Eh ja nie w temacie:P Nie oglądałam jeszcze drugiej serii bo nie mam z czego sciagnąc:P Heh Zadna Kazaa mi nie działa:P Ale na AXN już niedługo druga seryjka także luzik;)
_________________ You say on me...
B - [beautifull]
I - [ideal]
T- [talented]
C- [competence]
H- [honey]
...
Yes, I am Bitch
Tak jak napisał B@m Desmond ucieknie. Rozbitkowie będą pełnić 6-godzinne warty i wpisywać te liczby. Ale CHYBA Desmond wróci w którymś odcinku ale nie wiem po co.
PO co wy ogladacie ten serial? Jak zamiast poczekac i sie dowiedziec z filmu wy wolicie spytac. Jak przeczytalem na forum ze Boone umrze to nie mialo sensu w ogole ogladanie w telewizji. Jak bedziecie czytac ksiazke to najpierw ostatni rozdzial a potem od poczatku. To bedzie naprawde emocjonujaca lektura. A potem narzekaja ze nudnyi serial (niektorzy)
_________________ Now, what do you own the world?
How do you own disorder, disorder...
Now somewhere between the sacred silence
Sacred silence and sleep
Somewhere, between the sacred silence and sleep
DISORDER, DISORDER, DISORDER
no hurley sie musze z toba w 100% zgodzic...moim zdaniem zeby ogladac ten serial nie mozna czytac spoilerow i ogladac trailerow bo to lipa jedna wielka jest i przez to traci sie najwieksza przyjemnosc z ogladania filmu
_________________ Jeżeli miałbym komuś powierzyć swój los na tej wyspie, tą osobą byłby z pewnością John Locke.
Jak myslicie: dokąd mógł uciec Desmond??? W inne miejsce wyspy? odpłynął, odleciał....?
Podobno wrócił w którymś odcinku, ale chyba to przeoczyłam! Wiecie może w którym to było?
_________________ '...So why do you fill my sorrow,
With the words you've borrowed...
From the only place (that) you've known...
And why do you sing Hallelujah
If it means nothing to you...
Why do you sing with me at all?...'
Stopien uzależnienia: Fan
Wysłany: 2006-03-11, 18:55
apropo Locka
Przed lotem nie umiał chodzić jeżdził na wózku a jak sie rozbili to zaczal chodzic.
Jak to sie stalo? moze badania ktore przeprowadzalo DHARMA miala jakis wplyw? jakies "promieniowanie" czy cos co wy o tym myslicie?
_________________ You have three choice: run, hide or die...
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum