Oraz nie wpiszą magicznych liczb i odliczanie dojdzie do zera
Nie jest wiadome, czy dojdzie do zera. W trailerze jest pokazane zero na czarnym tle, a jak wiemy, na czrnym tle są liczby minut, nie sekund.
W trailerach często pokazują rzeczy, które mogą się okazać zupełnie czym innym niż myśleliśmy.
a ja gdzieś czytałam ze Danielle 'złowi' tego faceta w dzungli i odda Sayidowi i on zamknie sie z nim nie żeby go torturoważ tylko żeby go sprawdzić czy nie jest jednym z Innych ( no chyba ze będzie go sprawdzał, torturując )
i Jack nie pozwoli przecież Losckowi wstukać kodu i wyraźnie jest pokazane że odliczanie dobiega do '0' ... tylko szkoda ze nie pokazali co po tym nastąpi xp
a co do Sawyera i tego ze jest zły i wszyscy go nie cierpią to przecież w trailerze jest pokazane jak stoi obok Hurleya a Hurley wcale nie wygląda jak by sie go bał albo ze go nienawidzi ...
_________________ LOCKE [to Sawyer]: Does any of this look familiar from when you were coming back?
SAWYER: Well, yeah, there's my favorite leaf. How could I forget this place?
No dobra, oglądałam trailer i co myślę? Ten 'one of them' to raczej nie Desmond, nie przypomina go z wyglądu, myślę że to jakiś inny koleś, chociaż jak wołał o pomoc to głos miał podobny do Desmonda... a co do Sawyera to czemu Hugo miałby bać się nowego szeryfa ?heheh lol
Już nie mogę doczekać się nowego odcinka , a dopiero co przed chwilką oglądnęłam 'The Long Con' .
Może ten zegar ze zwiastunu to całkiem inny zegar np. zegar od mikrofalówki A jako, że Dharma ma wszystko rodzimej produkcji to mają tez taki zegar, a nas ten zwiatun pewnie wprowdza w błąd.
To całkiem inny zegar i pewnie nie umieją nawet go zatrzymać, bo do niego nie mają kodu i komputera. Jest podzielony na 3 czesci wiec odlicza od setek sekund?!
Napewno jednak nie wybuchnie, bo musiłby chyba ktoś wtedy zginąć, a tego nie chcemy ;-]
...A może to inny bunkier!!?? np. jeden z pozostałych 5, a jako, że złapali przestraszonego inniaka może ich tam zaprowadził i tam znależli licznik który trzeba możę częściej "nakręcać" i jakoś to wyjdzie".
Pomyślmy. Złapią kogoś i w jakimś bunkrze (być może innym) licznik doszedł do 0. Więc według mnie możliwe jest że ten facet którego złapią mugł uciec z innego bunkra, w którym musiał coś wpisywać (nie koniecznie te cyfry ). A dlaczego miałby uciec? Możliwe że:
- nie wytrzymał już nerwowo i uciekł z bunkra;
- zapomniał wpisać cyfr(?) i gdy zobaczył że licznik przekroczył zero to uciekł;
- rozwalił się mu komputer(?) i uciekł tak jak Desmond.
Co wy o takim rozwiązaniu myślicie?
ps. Po raz pierwszy wymyśliłem coś naprawde logicznego .
Całkiem możliwe, że to jakiś kolejny rozbitek z jeszcze innej części samolotu. Bo rzeczywiście dziwne, gdyby jeden z innych dał się tak po prostu złapać.
Mara$ napisał/a:
Kto to Desmond?
Desmond to ten, który siedział w bunkrze zanim Locke i spółka dostali się do środka.
Jejku, ja wiem, mówisz do osoby która Lostów śledzi na okrągło To poprostu był taki wstęp:
"Kto to Desmon? To ten ktorego zlapali" itd.
Nie martw się, ogladalem wszystko
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum