Wedlog mnie to Michael jest tak zdesperowany, ze napewno znajdzie Walta. Wiadome ze inni nie oddali by go, wiec jezeli autorzy filmu, nie beda mieli co krecic dalej albo beda potrzebowali to nagle do obozu rozbitkow wpadnie michael z waltem...
Jest zdesperowany i nie spocznie dopóki go nie znajdzie, ale nawet jak wie gdzie on jest to przecież Walt nie będzie sam, a co on zdziała przeciwko paru Innym
Jest też możliwość że Walta nie pilnują cały czas bo Michael dostal na kompie wiadomosc ze jest sam ale inni niedlugo wroca...Ale nie wiemy czy to rzeczywiscie Walt gadal z Michaelem. A Jeśli to był Walt to Michael musi znalezc sposob zeby ich znalezc (jesli Walt nie powiedzial gdzie sa) i zeby przechytrzyc innych
Mogliby pokazac co sie dzieje z Michaelem, za dlugo go nie ma... mysle ze Michael sam nie znajdzie Walta, Inni sa za sprytni i mu na to nie pozwola, chyba ze Walt wkroczy do akcji
_________________ Born to run, Born to be lost
"There's no girl like me'
Ja nie wiem skad ta pewnosc ze ta dziewczyna co Claire pomogła to Alex juz to pisalem gdzies ale napisze jeszcze tu ta dziewczyna wyglada na ok. 20 a Alex ma 16
Jest taki ciekawy site zwany www.spoilerfix.com/lost.php . Na nim to dowiedziałem się paru ciekawych rzeczy - np. że Michael wpadnie do nas jeszcze w tym sezonie, a, UWAGA UWAGA, na planie kiedy serialowy Walt spytał producentów co z nim będzie, oni odpowiedzieli: "Zaczekaj do 3 sezonu...".
Inne ciekawostko-plotki znajdziecie na podanej stronie. Są tam naprawdę godne uwagi txty!
Nie wiem dlaczego ciągle mi sie zdaje, że Michael już nie żyje i jego zwłoki znajdą w jakimś bunkrze. Nie chcę żeby on zginął bo jest dobrą postacią, ale tak mi sie głupio zdaje
wedlug mnie dobrze ze Michael nie ma jak na razie bo on tam wadzil ... a Wlat'a to tym bardziej dobrze ze go nie ma... Michael nie znajdzie Walta do konca tego sezonu
_________________ NBA ----------- I love this game
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum