Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-02-22, 13:28
Chaber, ale na tym włazie co do znalazł Lock'e pisało KWARANTANNA od wewnętrznej strony włazu.
No to po co komu napis od środka, powiedzmy, że jak biega sobie po wyspie (ucieka przed zarazkami ^^') i znalazł jakiś bunkier czy coś .. i jakby pisało na nim kwarantanna od zew. strony to chcialby sie schowac, czy cuś, a jak Ci pisze od wew. to skad moglby wiedziec?
Stopien uzależnienia: Uzależniony
Wiek: 17 Dołączyła: 17 Lut 2006 Posty: 15 Skąd: z świata Lostów
Wysłany: 2006-02-22, 21:24
Właśnie obejrzałam "One of Them", naprawde super odcinek, zrobiło mi się trochę żal Hurley'a, bo Swyer go tak przezywał od grubasów, ale dobrze mu powiedział, że jego chociaż lubią. Moim zdaniem Locke nie powienien wpisywać tych liczb, jak zobaczył te hieroglify, ciekawe co by się stłao... hmm... no takie jest moje zdanie:)
I po jaką cholere Dharma sie bawi w hierogliwy. ......
A po jaką cholere Dharma stworzyła to wszystko -> Pewnie w 15 odcinku 34 sezonu się dowiemy, bo wygląda na to że będzie się to ciągneło tak jak "miasteczko tween peaks" (czy jak sie to tam pisze)
No dobra Dharma sobie to założyła zeby badania robic ale jak narazie nic z Egiptem nie bylo a tu nagle hieroglify A serio ten drugi znaczek się nie dokręcił? Nie zwróciłem uwagi
P.S. mój zeszyt do matmy nie dosc ze hieroglify to jeszcze caly pobazgrany i jest w kilku tomach bo to byl wlasnie dobry zeszyt z tesco i sie rozlecial
Szkoda ze Locke wpisal te liczby, miejmy nadzieje ze jeszcze kiedys nie zdaza ich wpisac. Dharma cały czas uzywa jakis symboli wiec nie ma co sie dziwic ze pojawily sie hieroglify. Moze maja jakies znaczenie i nie bez powodu zostalo uzyte akurat starozytne pismo egipskie. Prawda jest tez ze drugi znak sie nie dokrecił... a szkoda:)
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum