Można już podać pierwsze spoilery i informacje castingowe, podane przez twórców serialu (oto te najciekawsze):
- Carlton Cuse (producent): - Trzeci sezon jest przede wszystkim o Innych. Jest wiele tajemnic, które będą kontynuowane w przyszłym roku. Zobaczymy więcej Alex.
- 3 sezon skupi się bardziej na wątku miłosnym. "Oni są na tej wyspie 60 kilka dni, oczywiście stali się sobie bliżsi"
- Producenci serialu szukają 2 nowych aktorek, które mają dołączyć do obsady serialu.
- Harold Perrineau (Michael) nie będzie występował stale w serialu, może pojawiać się gościnnie (tak jak Walt w 2 sezonie).
- Michael Emerson (Henry Gale) za to dołącza na stałe do serialu.
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-05-26, 16:51
im więcej czytam o tym sezonie tym bardziej nie mogę się doczekać jeśli będzie tak jak piszesz to będą naprawdę fajne odcinki! jak znajdę jakieś spoilery to napiszę
Eh teraz się wkurzyłem. Oby ten wątek miłosny okazał się nie prawdziwy.
Jak ktoś chce oglądać takie badziewia to niech przyjedzie do mojej mamy i poogląda sobie z nią M jak miłość, a Lost niech koncetruje się na przygodzie rozbitków.
_________________ -L--lubie
-O--oglądać
-S--serial
-T--ten
by Matashow ®
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-05-26, 18:55
Szczerze powiedziawszy to wątki miłosne, akurat w Lost najmniej nie interesują. Wystarczy, że trójkąt Jack-Kate-Sawyer mnie wymęczył przez te dwa sezony. Mam nadzieję, że jednak będa one stanowiły tło a nie główną akcję.
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-05-26, 19:14
Eh, skoro ten sezon ma być o innych to zapewne nie będzie to ostatni, a szkoda, bo co prawda serial miażdży, ale nie chce aby był jakoś na siłę przedłużany. Gdzieś czytałem, że już nie będzie tak dużo retrospekcji rozbitków, a pojawią się retrospekcje nowych postaci. Czyżby mieli zamiar pokazywać retrospekcje Othersów ? Ja bym chciał zobaczyc tych ludzi co w perle obserwowali naszych lostowiczów.
przepraszam za taki pesymistyczny post wszystkich fanow serialu, ale wydaje mi sie ze 3 sezon beda wygladal tak:
-podaczas pierwszych czesci nie dowiemy sie niczego o naszych glownych bohaterach i o innych. beda to nudne odcinki o reszcie rozbitkow, co najwyzej dowiemy sie co sie stalo w bunkrze.
-moze po 5 nudnych odcinkach dowiemy sie co sie dzieje z jackiem i innymi, ale nie sadze by pokazali jakies konkrety.
-po jakims fajnym odcinku z retrospekcjami tych co zabrali inni, znowu przyjdzie kolej na nudne czesci.
-final bedzie wygladal tak, ze podczas calej serii nie dowiemy niczego, a na koniec w ostatnich 2 odcinkach wyjasni sie okolo 50% zagadek.
Jak dla mnie, to nie zapowiada sie rewelacja, gdy przeczytalem ze bedzie rozbudowany watek milosny to juz zupelnie zrezygnowalem...
Wg mnie 3 sezon powinien być ostatnim- nie można przedłużać pewnych wątków nie tracąc na jakości- widać to szczególnie po porównaniu sezonu 1 i 2. Ja rozumiem ,że liczy się komercja , szmal itd ale ludzie....już teraz powoli zaczyna im brakować sensownego materiału na dobre odcinki(tak jak było w 1 sezonie). W pod koniec 3 sezonu powinniśmy już poznać wszystkie stacje, dowiedzieć się co nieco o Othersach , no i o tym nieszczęsnym trójkącie miłosnym( ).
BTW: Ja bardzo liczę,że Desmond, Locke, Eko przeżyli bo jeśli nie..........to nie chciałbym być w skórze reżysera we wrześniu....<joke>
_________________ "Aby nie oszaleć,nieraz musimy udawać szaleńców"
Zgadzam sie - 3 sezon powinien być ostatni. Co do wątku miłosnego nie mam nic przeciwko, ale tylko jako dodatek. Na pierwszym miejscu powinna byc postawiona akcja
Według mnie to będzie tak
W pierwszym odcinku sie dowiemy gdzie zabrali nasz trójkąt i co sie stało z Eko, Des i Locke'm.
W następnych będzie tak...: "inne 67 dni" czy coś w tym stylu i sie wszystko wyjaśni dlaczego porywali itp. ale na pewno wyjdzie pełno nowych zagadek np. okaże sie że ta mgła i to coś co chciało Lock'a porwać porywa też Innych i będą kolejne zagadki.
No i oczywiście w 2-3 odciku dojdzie wątek Walta i Mika którym skończy sie paliwo i będą dryfować po oceanie aż nagle.... wyłowi ich kuter rybacki a na burcie będzie napis "Japan"
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wiek: 20 Dołączyła: 25 Mar 2006 Posty: 341 Skąd: z Katowic
Wysłany: 2006-05-27, 20:18
Mata519 napisał/a:
Oby ten wątek miłosny okazał się nie prawdziwy.
No cóż, rozbitkowie sa tylko ludźmi a są na wyspie tyle dni, ze coś w końcu musi się wyjaśnić. Na pocieszenie dla mnie(która kibicuje parze Kate i Jack): Kate zanim założyli jej worek na głowę patrzyła na JAcka a nie Sawyera
Cieszę się, że pozamy Innych, byli tak wielką tajemnicą przez te dwa sezony, że chyba sobie na poznanie zasłużyliśmy. Najbardziej ciekawi mnie Alex no i Danielle, bo dawno jej nie było
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum