Strona Główna  SERWIS  Szukaj Profil  Nie masz wiadomości   Zaloguj  Rejestracja
FAQ  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Chat
Google

Informacje: Nowy na forum? Przywitaj się! [Tutaj]
Zegary:

Kontakt:
MG
Wyślij email
Fantasta
Wyślij email

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: choynka
2006-11-09, 07:45
3x06 - "I do"
Autor Wiadomość
Amstaff 
Wisła Kraków

Stopien uzależnienia: Uzależniony
Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2006-09-03, 22:01   

Myślę że zobaczyny jej pierwsze dni pobytu na wyspie, to jak jej załoga zachorowała, jak ją wybiła retro skończy się na tym jak others zabierają Alex i Danielle zostaje sama na tajemniczej wyspie. A tak w ogóle to nie wiem czy w tym odcinku będą retro Danielle na innym forum czytałem ze 6 odcinek będzie o Jacku i będzie nosić tytuł ''Judas kiss''.

// choynka

Lesiu 
Dumny user forum :)

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2006-09-05, 17:51   

Jack13 napisał/a:
AHA

Mogłoby tak być ale nie zapominaj ,że jescze Michael i Walt odpłyneli łUdką być może też będą próbowali ich uwolnić.Ale myśle tak samo jak PH3N-x, że Danniele uwoli ich. A Hugo Sayid Jin i EKo pomogą jej w tym.

Już wiele osób cię zrypało a ty nadal mnie zaskakujesz. Twoja składnia zdania jest na poziomie przedszkolaka. A jeszcze w tym poście ŁUDKA to w ogóle jest tragedia. Chłopie zmień se profil bo nie masz 16 lat albo jesteś taki opóźniony. Ja ci daje maksimum 10 lat heh :roll:

Jack13 

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2006-09-06, 06:14   

Ten odcinek będzie o Jacku a nie o Danielle.

Nie pisz dużymi literami !!!
// choynka

sarhabi 

Wysłany: 2006-09-15, 20:03   

Kie napisał/a:
Z lekcji francuskiego pamiętam że desole(jak wy robicie francuskie akcenty na polskiek klawiaturze?) znaczy hmm... no cos w rodzaju zmartwiony(Je suis desole - Jestem (czymś) zmartwiony). No ale pewnie jest więcej tłumaczeń których ja nie znam(ucze się francuskiego od 2 lat więc znam go dosyć słaba :mrgreen: )

je suis desolee, znaczy bardziej 'jest mi przykro' :)

choynka 

Wysłany: 2006-10-03, 15:56   

Mała zmiana, szósty odcinek ma być o Kate

Olusia92 

Wysłany: 2006-10-19, 12:54   

To kogo w końcu mają być te retro bo trochę nie łapę??? :!: Jesli o Francuzce to myslę, że to będzie bardzo ciekawy odcinek, :mrgreen: który sporo może nam wyjaśnić i równocześnie dołożyć kolejne pytania. :razz: Nie mogę się już doczekać. :lol: :grin:

choynka 

Wysłany: 2006-10-19, 13:37   

Olusia92 napisał/a:
To kogo w końcu mają być te retro bo trochę nie łapę??? :!: Jesli o Francuzce to myslę, że to będzie bardzo ciekawy odcinek, :mrgreen: który sporo może nam wyjaśnić i równocześnie dołożyć kolejne pytania. :razz: Nie mogę się już doczekać. :lol: :grin:

Olusia92, tak jak napisałam odcinek będzie o Kate. Poprzednie informacje na temat odcinka były podane na podstawie pierwszych spoilerów, natomiast teraz zostały podane oficjalne informacje. Nastąpiła zmiana w tytule odcinka :)

bong 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2006-10-19, 22:21   

sądząc po tytule i po spojlerach jakie krążą w sieci to można przypuszczać ze "I do" odnosi się do jej ślubu :mrgreen: jak gdzieś czytałem jej byłym mężem miał być jakiś others :mrgreen: może być ciekawie<lol>

Love Sawyer 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2006-10-24, 17:09   

Info z http://chaotic.blox.pl/20...ListaKomentarzy

- Oficjalny opis 3x06 odcinka "I Do": Jack podejmuje decyzję odnośnie oferty Bena. Kate czuje się bezradna, gdy Pickett chce wypełnić swoje groźby zabicia Sawyera. Locke odkrywa ukrytą wiadomość, która może pomóc odkryć tajemnice wyspy.

Gościnne występy w tym odcinku: Kiele Sanchez jako Nikki, Rodrigo Santoro jako Paulo, M.C. Gainey jako Mr. Friendly, Tania Raymonde jako Alex, Michael Bowen jako Pickett, Nathan Fillion jako Kevin, Eden-Lee Murray jako Suzanne, Mark Stitham jako ksiądz i Frederic Lane jako szeryf.

bong 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2006-10-24, 18:08   

a ja przczytalem na takiej angielskiej stronce duzy spojler do 6 odcinka...powiem tak jeżeli to się potwierdzi to sie wkurze...Kate ma zginąć!! w obronie Sawyera

Love Sawyer 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2006-10-24, 18:32   

bong napisał/a:
Kate ma zginąć!! w obronie Sawyera

Co ??!! Podaj mi proszę link do tego spoilera ..

bong 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2006-10-24, 19:01   

no dobra zdradze moja stronke zspojlerami:) oto ona: http://themisfitishere.blogspot.com/

a tak apropo mogles nie pisac tak bo może komuś sie to niespodobać...

or4x1d 

Wysłany: 2006-10-26, 08:30   

Jeśli Kate zginie to się bardzo pogniewam na scenarzystów :[ Coś za dużo naprawdę fajnych osób uśmiercają...

viloran 
Paranoid Android

Wysłany: 2006-10-26, 18:23   

Na lostpedia.com czytałem: "it has been confirmed that one of the secondary character dies" czyli jakaś postać drugoplanowa, nie Kate :)

bong 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2006-10-26, 18:34   

mam nadzieje że Kate nie zginie...bo troche kijowo by to wygladalo...a kate to przecieŻ wazna postac i gdyby miała zginąć to było by niekorzystnie;/

// choynka

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi