Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-08-28, 19:33
Skoro będą retrospekcje Eko, to zapewne coś znajdą ( Locke, Eko, Desmond ). Jak dla mnie to troche późno, skoro jak się można spodziewać po końcówce II sezonu gdzieś razem poleźli. Chyba, że w odcinku z flashbackami Desmonda coś odkryją, który ma być wcześniej.
Przecież według najnowszych informacji bunkier został całkowicie zniszczony. Może oni znajdują się wewnątrz tego pokoju z komputerem, bo pewnie przed wybuchem drzwi pancerne zrobiły Lockdown.
_________________ ...when The Good meets The Evil,
apocalypse starts...
Jak ma być o Eko to może dowiemy się coś o jego żonie. Nie wiem czy on miał żonę bo ostatnio oglądałem maraton Lost 2 na AXN i bylo 12 odcinkow na raz wiec moglem cos pomieszac. Pamiętam ze Eko z kimś rozmawiał i bytał go o żonę a sam powiedział, że MIAŁ.
Jak ma być o Eko to może dowiemy się coś o jego żonie. Nie wiem czy on miał żonę bo ostatnio oglądałem maraton Lost 2 na AXN i bylo 12 odcinkow na raz wiec moglem cos pomieszac. Pamiętam ze Eko z kimś rozmawiał i bytał go o żonę a sam powiedział, że MIAŁ.
Mr. Eko, był i jest księdzem. Ksiądz to nie pastor...nie może mieć żony. Uprzedzając Twoją kolejną wypowiedź "Ale mógł mieć przed tym, zanim został księdzem" to z tego co sobie przypominam to w jego retro nie widziałem, żeby miał żonę, a księdzem stał się na pewno zaraz po tym jak jego brat odleciał w samolocie z marihuaną.
_________________ -L--lubie
-O--oglądać
-S--serial
-T--ten
by Matashow ®
Z tego odcinka z retrospekcjami Eko zapamiętałem, że był hersztem bandy przemycającej narkotyki i raczej nie miał żony, jak już coś to raczej "dziewczynę"... a potem stał się księdzem by ratować skórę... Ciekawe o czym teraz powiedzą... moze o tym jak Eko trafił do Australii??
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-08-29, 18:16
Matashow napisał/a:
Mr. Eko, był i jest księdzem. Ksiądz to nie pastor...nie może mieć żony.
Lesiu ma rację, w odcinku gdzie wyruszył z Jinem szukać Michaela, powiedział mu, że miał żone. Powiedział, albo zasugerował, nie pamiętam już dokładnie Wydaje mi się, że wspomniał też coś o tym, że żona nie żyje... Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę?
Lesiu też mi się kojarzy, że w jakiejś rozmowie ktoś mówił, że miał żonę I to chyba faktycznie był Eko. Ale niewykluczone, że i ja coś pomieszałem. Natomiast jeśli chodzi o to, ze jest księdzem to nie zapominajmy, że on nie jest takim wyświęconym księdzem.
Natomiast jeśli chodzi o to, ze jest księdzem to nie zapominajmy, że on nie jest takim wyświęconym księdzem.
Nie wiadomo. Może tego nie widzieliśmy. Po tym jak odleciał jego brat, na pewno nie pozostał w przebraniu, tylko wziął święcenia po jakimś czasie. Widać, że się zmienił, no i gdyby nie był księdzem tylko dalej zwykłym bandytą, to raczej nie znałby fragmentów biblii (wypisane na kiju) itd. Tak mi się zdaje.
A co do żony...hmmm gdyby ktoś znalazł ten odcinek i podał moment...byłbym wdzięczny.
-O--oglądać
-S--serial
-T--ten
by Matashow ®
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-08-29, 19:00
Matashow napisał/a:
A co do żony...hmmm gdyby ktoś znalazł ten odcinek i podał moment...byłbym wdzięczny.
Chodzi o docinek 2x05 ... And Found, jak Michael ucieka od rozbitków z tylnej części samolotu w poszukiwaniu Walta, a Eko idzie z Jinem go szukać. Nie pamiętam już tak dokładnie, ale chyba chwilę później chowają się w krzakach przed othersami. Eko pyta Jina czy leciała z nim żona, a Jin wskazuje na niego palcem ( w sensie czy on ma żonę) i Eko odpowiada coś w stylu "już nie", czy jakoś tak ...
No rzeczywiście w 2x05 (minuta ok 22) jest scena że Eko pyta Jina o żone :
Eko- Are you married??
Jin- Yes, You??
Eko- Was...
no i tyle jeśli chodzi o zwierzenia w tym odcinku... ale przecież wtedy nikt nie wie że Eko jest księdzem więc może chodzi mu o celibat i jego poświecenie się wierze??
Faktycznie, ale dziwi mnie to, że Jin zrozumiał Eko. Przecież nie rozmawiali po koreańsku... Chyba, że Jin się domyślił, bo głupi nie jest. (chyba)
Ta, tyle, że jak sobie coś przypominam tą scene, to nie wiem czy tam Eko nie pokazał na palec ... żeby Jin pomyślał o obrączce. Poza tym zawsze jakoś trzeba nadciągnąć tą nieudolność Jina, no bo jeśli by tak reżyserowie nie zrobili, to nagle musiała by się pojawić Sun z nikąd i przetłumaczyć Jinowi
-O--oglądać
-S--serial
-T--ten
by Matashow ®
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum