Przepraszam ale nigdy wczesniej nie widzialam tego filmiku, ani o nim słowem nie slyszlama, a troszke po necie buszuje w zwiazku z tym serialem. Skad on sie wzial?? Nic nigdy nie bylo mowione w serialu, a jesli ma sie w nim pojawić to skad sie wzial w internecie?? nie wydaje mi sie zbyt wiarygodny [tym bardziej ze ledwo rozumiem:/]. Mogłby mi ktoś to wyjaśnić skad on się wogole wziął?? Lub przekonac mnie o tym ze on jest wiarygodny, a nie spreparowny...
Chyba jednak ma bo to w końcu "film instruktażowy Dharmy" tyle że spreparowany przez jakiegos fana a nie przez twórców serialu (prawdopodobnie )
P.S. otworzylem w końcu Firefoxem
No ok, może to być fałszywy film, ale nie możemy wykluczyć, że jest prawdziwy. Jak wiemy istnieje wiele ludzi, którzy zajmują się, że tak powiem "obrabianiem komputerów" . Mógł jeden się trafić co lubi LOST i się wkradł na serwer ABC i mi filmik zawinął . W sumie jest on bardzo wiarygodny, bo komu by sięchciało robić takie filmy, jeszcze rekwizyty.
P.S. Może ktoś przetłumaczyc co dokładnie ona mówi i czym się ta stracja zajmuje, byłbym bardzo wdzięczny ^^
Jeeeeeeju co tu się dzieje...... tragedia.
Czy mod/admin nie mógłby zamknąć tego tematu??
(BTW-jeśli ten post to spam to skasujcie go, ale błagam zamknijcie ten temat)
XavierSS zamknięty
_________________ "Aby nie oszaleć,nieraz musimy udawać szaleńców"
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum