Strona Główna  SERWIS  Szukaj Profil  Nie masz wiadomości   Zaloguj  Rejestracja
FAQ  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Chat
Google

Informacje: Nowy na forum? Przywitaj się! [Tutaj]
Zegary:

Kontakt:
MG
Wyślij email
Fantasta
Wyślij email

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: MG
2007-02-11, 23:59
Pierwsze spoilery.
Autor Wiadomość
Mara$ 
Ĺősţ Ŕůĺëss

Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wysłany: 2006-05-26, 16:38   Pierwsze spoilery.

News od leflera.

Można już podać pierwsze spoilery i informacje castingowe, podane przez twórców serialu (oto te najciekawsze):

- Carlton Cuse (producent): - Trzeci sezon jest przede wszystkim o Innych. Jest wiele tajemnic, które będą kontynuowane w przyszłym roku. Zobaczymy więcej Alex.
- 3 sezon skupi się bardziej na wątku miłosnym. "Oni są na tej wyspie 60 kilka dni, oczywiście stali się sobie bliżsi"

- Producenci serialu szukają 2 nowych aktorek, które mają dołączyć do obsady serialu.
- Harold Perrineau (Michael) nie będzie występował stale w serialu, może pojawiać się gościnnie (tak jak Walt w 2 sezonie).
- Michael Emerson (Henry Gale) za to dołącza na stałe do serialu.

Shann 
Like this..

Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-05-26, 16:51   

im więcej czytam o tym sezonie tym bardziej nie mogę się doczekać :) jeśli będzie tak jak piszesz to będą naprawdę fajne odcinki! jak znajdę jakieś spoilery to napiszę

Matashow 
Lost rox

Wysłany: 2006-05-26, 18:50   

Eh teraz się wkurzyłem. Oby ten wątek miłosny okazał się nie prawdziwy.
Jak ktoś chce oglądać takie badziewia to niech przyjedzie do mojej mamy i poogląda sobie z nią M jak miłość, a Lost niech koncetruje się na przygodzie rozbitków.
-T--ten
by Matashow ®

choynka 

Wysłany: 2006-05-26, 18:55   

Szczerze powiedziawszy to wątki miłosne, akurat w Lost najmniej nie interesują. Wystarczy, że trójkąt Jack-Kate-Sawyer mnie wymęczył przez te dwa sezony. Mam nadzieję, że jednak będa one stanowiły tło a nie główną akcję.

PH3N-x 
...to próba wiary...

Wysłany: 2006-05-26, 19:14   

Eh, skoro ten sezon ma być o innych to zapewne nie będzie to ostatni, a szkoda, bo co prawda serial miażdży, ale nie chce aby był jakoś na siłę przedłużany. Gdzieś czytałem, że już nie będzie tak dużo retrospekcji rozbitków, a pojawią się retrospekcje nowych postaci. Czyżby mieli zamiar pokazywać retrospekcje Othersów ? Ja bym chciał zobaczyc tych ludzi co w perle obserwowali naszych lostowiczów.

Grimps 

Wysłany: 2006-05-26, 20:43   

przepraszam za taki pesymistyczny post wszystkich fanow serialu, ale wydaje mi sie ze 3 sezon beda wygladal tak:
-podaczas pierwszych czesci nie dowiemy sie niczego o naszych glownych bohaterach i o innych. beda to nudne odcinki o reszcie rozbitkow, co najwyzej dowiemy sie co sie stalo w bunkrze.
-moze po 5 nudnych odcinkach dowiemy sie co sie dzieje z jackiem i innymi, ale nie sadze by pokazali jakies konkrety.
-po jakims fajnym odcinku z retrospekcjami tych co zabrali inni, znowu przyjdzie kolej na nudne czesci.
-final bedzie wygladal tak, ze podczas calej serii nie dowiemy niczego, a na koniec w ostatnich 2 odcinkach wyjasni sie okolo 50% zagadek.

Jak dla mnie, to nie zapowiada sie rewelacja, gdy przeczytalem ze bedzie rozbudowany watek milosny to juz zupelnie zrezygnowalem...

Desmond_Dharma 
Wazzup Brother??

Wysłany: 2006-05-26, 21:48   

Wg mnie 3 sezon powinien być ostatnim- nie można przedłużać pewnych wątków nie tracąc na jakości- widać to szczególnie po porównaniu sezonu 1 i 2. Ja rozumiem ,że liczy się komercja , szmal itd ale ludzie....już teraz powoli zaczyna im brakować sensownego materiału na dobre odcinki(tak jak było w 1 sezonie). W pod koniec 3 sezonu powinniśmy już poznać wszystkie stacje, dowiedzieć się co nieco o Othersach , no i o tym nieszczęsnym trójkącie miłosnym( :roll: ).

BTW: Ja bardzo liczę,że Desmond, Locke, Eko przeżyli bo jeśli nie..........to nie chciałbym być w skórze reżysera we wrześniu....<joke> :wink:

Kacper 
...::LOST::...

Wysłany: 2006-05-26, 22:02   

Zgadzam sie - 3 sezon powinien być ostatni. Co do wątku miłosnego nie mam nic przeciwko, ale tylko jako dodatek. Na pierwszym miejscu powinna byc postawiona akcja :)

up1orek 
Uciekinier

Wysłany: 2006-05-27, 14:29   

Cytat:
Eh teraz się wkurzyłem. Oby ten wątek miłosny okazał się nie prawdziwy.

oby tylko :twisted:

i tak jak inni uważam, że 3 sezon powienien być ostatnim ^^

larson89 
Psalm 23

Wysłany: 2006-05-27, 14:55   

Według mnie to będzie tak
W pierwszym odcinku sie dowiemy gdzie zabrali nasz trójkąt i co sie stało z Eko, Des i Locke'm.
W następnych będzie tak...: "inne 67 dni" czy coś w tym stylu i sie wszystko wyjaśni dlaczego porywali itp. ale na pewno wyjdzie pełno nowych zagadek np. okaże sie że ta mgła i to coś co chciało Lock'a porwać porywa też Innych i będą kolejne zagadki.
No i oczywiście w 2-3 odciku dojdzie wątek Walta i Mika którym skończy sie paliwo i będą dryfować po oceanie aż nagle.... wyłowi ich kuter rybacki a na burcie będzie napis "Japan"

edit by choynka

Nina 
DH

Wysłany: 2006-05-27, 20:18   

Mata519 napisał/a:
Oby ten wątek miłosny okazał się nie prawdziwy.

No cóż, rozbitkowie sa tylko ludźmi a są na wyspie tyle dni, ze coś w końcu musi się wyjaśnić. Na pocieszenie dla mnie(która kibicuje parze Kate i Jack): Kate zanim założyli jej worek na głowę patrzyła na JAcka a nie Sawyera :P

Cieszę się, że pozamy Innych, byli tak wielką tajemnicą przez te dwa sezony, że chyba sobie na poznanie zasłużyliśmy. Najbardziej ciekawi mnie Alex no i Danielle, bo dawno jej nie było :)

scarlett

NvM 

Stopien uzależnienia: Widz
Wysłany: 2006-05-27, 20:57   

http://youtube.com/watch?...rch=lost%203x01

Prawda czy brednie?

Lesiu 
Dumny user forum :)

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2006-05-27, 21:03   

Brednie 100% przeciez Kate Jack isawyer sa u othersów a tam nie ma locke'a

PH3N-x 
...to próba wiary...

Wysłany: 2006-05-27, 21:04   

Na pewno by nie uśmiercili Kate, skoro ma być wątek miłosny.

Swan 

Wysłany: 2006-05-28, 00:25   

Nina napisał/a:

Na pocieszenie dla mnie(która kibicuje parze Kate i Jack): Kate zanim założyli jej worek na głowę patrzyła na JAcka a nie Sawyera :P

hehe zwróciłam uwagę na to samo :) I również mnie dziwnie ucieszyło :)
Dzień dobry wszystkim, doszła Wam nowa "zagubiona"
:)

Swan
(wcale nie z racji bunkru :) )

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi