Obejzałem przed chwila trailer, i mysle tak, ze koles którego złapali to 100% nie Desmond, zobaczcie sobie migawke, ten koles jest troszke podobny do Locka!
A jezeli chodzi o zegar to rzeczywiscie troche to dziwne, ale napewno to zegar z bunkru łabądź, gdyz na traileze mzoemy zobaczyc logo z łabędziem, gdy lock rozmawia z jackem, i napjprawdopodobniej nic sie nie stanie złego gdy dojdzie do zera. Hmmm.. mysle ze jednak odcinek sie skonczy inaczej!
Pamiętacie na Trajlerku 2x9? Też spadł do 0, ale udało się wpisać liczby.
Może i teraz tak bedzie. Cytat z Chaotic:
"Wielki comeback znanej postaci"
Przez to sądze, że to Desmond, zresztą jest on zdziebko podobny . . .
Pamiętacie na Trajlerku 2x9? Też spadł do 0, ale udało się wpisać liczby.
Może i teraz tak bedzie. Cytat z Chaotic:
"Wielki comeback znanej postaci"
Przez to sądze, że to Desmond, zresztą jest on zdziebko podobny . . .
tu chodzi o to ze francuska wróci!! Przeciez to oczywiste!!
Nie sądze nie można przez 15 odcinków ciągnąc tej tajemnicy guzika bo sie robi nudne musieli to wyjasnic i to robia najlepiej jak moga czyli przez niewcisniecie go. Poza tym twórcy oficjalnie powiedzieli ze niedlugo wyjasnia o co chodzi z guzikiem wiec mamy to w 2x14/2x15
Ciekawe wygląda na to że są na swojej stacji ale zegar jest inny nie ten sam tzn trzy pozycje na starym zegarze pokazują minuty i dwie sekundy - tu mamy tylko trzy pozycje czyli minutowe. ALE ALE poprzednio wyglądał tak:
http://lost-media.com/mod...rift-cap283.jpg
a teraz tak:
http://lost-media.com/mod...m-preview21.jpg
brak wiodących zer. Dlaczego? To nie jest podstawowy licznik bo chyba producenci by se na taką pomyłkę nie pozwolili.
Dodaję bo zauważyłem że ten zegar jest zupełnie inny tylko na trzy miejsca a nie na pięć tak jak poprzedni przypatrzcie się dobrze
Unikat dobre spostrzezenie ... jeśli to nie tamten zegar ... to mozę jest jakiś inny ?!
bo jak inaczej to wszytsko wyjaśnić producenci zmienili zegar bo tamten sie zepsuł i myśleli ze nikt sie nie skapnie ?!
_________________ LOCKE [to Sawyer]: Does any of this look familiar from when you were coming back?
SAWYER: Well, yeah, there's my favorite leaf. How could I forget this place?
Moim zdaniem to jest ten bunkier i to rzeczywiscie nie jest ten zegar ktory wisi nad kompem i ktory zwykle nam pokazywano, ale przypomnijcie sobie ze bylo w ktoryms odcinku widac ze w tym pomieszczeniu jest wiecej zegarow odliczajacych. Jeden- ten glowny nad kompem i kilka dookola ktore wygladaja wlasnie jak ten na trajlerze. Dlatego wedlug mnie to wlasnie ten zostal pokazany i to rzeczywiscie nie wpisali kodu bo Jack powstrzymal Johna no i juz wiadomo ze na conajmniej dwie sekundy po skonczeniu sie czasu nie bylo zadnej eksplozji, i moje zdanie jest takie ze dziekie temu ze nie wpisali kodu Walt bedzie mógł uciec od innych. Pamietacie jak mówił Shannon ze nie maja wciskac guzika?? Dzieki temu chcial uciec. To teraz nabiera sesnu. Wedlug mnie tak wlasnie bedzie. To ze nie wcisneli klawisza pomoze mu w ucieczce, a jesli nie to napewno bedzie mialo cos wspolnego z nim i innymi. Co do tego Jednego z nich, to nie wydaje mi sie zeby dal sie tak latwo zlapac w pulapke Danielle, wkoncu oni znaja wyspe bardzo dobrze, moim zdaniem to ktos kto tez rozbil sie na wyspie lub ktos z samolotu z tylnej czesci ktorego porwali Inni i on im uciekl. A Ana ani Eko go nie widzieli zanim Sayid zaczal go torturowac wiec nie mogli im powiedziec ze to rozbitek a nie Jeden z Nich. Ciekawe gdzie przez caly czas byla Danielle i gdzie teraz pojdzie. I ciekawe co dalej z Reżimem Sawyera i jak go przekonaja do oddania broni?? Takie jest moje zdanie na temat 2x14 wiec wypowiadajcie sie co myslicie o moich teoriach.
Ja mysle ze nie wpisanie kodu uruchamia pole elektromagnetyczne, i mysle ze juzkiedys kod nie został wpisany i dlatego czarna skała jest na srodku wyspy tak samo dlatego spadł samolot 815 i samolot nigeryjczyków, to tylko moja teoria. Moze sie sprawdzi:)
a mysle ze nie wpisanie kodu uruchamia pole elektromagnetyczne, i mysle ze juzkiedys kod nie został wpisany i dlatego czarna skała jest na srodku wyspy tak samo dlatego spadł samolot 815 i samolot nigeryjczyków, to tylko moja teoria. Moze sie sprawdzi:)
Hmmm. Nie jestem do końca przekonany. Czarna skała wydaje się być statkiem (żaglowcem?) z czasów kiedy jeszcze nie było komputerów, a samoot 815 nie mógł spaść z powodu nie wpisania kodu, bo w bunkrze siedział Desmond, który go wpisywał.
Ja mysle ze nie wpisanie kodu uruchamia pole elektromagnetyczne, i mysle ze juzkiedys kod nie został wpisany i dlatego czarna skała jest na srodku wyspy tak samo dlatego spadł samolot 815 i samolot nigeryjczyków, to tylko moja teoria. Moze sie sprawdzi:)
Wawo ja myślę że wpisywanie kodu utrzymuje pole elektromagnetyczne a nie wpisanie wyłącza je.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum