Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-06-18, 15:46 Znalezisko Kate!
Jeżeli był ten temat to bardzo przepraszam, ale siedziałam pół dnia i naprawdę nie mogłam znaleźć. Chodzi mi o to co Kate znalazła w szafie gdy była ta cała akcja z dzieckiem. Co z Claire (czy z kimś tam) była w jakimś jakby szpitalu. Znalazła stroje i środki do charakteryzacji. Myślałam że w następnym odcinku coś o tym powiedzą, a tu cisza Więc jak myślicie? Czy to wszystko to jeden wielki eksperyment (może tylko jeden bohater jest poddany testowi a reszta gra), ale to chyba nie może być możliwe. Raczej nikt dla testu nie poświęci tylu ludzi (chyba że morderstwa są wyreżyserowane). Dlaczego nic nie mówią o tych znalezionych strojach!? Przecież to nie jest normalne. Klej i te inne rzeczy... NIE ŁAPIE SIE! Kurczę...można osiwieć przez ten serial Pozdrawiam i z góry dziękuję
edit by choynka
_________________ "Przegrana nie jest moim wrogiem - wrogiem jest lęk przed przegraną"
Stopien uzależnienia: Widz
Wysłany: 2006-06-18, 15:59
Kate zachowuje to dla siebie, ale w ostatnim odcinku 2. sezonu mowi do Toma (jednego z Innych), zeby odkleil brode, wiec jednak skojarzyla fakty, choc moze dopiero w tym momencie, a wczesniej po prostu nie.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum