Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-04-25, 14:23
Jack czy Locke ? Bo mi sie wydaje że prędzej ten drugi.
_________________ Under the bridge downtown Is where I drew some blood
Under the bridge downtown I could not get enough
Under the bridge downtown Forgot about my love
Under the bridge downtown I gave my life away
Lock juz w ostatnim odcinku nie chciał przyciska BUTTON'a z tego wzgledu ze Henry ostatnio chciał mu wmówić ze nie przycinął przycisku i że niby nic się nie stalo.Ze zegar sam sie zresetowal.Lock chciał sprawdzić czy tak w rzeczywistości ale Jack mu kazal wcisnąć przycisk. Zreszta pewnie pamietacie tą sytuacje.
Tak wiec wydaje mi się ze to Jack bedzie musial podjąć decyzje o dalszym wciskaniu przycisku.Zreszta idioci z nich ze wogole zaczeli wciskać go [moja uwaga...]
[ Dodano: 2006-04-25, 14:39 ]
Widzę że zaczynamy odbiegac od tematy.
Moje zdanie na temat uwolnienia Walta.
Jestem pewna[no prawie] że on JUZ nigdy nie wroci do ojca. The Others potrzebują go i koniec.Zostanie u nich. Chyba że Lost'owicze znajdą jakiś słaby punkt The Others'ów ale to pewnie dopiero na koniec wszystkich serii bedzię wiec poczekam troszke...
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wiek: 20 Dołączyła: 06 Lut 2006 Posty: 17 Skąd: The Island
Wysłany: 2006-04-25, 14:46
trochę mi szkoda chłopaka, ale opcja że nigdy nie wróci wydaje się być całkiem na miejscu... jeżeli jednak walt zginie/zostanie z innymi to znaczy że michael prędzej czy później dołączy do grona ofiar katastrofy (i wyspy...)
_________________ love as thou wilt
and i will love as i must
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Mnie się nie wydaje ze by było tak jak bong mówi. Już bylo o tym mowione tutaj i ktoś to obalil mowiąc że jeśli by chciał z nimi zostać to by nie rozmawial z Michael'em przez komputer, bo i po co. To Walt jest potrzebny Innym.Sęk w tym po co?? Wiemy że ma jakieś zdolności paranomalne.Może Inni chcą go zbadać,i przeprowadzać na nim jakiejs eksperymenty, bo i po co bbunkier medyczny....fakt ze opuszczony ALE!
Ja mysle ze z tym Waltem bedzie ciezka srawa i wezmą go tylko szturmem jesli w ogole wezmą. Henry jest pewny ze nie oddadza Walta hmm ciekawe ciekawe co to będzie
Teksty Walta to czytane wspak - 'Nie wciskac przycisku'
Ciekawe o co z tym chodzi, przeciez Shannon nie widziala chyba prawdziwego Walta tylko jakies nie wiem, jego 'przeslanei sie na odleglosc'? I dlaczego on pokazal sie zanim Ana Lucia ja zastrzelila, jakby za nim nie pobiegla nie natknelaby sie na nia ..
Walt ma dziwne zdolnosci, chcieli zwykle dziecko Claire to jego tym bardziej nie oddadza. Wyjasnienie pewnie bedzie w 20 odcinku ;]
_________________ Born to run, Born to be lost
"There's no girl like me'
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-05-01, 09:56
Melanie napisał/a:
Walt ma dziwne zdolnosci
A pamietacie to jak w pierwszym sezonie, Walt czytał książkę o jakichś ptakach, i po chwili coś uderzyło w sciane obok okna, poszli zobaczyc co to, a to lezal wlasnie martwy ptak, o ktorym czytal mały Walt?
albo przy uczeniu się rzucania nożem- był jakiś tekst o wyobrażaniu sobie,że nóż trafia w drzewo (czy coś takiego).
No i oczywiście MISIE POLARNE(czyli to co tygrysy i ja lubią najbardziej)
_________________ "Aby nie oszaleć,nieraz musimy udawać szaleńców"
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum