jesli o Francuzce to myslę, że to będzie bardzo ciekawy odcinek, który sporo może nam wyjaśnić i równocześnie dołożyć kolejne pytania. Nie mogę się już doczekać.
Olusia92, tak jak napisałam odcinek będzie o Kate. Poprzednie informacje na temat odcinka były podane na podstawie pierwszych spoilerów, natomiast teraz zostały podane oficjalne informacje. Nastąpiła zmiana w tytule odcinka
sądząc po tytule i po spojlerach jakie krążą w sieci to można przypuszczać ze "I do" odnosi się do jej ślubu jak gdzieś czytałem jej byłym mężem miał być jakiś others może być ciekawie<lol>
- Oficjalny opis 3x06 odcinka "I Do": Jack podejmuje decyzję odnośnie oferty Bena. Kate czuje się bezradna, gdy Pickett chce wypełnić swoje groźby zabicia Sawyera. Locke odkrywa ukrytą wiadomość, która może pomóc odkryć tajemnice wyspy.
Gościnne występy w tym odcinku: Kiele Sanchez jako Nikki, Rodrigo Santoro jako Paulo, M.C. Gainey jako Mr. Friendly, Tania Raymonde jako Alex, Michael Bowen jako Pickett, Nathan Fillion jako Kevin, Eden-Lee Murray jako Suzanne, Mark Stitham jako ksiądz i Frederic Lane jako szeryf.
a ja przczytalem na takiej angielskiej stronce duzy spojler do 6 odcinka...powiem tak jeżeli to się potwierdzi to sie wkurze...Kate ma zginąć!! w obronie Sawyera
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum