Wszystkie tajemnice napewną się wyjaśnią, ale największy dylemat jaki przyszodzi do głowy to czy wydostaną się z wyspy czy nie?! Ja się im przyjżymy to widać, że tym ludziom dobrze na wyspie i wcale nie chce im się z tamtąd wynosić.
chlopie nie wiesz co mowisz...nigdy nie byles w takiej sytuacji...jesli nie umiesz sobie z czyms poradzic nie nadajesz sie !
Jeszcze do tego sam...
Jak było by więcej ludzi to spoko, ale samemu na takiej wyspie jeszcze jak to było w 1 sezonie z tym rykiem i łamaniem drzew to byś raczej wymiękł i popłynoł w pław, gwarantuje Ci to
Moim zdaniem to oni zostana na tej wyspie i pewnie odnajda wszystkie 6 bunkrow i tych ''INNYCH'' tylko 3 rzeczy ciagle mnie trapie
1.Co to jest za potwor w tej dzungli
2.czy oni pozostana rzeczywiscie na tej wyspie czy uratuja sie
3.kim sa ci inni
hhe jak ktos wie to pisac
ten potwór na wyspie to niedźwiedź polarny a ci inni to japońscy naukowcy którzy robią eksperymenty na dobrych ludziach dlatego wzieli kate tą w ciąży a niechcieli charliego i potem ta francuzna będzie chciała oddać dla nich to dziecko dlatego je porwie zeby ich wszystkich uratować.
ten potwór na wyspie to niedźwiedź polarny a ci inni to japońscy naukowcy którzy robią eksperymenty na dobrych ludziach dlatego wzieli kate tą w ciąży a niechcieli charliego i potem ta francuzna będzie chciała oddać dla nich to dziecko dlatego je porwie zeby ich wszystkich uratować.
1.) eee?? Niedźwiedź nie jest tym "czymś"
2.) Kate nie była w ciąży tylko Claire
3.) Nie porwie dziecka po to aby uratować wszystkich tylko po to aby odzyskać swoje dziecko (Aleksa)
Nie wiem czy to co napisałaś było dla jaj, ale ja miałem polewke
Napisałam to dlatego że przeczytałam to na tym forum widać inni sami niewiedzą co piszą bo nie ja to wymyśliłam tylko tak wyczytałam na tym forum ale jak znasz odpowiedź na te pytania to napisz z chęcią się dowiem:):):)
jest na tym forum dużo osób które dopiero kończą pierwszy sezon oglądać i niewiedzą co będzie dalej więc wymyślają. A niewiem kto to napisał bo czytałam to na tym forum pare dni temu i niechce mi sie szukać kto to napisał.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum