Może chodzi o to, że kogos kogo sie nie spodziemay postrzeli Juliet
Umiesz trochę angielskiego? Przecież pisze, że Juliet wpompuje (po polsku zapewne brzmi to "wpakuje") dwie kule w kogoś szokującego. Jak inaczej można to przetłumaczyć??
_________________ ...when The Good meets The Evil,
apocalypse starts...
Stopien uzależnienia: Fan
Wiek: 98 Dołączyła: 11 Lis 2006 Posty: 19 Skąd: Dead city
Wysłany: 2006-11-13, 16:51
MG, ciekawe w kogo?(Macie jakieś pomysły? kto może być szokującym? ja nie potrafię określić kto w Loście jest szokujący...może Alex?)... od samego początku Jul mi się nie podobała wredna, morderczyni(haha) inteligentna wypowiedz...
_________________ "Jest wesoło dopóki nic się nikomu nie stanie, potem jest .... prześmiesznie"
Hmm, może w tego gościa z opaską? Może w Pickitt'a (np. w obronie Sawyer'a)? Może w któregoś z rozbitków którzy wyruszą na ratunek? Nie mam innych pomysłów...
apocalypse starts...
Zwykle nie oglądam spoilerów, ale nie mogłem się powstrzymać i oglądnąłem
A więc tak - po tym co zobaczyłem i usłyszałem wydaje mi się, że Juliet jednak strzeliła do Pickett'a. Zdziwiło mnie też to, co powiedział Desmond do Charliego - "Nie masz pojęcia co się ze mną stało. I nie chcesz wiedzieć...". Może Desmond w tej przyszłości ujrzał coś przerażającego?
apocalypse starts...
Ja tam zawsze oglądałem spoilery ale ostatnio mając na względzie nudnawy mini sezon 3 przestałem... No ale jak mam czekać do lutego jakaś tam ciekawość u mnie zaświeciła i poztanowiłem że obejrze.
Widać (lub słychać) że pada tam dużo strzałów, Kate i Sawyer jednak postanawiając uciec i chyba ktos ich goni skoro oglądający sie James strzela w busha....
MG napisał/a:
wydaje mi się, że Juliet jednak strzeliła do Pickett'a
Nie rozumiem tego wątku... jak to Juliet strzela? Nie widziałem żeby miała w ręku broń a poza tym, siedzi cały czas z Jackiem w sali operacyjnej. Co do szarpaniny Desa i Charliego to rzeczywiście dziwne... ciekawe co tam sie musiało stać... Może rozwiną ten dziwny dar Desmonda?
Ostatnio zmieniony przez korzen 2006-11-13, 19:28, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 98 Dołączyła: 11 Lis 2006 Posty: 19 Skąd: Dead city
Wysłany: 2006-11-13, 18:37
Wniosek z tego takie ze reżyserzy nic nam nie wyjaśnia tylko dodadzą nowych (mam nadziej ze ciekawych ) wątków, żeby się tylko w tym nie pogubili. Jak ja lubię jak Jack się wkurza, ogólnie uwielbiam jak się kłócą w tym filmie, to takie dramatyczne.....(haha)
_________________ "Jest wesoło dopóki nic się nikomu nie stanie, potem jest .... prześmiesznie"
[quote="korzen"]Jak tam zawsze oglądałem spoilery ale ostatnio mając na względzie nudnawy mini sezon 3 przestałem... No ale jak mam czekać do lutego jakaś tam ciekawość u mnie zaświeciła i poztanowiłem że obejrze.
Widać (lub słychać) że pada tam dużo strzałów, Kate i Sawyer jednak postanawiając uciec i chyba ktos ich goni skoro oglądający sie James strzela w busha....
MG napisał/a:
wydaje mi się, że Juliet jednak strzeliła do Pickett'a
Nie rozumiem tego wątku... jak to Juliet strzela? Nie widziałem żeby miała w ręku broń a poza ty, siedzi cały czas z Jackiem w sali operacyjnej. Co do szarpaniny Desa i Charliego to rzeczywiście dziwne... ciekawe co tam sie musiało stać... Może rozwiną ten dziwny dar Desmonda?[/quote="korzen"]
Chodzi o to, że wczesnie podał któś,iż juliet w kogos strzeli w tym odcinku...Myślę ,że to może być Sawyer albo kate. nie musze miec racji, ale cos mi sie tak wydaje
wiecie dzś wlazłem na torrentz.com i tam znalazłem plik o nazwie "LOST 3x07", dziwne no nie? Tym bardziej, ze plik ma 350MB, tak jak reszta odc. które ściągam. Jest narazie 15%....
wiecie dzś wlazłem na torrentz.com i tam znalazłem plik o nazwie "LOST 3x07", dziwne no nie? Tym bardziej, ze plik ma 350MB, tak jak reszta odc. które ściągam. Jest narazie 15%....
Heh, przykro mi to mówić, ale jesteś bardzo naiwny...
Odcinek 7x03 będzie wyemitowany dopiero 7.02.2007r.
To co ściągasz to zapewne któryś z odcinków I, II lub III (oprócz 7) serii.
Poza tym nie tylko odcinki LOSTA zajmują 350 MB...
apocalypse starts...
Wysłany: 2006-11-18, 19:19
shadow napisał/a:
Też mi się nie chce wierzyć, że to jest siódmy odcinek.No ale jakbym zobaczył też taki plik z taką nazwą to zapewne też bym ściągał.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum