Nie wiem czy wogóle można porównywac i oceniać I i II serię. I seria jest ciakawa, bo to początek całej opowieści, zapoznajemy się z serialem i pojawiają się pytania itp. II seria z kolei to rozwinięcie I serii, nowe wątki, odpowiedzi na niektóre pytania i nowe pytania itp.
Oba sezony są na swój sposób wypasione i moim zdaniem nie można powiedzieć, że ten jest lepszy od tego lub na odwrót. NARF!
Sami popatrzcie Musi być sezon 3 Ponieważ jeszcze wiele jest do rozwiązania,Strasznie dużo Co z innymi,liczbami itp Myślę że 3 sezon będzie jeszce większym HIT'em niż II sezon.Może i dlatego będą dostawać więcej kasy
Z Zagubionymi jeśli będzie 3. sezon będzie tak jak z większością filmów, że będą coraz gorsze. To jest moje zdanie ale życze wszystkim i sobie z całego serca, żebym się pomylił.
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-03-16, 23:06
Na tym forum ktuś pisał, że zaplanowali na 5-6 sezonów. Tak więc jeszcze będzie chyba co oglądać.
Jednakowoż to pewnie oglądalność będzie miała największe znaczenie....(kasa, kasa, kasa... ).
Znając zaskakujące zwroty akcji "Lost" sądzę, że to będzie tak :
"Inni" porwią / zaatakują grupe rozbitków. Wszyscy będą przerażeni, natomiast Jin podejdzie do nich, przywita się. Reszta będzie zdziwiona i zapyta się "Ty nalezysz do nich?", a Jin odpowie po angielsku "Yes!" ironicznie się uśmiechając.
A tak na poważnie to obiło mi się o uszy iż na 90% będzie sezon 3, jednak życze sobie i kazdemu z Was, aby dalej nas zadziwiał, a nie był robiony tylko dla kasy. Sadze ze jezeli dalej tak pojdzie to chytrosc rezysera moze zwyciezyc, serial stanie sie liniowy, nudny i z tak niepowtarzalnego serialu - najlepszego w dziejach wszechswiata stanie się jakies badziewie. ((( Jezeli ma juz powstawac sezon 3 to powinien on byc dosc krotkim i ostatnim sezonem. To zagwarantuje, ze kazdy kto obejrzal ten serial niezapomni go do konca zycia.
Uff
ja jestem na 100% pewny ze bedzie sezon 3 ja wiem o tym gdzieś czytalem że już kręcą i aktorzy będą dostawać o 2 razy większe stwki niż w lost 2 oczywiście za 1 odcinke
Wysłany: 2006-03-18, 15:18
Hehehe, ten motyw z Jinem nawet fajny Wiecie może czy reżyser ma już napisany scenariusz na nastepny/e sezony/odcinki ? Bo ja gdzieś czytałem ze z mniejwiecej z odcinka na odcinek jest pisany( juz ze jest gotowy, a nie prototypy jakies) i że aktorzy dostają scenariusz na dzien przed kreceniem nowego odcinka. ? Troche to dziwne ? Moze slyszalem jakies fałszywe rzeczy ?
_________________ Under the bridge downtown Is where I drew some blood
Under the bridge downtown I could not get enough
Under the bridge downtown Forgot about my love
Under the bridge downtown I gave my life away
Hmm, moja mama ostatnio kupila program telewizyjny i tam bylo napisane "Po wielkich sukcesach 2 sezonu lost rezyser mysli nad nakreceniem kolejnego 3 sezonu..."Wiec, jeszcze nie jest to pewne.
_________________ -L--lubie
-O--oglądać
-S--serial
-T--ten
by Matashow ®
Hmm, moja mama ostatnio kupila program telewizyjny i tam bylo napisane "Po wielkich sukcesach 2 sezonu lost rezyser mysli nad nakreceniem kolejnego 3 sezonu..."Wiec, jeszcze nie jest to pewne.
Gazety zwykle piszą z opóźnieniem także decyzja co do 3. sezonu jest już pewnie podjęta...
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wiek: 16 Dołączył: 11 Sty 2006 Posty: 185 Skąd: oni maja prąd ?
Wysłany: 2006-03-19, 08:31
Cytat:
Pierwszy odcinek drugiej serii w samym USA oglądały aż 23 miliony widzów. Jak dotąd nie podano żadnych szczegółów odnośnie terminu emisji trzeciej serii serialu.
dodaj komentarz
przekleta liczba
a co do 2 sezonów myśle że bedzie 15 odcinków 3 sezonu i to ze 5-7 odcinków to będzie wlaka z innymi
Wysłany: 2006-03-19, 10:48
Hę ? Jak to 20 odcinkow ? skoro 16 jeszcze premiery nie miał ?
Wysłany: 2006-03-19, 12:31
Możliwe, ale skoro 20byloby nakreconych to powinnismy znac nazwe 20 odcinka, i czyje retrospekcje, a z tego co pamietam to nie znamy
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum