Na podstawie zwiastunów jestem wręcz przekonana, że - jak to pisał/a viloran - 6 odcinek skończy się na tym, że ktoś do kogoś strzeli, nikt nie będzie wiedział do kogo, albo też czy dana osoba przeżyła... Ale jeśli będą dłużej maltretować Sawyera to to może stać się monotonne, albo dostaję prądem, albo mu scenę z Pulp Fiction robią...
Zdaje się, że Bena jednak położą na stół operacyjny (jeśli dobrze widziałam w promo), jak myślicie?
Ze spojlerów rzeczywiście widać jak Ben kładzie sie do operacji, za szyba Tom i jeszcze paru Othersów i chyba Juliet asystuje Jackowi... Rzecz dzieje sie prawdopodobnie w sali gdzie zmarła na stole operacyjnym żona Danniego...
Zdaje się że warunkiem Jacka na wykonanie operacji jest wypuszczenie go a może nawet jego opuszczenie wyspy...... to by było nawet ciekawe pod warunkiem że Jack zorganizował by wyprawe ratowniczą a nie tak jak Michael całkowite zniknięcie... Co powiecie na współprace Penelope z Jackiem???
Co do śmierci Jamesa lub Kate jest to bardzo prawdopodobne, ewentualnie jakieś postrzelenie o którym dowiemy sie pewnie w lutym... takie przetrzymywanie widza w niepewności...
Na http://lost-media.com/index.php zamieszczono artykuł, który zaczyna sie tak: "On a remote Hawaiian beachscape where turquoise waves slither up on tan sands, Josh Holloway (Sawyer), Evangeline Lilly (Kate), and several others (including Others) are filming a whopper of a scene for a February episode of Lost. "
Czyli "Na odległej hawajskiej plaży gdzie turkusowa woda obmywa jasnobrązowy piasek na plaży Josh Holloway (Sawyer), Evangeline Lilly (Kate) i kilka innych osób (rownież Others) filmują sporą nieamowitą scenę odcinka który zostanie wyemitowany w lutym."
Wynika z tego jasno że w środę zarówno Kate jak i Sawyer pozostaną przy życiu. To chyba dobra wiadomość.
_________________ 'How 'bout you put your mango's where your mouth is?''
movie_luvver from lost-media.com thanks for your awesome siggy
Hej mam prośbę, mółby ktos przetłumaczyć text, który mówią w trailerze Jack/Kate/juliet??? Jest na chaotic, chodzi mi oto ten trailwer, jak Juliet przyprowadza Kate do Jacka...Z góry dzięks
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum